fbpx

5 πράξεις που μοιάζουν με φλερτ αλλά στην πραγματικότητα είναι απλή… ευγένεια!

Ίσως να έχεις ακούσει πως το φλερτ «κάνει καλό στην υγεία», αφού αυξάνει την αυτοπεποίθηση, μειώνει το στρες, βελτιώνει την επικοινωνία και αλλάζει τη διάθεση!

Έχεις, όμως, «πέσει» ποτέ στην παγίδα του; Όταν το flirting αρχίζει να σε προβληματίζει, τότε τα πράγματα δεν είναι και τόσο θετικά… Είναι εκείνες οι στιγμές που προσπαθείς απεγνωσμένα να καταλάβεις «τι θέλει να πει ο ποιητής;».

Αινιγματικές ματιές, κρυφά χαμογελάκια, δήθεν τυχαία αγγίγματα. Εδώ, λοιπόν, βρίσκεται και η παγίδα! Γιατί μερικές φορές, αυτές οι πράξεις που σκέφτεσαι και αναλύεις ξανά και ξανά δεν έχουν τίποτα να κάνουν με οποιαδήποτε μορφή φλερτ και πρόκειται για απλή ευγένεια (που δυστυχώς εσύ ερμήνευσες λάθος)!

Δες ποιες είναι αυτές οι πράξεις & γιατί συνήθως παρεξηγούνται (από άνδρες & γυναίκες):

1
Όταν σου κάνει react στο Instagram!

Instagram.com/efi_gillzz

Φλερτ από κοντά ή από τα social media (αυτό σας είχαμε ρωτήσει και σε ένα από τα gallop YouTube video μας); Θα λέγαμε πως και τα δύο έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους. Παρ’ όλα αυτά, το φλερτ μέσω social media έχει γίνει πλέον ρουτίνα!

Υπάρχει, όμως, μια «μικρή» διαφορά μεταξύ του απλού like και του «θέλω να βγω μαζί σου». Μπορεί, δηλαδή, να σου κάνει like γιατί του/της άρεσε όντως η φωτογραφία σου ή react σε story σου ή να στείλει ένα μήνυμα από απλή ευγένεια… Όλα αυτά χωρίς απαραίτητα να φλερτάρει μαζί σου.

Δεν σημαίνει πως όλα πρέπει να περιστρέφονται γύρω από το φλερτ… Απλά του/της αρέσει η παρουσία σου στο Instagram. Ναι, συμβαίνει κι αυτό! ?

2
Όταν συναντιέστε τυχαία κάπου έξω!

Freepik.com

Σου έχει τύχει να συναντάς ένα άτομο που γνωρίζεις ξανά και ξανά; Μην παραξενευτείς! Δεν είναι ούτε η μοίρα που σας θέλει μαζί ούτε ότι σε παρακολουθεί, απλά έτυχε να βρίσκεστε στον ίδιο χώρο την ίδια ακριβώς στιγμή.

Είναι πολύ πιθανόν, όμως, να σε πλησιάσει για να σε ρωτήσει «πώς είσαι» και να μάθει τα νέα σου. Μην κομπλάρεις. Δεν σημαίνει πως σε φλερτάρει ή ότι θα σου ζητήσει να βγείτε για ραντεβού… Είδε ένα γνωστό πρόσωπο κι από ευγένεια το χαιρετάει!

3
Όταν ανακαλύπτεις πόσα κοινά έχετε!

Freepik.com

Υπάρχουν, όμως, φορές που τα μηνύματα και οι συναντήσεις γίνονται λίγο πιο συχνά, τότε είναι που συνήθως έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις το άτομο αυτό καλύτερα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, λοιπόν, ίσως ανακαλύψεις πόσα πολλά κοινά έχετε… Και τότε ξεκινάς να σκέφτεσαι: «Τι έγινε; Με κοροϊδεύει ή όντως ταιριάζουμε τόσο πολύ; Μήπως είναι αυτό μια νέα στρατηγική φλερταρίσματος;».

Σίγουρα το να βρίσκεις κάποι@ που να ταιριάζετε απόλυτα είναι δύσκολο στις μέρες μας, αλλά δεν σημαίνει πως θέλει να γίνεται ζευγάρι. Ίσως να πρόκειται για την αρχή μιας δυνατής φιλίας!

4
Όταν γελά με τα αστεία σου!

Freepik.com

Αχ αυτά τα αστεία… Άλλη μια πράξη που (τις περισσότερες) φορές όλοι τείνουν να παρεξηγούν, νομίζοντας πως είναι ένα είδος φλερτ!

Σε όλους μας αρέσει να περνάμε καλά, πόσο μάλλον όταν η παρέα μας έχει κάλο και έξυπνο χιούμορ. Δεν σημαίνει, όμως, πως αν γελάει με τα αστεία σου, ενδιαφέρεται για εσένα ερωτικά. Άσε που είναι ένα ακόμα σημάδι για το πόσο καλή παρέα θα κάνατε οι 2 σας σε φιλικό επίπεδο.

5
Όταν κάνει ένα κομπλιμέντο!

Freepik.com

Σ’ αυτήν την περίπτωση, θα μιλήσω απ’ τη γυναικεία πλευρά, αφού το να κάνει κομπλιμέντο μια γυναίκα φαίνεται να παρεξηγείται πολύ εύκολα.

Μια γυναίκα, λοιπόν, δεν κάνει εύκολα ένα κομπλιμέντο. Όταν το κάνει, όμως, σημαίνει πως το εννοεί και έχει σκοπό να σου φτιάξει τη διάθεση ή και να σε βοηθήσει… ειδικά όταν κάνει ένα όμορφο σχόλιο για τα ρούχα ή το κούρεμά σου. Δεν σημαίνει κιόλας πως σε έχει ερωτευτεί!

*Σημείωση: Οφείλουμε να παραδεχτούμε πως όλα τα πιο πάνω μπορούν να αποτελέσουν ένα είδος φλερτ -σε κάποιες περιπτώσεις- που ίσως (πού ξέρεις;) να οδηγήσει στην αρχή μιας ωραίας σχέσης!

Εσύ πίστεψες ποτέ πως σε φλερτάρουν… αλλά τελικά ήταν απλά η ιδέα σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending