fbpx

GNTM 5 (spoiler): Μάνα και κόρη πέρασαν μαζί στο σπίτι – Αυτοί είναι οι νέοι coaches!

Το GNTM 5, όπως ήδη θα γνωρίζεις επιστρέφει μόνο με κορίτσια και όριο ηλικίας τα 88 χρόνια.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, οι νέοι κριτές επέλεξαν τα μοντέλα που τους εντυπωσίασαν στις auditions και αυτήν τη στιγμή 21 κορίτσια βρίσκονται στο σπίτι του GNTM!

Η εκπομπή “Open Weekend” αποκάλυψε 3 ονόματα μοντέλων που πήραν το εισιτήριο για το σπίτι και ποιος θα είναι ο νέος coach (ή καλύτερα ποιοι) στη θέση του Γιώργου Καράβα. Επίσης μάθαμε ότι ανάμεσα στις υποψήφιες βρίσκεται ένα «ακτύπητο δίδυμο», αφού 2 από τις 21 παίκτριες που μπήκαν στο σπίτι… είναι μάνα και κόρη!

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες:

Η Κύπρια Σοφία Χατζηπαντελή και η Έλενα Γαλύφα έχουν ολοκληρώσει την παρουσία τους στο GNTM, αφού -όπως ξέραμε από την αρχή- θα ήταν guest μόνο για τις auditions.

Οι δύο νέοι coaches που πρόκειται να δούμε φέτος στο reality μόδας είναι η Μαίρη Βιτινάρος και ο Χρήστος Μπίρμπας, οι οποίοι θα πάρουν τη θέση του Γιώργου Καράβα, που πλέον κάθεται στη θέση του κριτή.

Instagram.com/@maramarlii/@alexia_traiko

Αναφορικά με τις παίκτριες που πρόκειται να δούμε στο παιχνίδι γνωρίζουμε ήδη τη μία. Την Κύπρια που πέρασε στο σπίτι.

Μέσα από το απόσπασμα της εκπομπής μάθαμε και 3 νέες υποψήφιες που θέλουν να γίνουν το Next Top Model της Ελλάδας. Η μια είναι η Μιχαέλα Νόβακ Μάρλι (που είδαμε στο πιο πάνω video), η οποία είναι 47χρονο μοντέλο που κατάφερε να μπει στο σπίτι για να ζήσει το όνειρο… μαζί με την κόρη της, Μάρα Μάρλι, η οποία είναι αθλήτρια!

Όπως φαίνεται ο ανταγωνισμός φέτος θα είναι μεγάλος, αφού μια άλλη παίκτρια η οποία  βρίσκεται ήδη στο σπίτι είναι η Αλέξια Τράικο, που ασχολείται επαγγελματικά με το modeling.

Γράψε μας σε σχόλιο αν ανυπομονείς και εσύ να ξεκινήσει το GNTM 5!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending