fbpx

5 ρομαντικές ταινίες για να δεις στο Netflix μαζί με το ταίρι σου αυτό το καλοκαίρι!

Καλοκαίρι. Ατέλειωτες ώρες στην παραλία. Σαγηνευτικοί προορισμοί. Μαγευτικά ηλιοβασιλέματα. Καλοκαιρινές βραδιές κάτω απ’ τα αστέρια. Ρομαντικές στιγμές.

Πώς να το κάνουμε; Το καλοκαίρι περιβάλλεται από μια ρομαντική διάθεση και έναν ερωτισμό. Καλοκαιρινούς -δυνατούς, συγκινητικούς, ή ανεκπλήρωτους- έρωτες και ξέγνοιαστες στιγμές… όλα αυτά που συνηθίσαμε να βλέπουμε στις διάφορες ρομαντικές ταινίες.

Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, προτείνουμε 5 ρομαντικές ταινίες με δυνατές ιστορίες αγάπης που θα βρεις στο Netflix (κάποιες πιο καινούριες και άλλες all time classic). Αξίζει να δεις μαζί με το ταίρι σου (ή γιατί όχι και μόν@ σου ή με την παρέα σου)!

Δες ποιες ταινίες θα σε βάλουν σε “romantic mood” αυτό το καλοκαίρι:

1
Hello, Goodbye, and Everything in Between

Ένας εφηβικός, σχολικός έρωτας. Μια «τρελή» συμφωνία. Κι ένα τέλος που είναι ήδη προδιαγραμμένο. Η νέα ρομαντική ταινία του Netflix, με τίτλο “Hello, Goodbye, and Everything in Between”, περιστρέφεται γύρω από τη σχέση της Clare και του Aidan.

Οι δύο τους γνωρίζονται για πρώτη φορά σε ένα εφηβικό party, όπου μέσα από ένα τραγούδι ο Aidan καταφέρνει να «κερδίσει» την προσοχή της Clare… «Έρωτας απ’ την πρώτη ματιά», λοιπόν.

Η απόφαση της Clare, όμως, να ξεκινήσει τις σπουδές της χωρίς να βρίσκεται σε σχέση περιπλέκει τα πράγματα. Γι’ αυτόν τον λόγο οι δύο τους κάνουν μια συμφωνία. Να ζήσουν τον έρωτα τους και στο τέλος του καλοκαιριού… να χωρίσουν. Έτσι, λοιπόν, την τελευταία τους μέρα αναβιώνουν ξανά την πρώτη φορά που βγήκαν ραντεβού, το πρώτο τους φιλί, τον πρώτο τους καβγά, κλπ. Το αντίο, όμως, είναι δύσκολο.

Πώς θα εξελιχτεί η σχέση τους; Τι θα γίνει στο τέλος; Το σημαντικό είναι πως «μια σχέση δεν έχει καμία ελπίδα αν σχεδιάζεις το μέλλον της πριν καν αρχίσει»!

Η ταινία είναι ιδανική για τους λάτρεις των εφηβικών ρομαντικών ταινιών, όπως “To All the Boys I’ve Love Before” και “Kissing Booth”.

2
The In Between

Η ταινία με τίτλο “The In Between”, η οποία βρίσκεται στο Netflix εδώ και λίγους μήνες, παρουσιάζει μια δυνατή ιστορία αγάπης, της οποίας το τέλος διαγράφεται με ένα τραγικό τρόπο.

Η ιστορία ακολουθεί τη Tessa, μια νεαρή ερασιτέχνη φωτογράφο, και τον Skylar, ένα νεαρό κωπηλάτη. Λόγω των δύσκολων παιδικών χρόνων που έζησε, η Tessa ζει μια μοναχική ζωή, φοβάται να εμπιστευτεί και να πιστέψει πως αξίζει να ζήσει έναν δυνατό έρωτα. Τι θα συμβεί, όμως, όταν γνωρίσει τον Skylar; Τι θα γίνει όταν γνωρίσει την «αδελφή ψυχή» της;

Θα προλάβει η Tessa να εκφράσει τα έντονα συναισθήματά της σε αυτόν; Θα προλάβει να πει το «σ’ αγαπώ»; Ένα μοιραίο-τραγικό ατύχημα θα οδηγήσει τη Tessa στο νοσοκομείο, βυθίζοντας τη ξανά στον πόνο και τη μοναξιά. Η Tessa χάνει τον έρωτα της ζωής της. Πώς, πού, πότε, και γιατί;

Η Tessa ψάχνει απαντήσεις σε αναπάντητα ερωτήματα. Θα τα καταφέρει; Μόνο όταν ακολουθήσει τα σημάδια που της στέλνει ο Skylar. Μια συγκινητική ιστορία που αποδεικνύει πως «η αγάπη δεν πεθαίνει ποτέ»!

Η ταινία είναι ιδανική για τους λάτρεις των drama-romantic ταινιών, όπως η ταινία “One Day” και “Me Before You”.

3
Notting Hill

Με πρωταγωνιστές τη Julia Roberts και τον Hugh Grant (στα νιάτα τους), η ταινία “Notting Hill” θεωρείται μια από τις πιο ρομαντικές χολιγουντιανές ταινίες.

Η ταινία διαδραματίζεται στο Notting Hill, που σήμερα αποτελεί μια από τις πιο ωραίες και Instagrammable περιοχές του Λονδίνου. Εκεί, λοιπόν, ανάμεσα στα βαμμένα με παστέλ χρώματα σπίτια ζει ο William, ένας Βρετανός βιβλιοπώλης. Λίγο πιο κάτω, βρίσκεται το μικρό βιβλιοπωλείο όπου εργάζεται και που πουλά μόνο ταξιδιωτικά βιβλία.

Εκεί, ανάμεσα στους ταξιδιωτικούς οδηγούς, γνωρίζει για πρώτη φορά την Anna, μια διάσημη-πανέμορφη Αμερικανή ηθοποιό. Η έλξη που νιώθουν είναι φανερή και ο έρωτας τους κεραυνοβόλος. Η ζωή της Anna, μια ζωή γεμάτη δημοσιογράφους, φήμες, και κουτσομπολιά, είναι αυτή που θα σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία τους. Θα πολεμήσουν γι’ αυτήν την αγάπη ή όχι;

Μπορεί η ταινία να προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1999, αλλά δεν παύει να είναι μια ακόμη ρομαντική ταινία που «πρέπει» να δει το κάθε ζευγάρι ή ο καθένας μας ξεχωριστά. Για τους λάτρεις των ταινιών “Pretty Woman” και “Two Weeks Notice”.

Υ.Γ. Το “Notting Hill” είναι μια απ’ τις ταινίες που όταν τελειώσει θα σε αφήσει με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο!

4
Persuasion

Η νέα ταινία εποχής του Netflix με τίτλο “Persuasion” είναι βασισμένη στο ομώνυμο και τελευταίο μυθιστόρημα της Jane Austen. Με πρωταγωνίστρια τη Dakota Johnson (“Fifty Shades of Grey”), το Netflix έκανε τους πάντες να ανυπομονούν για τη μοντέρνα εκδοχή του διάσημου μυθιστορήματος!

Η ταινία περιστρέφεται γύρω από την Anne Elliot, μια γυναίκα με μοντέρνες αντιλήψεις η οποία ζει κάτω την υπεροψία του πατέρα και των αδερφών της. Μετά από 8 χρόνια, ο πλοίαρχος Frederick Wentworth επανέρχεται στη ζωή της Anne. Πώς θα αντιδράσει και πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους;

Παράλληλα, ένας άλλος πλούσιος άνδρας φαίνεται να ενδιαφέρεται για την Anne. Τι θα κερδίσει; Το παρελθόν ή το μέλλον; Σε ποιον θα «δώσει» την καρδία της η Anne; Μια ρομαντική ιστορία που έχει σκοπό να μας αποδείξει πως δεν πρέπει να «αφήνεις κανένα να σου λέει πώς να ζεις… ή ποιον να ερωτευτείς»!

Η ταινία είναι ιδανική για τους fans των “Pride and Prejudice”, “Emma”, και “Bridgerton”.

5
Purple Hearts

Δύο διαφορετικοί άνθρωποι. Ένας ψεύτικος γάμος και ένας τραυματισμός. Τι γίνεται, όμως, όταν το ψέμα και η αλήθεια περιπλέκονται;

Η συναισθηματική-ρομαντική ταινία “Purple Hearts” παρουσιάζει μια σχέση από απόσταση μεταξύ της νεαρής τραγουδίστριας, Cassie και ενός νεαρού πεζοναύτη, του Luke. Η ιστορία αρχίζει όταν οι δύο αποφασίζουν να κάνουν ένα ψεύτικο γάμο για λόγους… στρατιωτικούς. 

Ένα τηλεφώνημα, όμως, είναι αρκετό για να αλλάξει τη σχέση τους. Ο σοβαρός τραυματισμός του Luke τους αναγκάζει να μείνουν μαζί – κάτι που δεν ήταν στην αρχική τους συμφωνία. Οι ματιές, τα αισθήματα και οι στιγμές που περνούν αποτελούν την αρχή μιας δυνατής αγάπης.

Η ταινία είναι ιδανική για τους λάτρεις των “The Lucky One”, “Endless Love” και “The Notebook”!

Εσύ ποια από αυτές τις ρομαντικές ταινίες θέλεις να δεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending