fbpx

Τα πιο ρομαντικά σημεία της Κύπρου για να «κλειδώσετε τον έρωτα σας» με το ταίρι σου!

Θα ήθελες να χρησιμοποιήσεις ένα λουκέτο για να «κλειδώσεις» για πάντα την αγάπη σου με τ@ν σύντροφό σου;

Κι όμως… τέτοια σημεία που βλέπεις σε ταινίες ή από φωτογραφίες στο εξωτερικό, υπάρχουν και στην Κύπρο! Και μάλιστα δεν είναι μόνο ένα ή δύο σημεία, αλλά πολλά παραπάνω.

Έτσι και εμείς σου τα μαζέψαμε για να ξέρεις πού μπορείς να πας με το ταίρι σου για να «κλειδώσετε τον έρωτα σας»!

Δες πιο κάτω τα σημεία όπου μπορείτε να «κλειδώσετε την αγάπη σας»:

1
Πωμός – Πάφος

Philenews

Στην Πάφο και συγκεκριμένα, στην ακτογραμμή του Πωμού, παρά τη γνωστή σπηλιά του δράκου, βρίσκεται μία κατασκευή σε σχήμα καρδιάς.

Ήδη κάποιοι επισκέπτες έχουν τοποθετήσει τις δικές τους κλειδαριές και θεωρούμε ότι είναι από τα πιο Instagrammable σημεία που μπορείς να επισκεφθείς με το ταίρι σου, ειδικά αυτό το διάστημα!

2
Παναγία της Αγάπης – Λάρνακα

AlphaNews.Live

Στην επαρχία Λάρνακας και συγκεκριμένα στο χωριό Βάβλα βρίσκεται ένα μικρό ξωκλήσι, το οποίο ονομάζεται Παναγία της Αγάπης και προσελκύει πλήθος ερωτευμένων ζευγαριών που θέλουν να επιβεβαιώσουν και επισφραγίσουν την αγάπη τους.

Αν επισκεφθείς το συγκεκριμένο εκκλησάκι (που είναι το μοναδικό με αυτό το όνομα, τόσο στην Κύπρο, όσο και στο παγκόσμιο) στο εξωτερικό μέρος θα δεις ένα δέντρο, στο οποίο είναι χαραγμένα διάφορα αρχικά ονομάτων, ενώ στο εσωτερικό του ναού υπάρχουν φωτογραφίες ζευγαριών, κεριά σε σχήμα καρδιάς και γραμμένοι όρκοι αιώνιας αγάπης!

Μάλιστα, η εικόνα της Παναγιάς της Αγάπης θεωρείται θαυματουργή, αφού λένε ότι, αν κάποια κοπέλα δεν βρίσκει ανταπόκριση από αυτόν που αγαπά, τότε παίρνει λίγο χώμα από αυτό που βρίσκεται πίσω από την Αγία Τράπεζα, το ρίχνει στον καφέ του άντρα κι όταν αυτός τον πιει… θα την παντρευτεί! #you_never_know ας το δοκιμάσουμε για να δούμε! 😉

3
Γέφυρα των Ερωτευμένων – Αγία Νάπα 

Big Cyprus

Η γέφυρα των ερωτευμένων βρίσκεται στην Αγία Νάπα και συγκεκριμένα στην περιοχή «Μαυροκορώνα», με κατεύθυνση το Κάβο Γκρέκο. H συγκεκριμένη πολύχρωμη, ξύλινη γέφυρα είναι ένα must visit σημείο αν θες να κλειδώσεις τον έρωτα σου.

Αρκετά ζευγάρια (ντόπιοι αλλά και τουρίστες) τοποθέτησαν τις κλειδαριές τους, αναγράφοντας τα αρχικά των ονομάτων τους, είτε με μαρκαδόρο, είτε χαράζοντάς τα!

4
Πεζογέφυρα της CYTA – Λεμεσός

Lemesos Blog

Ένα άλλο σημείο, το οποίο είναι από τα πιο γνωστά για να κλειδώσεις την αγάπη με το ταίρι σου είναι η πεζογέφυρα της CYTA, στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού.

Η εν λόγω γέφυρα ενώνει την παραλία με το Αθλητικό Κέντρο ΓΣΟ και όπως θα δεις αν την επισκεφθείς υπάρχουν αρκετά λουκέτα αγάπης, τα οποία τοποθετούν ζευγάρια που περνούν από το σημείο!

5
Green Bay – Πρωταράς 

Instagram.com/@alexcle1

Αυτό το σημείο βρίσκεται στον Πρωταρά και δεν μοιάζει με κανένα άλλο! Είναι ιδανικό για τα couples που τους αρέσουν οι πιο extreme δραστηριότητες, αφού βρίσκεται στον βυθό της θάλασσας (όχι σε πολύ μεγάλο βάθος)!

Πιο συγκεκριμένα, θα το βρεις στην παραλία του Green Bay, δεξιά όπως βλέπεις τη θάλασσα, λίγο έξω από το μικρό κολπάκι και κάνοντας την κατάδυσή σας θα βρείτε μια σιδερένια καρδιά, όπου μπορείτε να βάλετε κι εσείς την κλειδαριά σας. Μην ξεχάσετε να τραβήξετε και μια underwater φώτο, γιατί θα είναι σίγουρα μια ξεχωριστή στιγμή που θα θυμάστε για χρόνια!

6
Λιμάνι της Αγίας Νάπας

Famagusta.News

Στην Αγία Νάπα – Πρωταρά, όπως κατάλαβες υπάρχουν αρκετά τέτοια σημεία για τα ερωτευμένα ζευγαράκια!

Το επόμενο, λοιπόν, θα το βρεις αν επισκεφθείς το Λιμάνι της Αγίας Νάπας, μεταξύ των ψαροταβέρνων Βάσος και Μάρκος, στο σημείο όπου συνήθως βρίσκονται αγκυροβολημένα πλοία.

7
Δημοτική παραλία ΣΟΔΑΠ – Πάφος 

Big Cyprus

Τέλος, στην Πάφο εκτός από τον Πωμό, μπορείς να επισκεφθείς ακόμα ένα σημείο για να δώσεις με το ταίρι σου την υπόσχεση για παντοτινή αφοσίωση.

Το σημείο βρίσκεται στον πεζόδρομο πάνω ακριβώς από τη δημοτική παραλία ΣΟΔΑΠ, όπου θα βρεις ένα μικρό κάγκελο για να τοποθετήσεις την κλειδαριά σου.

Γράψε μας σε σχόλιο ποιο σημείο σκοπεύεις να επισκεφθείς με το ταίρι σου! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending