fbpx

GNTM 5 spoiler: Βρήκαμε τα Instagram accounts των 6 Κύπριων μοντέλων που μπήκαν στο σπίτι!

Τα spoilers για το φετινό GNTM δεν έχουν τελειωμό και -σχεδόν- κάθε μέρα, όσο προχωρούν τα γυρίσματα, μαθαίνουμε κάτι καινούριο!

Τις προηγούμενες εβδομάδες κυκλοφόρησαν κάποια videos στο TikTok που έδειχναν όλα τα μοντέλα που πέρασαν στο σπίτι… Παρ’ όλα αυτά τα βιντεάκια αυτά τα «κατέβασαν» και μπορούμε να φανταστούμε το γιατί.

Εμείς, όμως, κάναμε τις έρευνές μας και όχι μόνο μάθαμε ποιες είναι οι 6 Κύπριες που μπήκαν στο σπίτι, αλλά βρήκαμε και τα Instagram accounts τους (σε περίπτωση που θέλεις να τις ακολουθήσεις)!

Δες πιο κάτω τις 6 Κύπριες που μπήκαν στο σπίτι του GNTM 5:

Instagram.com/@maritakath/@marialazcosta/@myria.kyriakidou

Αρκετές από τις κοπέλες που θα δούμε φέτος στο σπίτι του GNTM μας είναι ήδη γνώριμες, αφού είναι Κύπριες που ασχολούνται ήδη με τον χώρο του modeling στην Κύπρο.

Όπως ήδη θα γνωρίζεις, από προηγούμενα μας άρθρα, η πρώτη Κύπρια που ξέρουμε είναι η Μαρίτα Καθιζιώτη, την οποία είδαμε και πέρσι στο reality μόδας (κατάφερε να φτάσει μέχρι το ID Catwalk)!

Άλλη μια Κύπρια που φαίνεται ότι πέρασε είναι η Μύρια Κυριακίδου, η οποία μας συστήθηκε τηλεοπτικά, μέσω του τηλε-παιχνιδιού «Ρίξε μια ζαριά» στο Omega. Με μια γρήγορη ματιά στο Instagram προφίλ της, θα διαπιστώσεις κι εσύ ότι ασχολείται και με το modeling.

Αν θυμάσαι τα καλλιστεία του 2015, τότε, ίσως θα θυμάσαι και την επόμενη Κύπρια του GNTM 5. Πρόκειται για τη Μαρία Κώστα που κέρδισε τον τίτλο «Miss Κύπρος».

Τα υπόλοιπα κορίτσια από την Κύπρο είναι η Κάτια Κιζίμα, η Ζωή Ιωαννίδου και η Γρηγοριάνα Πλυτά που ασχολούνται επίσης επαγγελματικά με το modeling, αφού συμμετέχουν σε διάφορα photoshoots, καμπάνιες και πασαρέλες στη χώρα μας.

Instagram.com/@grigply/@katya_kizima/@zoejoan_

Ελπίζουμε τα κορίτσια μας να προχωρήσουν αρκετά στον διαγωνισμό και -γιατί όχι- να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό! Για να δούμε… θα καταφέρει άραγε κάποια να φέρει το έπαθλο του GNTM στην Κύπρο; 😉


*P.S.: Υπενθυμίζεται πως όλα τα πιο πάνω βασίζονται σε πρώτες πληροφορίες και spoilers που κυκλοφορούν στα social media. Άρα μένει να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη μέχρι να δούμε πόσα από αυτά ισχύουν!

Πώς σου φαίνονται οι Κύπριες που θα δούμε πολύ σύντομα στο σπίτι του GNTM 5;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,100FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending