fbpx

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που σιχαίνονται τα ψέματα!

Αν και στους περισσότερους ανθρώπους δεν αρέσει το ψέμα, υπάρχουν 3 ζώδια που -όχι απλά- το μισούν, αλλά σιχαίνονται να τους λένε ψέματα!

Φυσικά και αν τους κοροϊδέψεις… «την πάτησες», καθώς θα σε θεωρήσουν αμέσως εχθρό τους και δύσκολα θα σου μιλησούν ξανά.

Πιο κάτω μπορείς να δεις ποια είναι αυτά τα 3 ζώδια και φρόντισε όταν μιλάς μαζί τους να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικ@, διότι πολλές φορές μπορεί να πούμε κάποιο ψέμα άθελά μας και μετά να βρεθούμε σε δύσκολη θέση!

Δες τα 3 ζώδια που σιχαίνονται τα ψέματα:

1
Κριός

Freepik.com

Ο κριός είναι τόσο ειλικρινής, που πολλές φορές μπορεί να παρεξηγηθεί για αυτό. Λέει τη γνώμη του, ακριβώς όπως πιστεύει και σε όποιον αρέσει! Αυτό ακριβώς θέλει και περιμένει από τους ανθρώπους γύρω του…

Σύμφωνα με τους κριούς, ψέματα λένε μόνο όσοι φοβούνται και οι ίδιοι θεωρούν τους εαυτούς τους ατρόμητους!

Αν, λοιπόν, καταλάβει ότι κάποιο πρόσωπο από το κοντινό του περιβάλλον του «παίζει» ύπουλα παιχνίδια ή του δίνει διάφορες υποσχέσεις που δεν τηρεί -όχι μόνο- θα το πει στα ίσα, αλλά θα ζητήσει εξηγήσεις και αλίμονό σου αν δεν του τις δώσεις!

2
Σκορπιός

Freepik.com

Για τους φίλους σκορπιούς ψέμα και προδοσία πάνε μαζί! Δυστυχώς ή ευτυχώς, οι σκορπιοί αντιλαμβάνονται το ψέμα αμέσως, όμως, δεν αντιδρούν την ίδια στιγμή… Ίσα-ίσα που ούτε καν θα μιλήσουν.

Ένας σκορπιός θα κάνει υπομονή, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή και τότε… «ποιος τον πιάνει»! Εννοείται ότι αν του πεις ψέμα έχεις σβηστεί από τον χάρτη του, καθώς δεν θα θέλει να ξέρει ούτε αν ζεις, ούτε αν πέθανες!

3
Υδροχόος

Freepik.com

Ο υδροχόος πολύ απλά δεν θέλει να τον κοροϊδεύουν (τώρα θα μου πεις ποιος θέλει;)! Είναι από τα άτομα που μπορούν να διαχειριστούν με ψυχραιμία οποιαδήποτε αλήθεια κι αν του πουν…

Μάλιστα πολλές φορές γίνεται αυτός η αιτία που ένα άτομο θα δείξει τον πραγματικό του εαυτό και θα μιλήσει ανοιχτά στους άλλους. Δεν του αρέσει να χάνει το χρόνο του με ανθρώπους που λένε ψέματα ή υποκρίνονται!

Είναι αδύνατον να παραμένει σε σχέσεις όπου επικρατεί το δήθεν ή το ψεύτικο, καθώς δεν βρίσκει τον λόγο να το κάνει και δεν θα μπει καν στη διαδικασία να το συζητήσει.

Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά τα ζώδια ή την «πάτησες» και τους είπες ψέματα γράψε μας στα σχόλια αν ισχύουν τα πιο πάνω! ?

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending