fbpx

5 πράγματα που θα καταλάβεις για το ταίρι σου από τις πρώτες σας… κοινές διακοπές!

Τα πράγματα σε μια σχέση αλλιώς είναι όταν βγαίνετε 2-3 φορές την εβδομάδα κι αλλιώς όταν πρόκειται να περάσετε μερικά ολόκληρα 24ωρα μαζί!

Η καθημερινή συμβίωση με έναν άλλο άνθρωπο δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα… Ακόμη κι όταν μιλάμε για μερικές μέρες διακοπών μαζί με το ταίρι μας.

Οι πρώτες κοινές διακοπές με το ταίρι σου είναι μια ευκαιρία να καταλάβεις αν αυτή η σχέση έχει μέλλον ή όχι. Έτσι, πιο κάτω σου μαζέψαμε 5 πράγματα που θα καταλάβεις για αυτ@ (και τον χαρακτήρα τ@) στις διακοπές σας!

Δες τα πιο κάτω:

1
Τελικά ταιριάζουν τα γούστα σας;

Freepik.com

Όταν ξεκινάς μια σχέση προφανώς το κάνεις διότι πιστεύεις ότι έχετε κοινά σημεία και κάπως ταιριάζετε ο ένας με τον άλλον! Αν δεν ζεις, όμως, μαζί με τον άλλο 24/7, τότε τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται…

Για παράδειγμα, αν εσύ θες να αράζεις όλη μέρα στην παραλία και εκείν@ να εξερευνήσει το μέρος που βρίσκεστε, ή εσύ προτιμάς να παρτάρεις μέχρι το πρωί κι εκείν@ θέλει να «χορτάσει» ύπνο, τότε καταλαβαίνεις ότι κάτι πάει «χ»!

2
Ο πραγματικός τ@ χαρακτήρας

Freepik.com

Όταν ταξιδεύεις μαζί με τη σχέση σου, τότε δεν μπορεί να κρύψει τις μεταβολές στη διάθεση τ@… Και γιατί να το κάνει άλλωστε; Αν έχετε αποφασίσει να περάσετε μαζί τις φετινές σας διακοπές, θα πρέπει να είστε και οι δύο προετοιμασμένοι για να σεβαστείτε τις στιγμές που ο ένας θα έχει διάθεση για έξω και ο άλλος όχι!

Αν δεν είσαι διατεθειμέν@ να κάνεις συμβιβασμούς για να περάσετε και οι 2 ωραία, πιθανότατα οι πρώτες σας κοινές διακοπές θα είναι και οι τελευταίες… Μην ξεχνάς πως οι σχέσεις βασίζονται στον σεβασμό και την κατανόηση!

3
Από οργάνωση πώς πάμε;

Freepik.com

Ο προγραμματισμός των διακοπών δεν είναι εύκολο ζήτημα και σίγουρα ένας από τους δύο «το έχει περισσότερο» με την οργάνωση. Όμως, το να τα κάνει όλα μόν@ δεν είναι η λύση!

Αν πέσει πάνω σου όλο το βάρος για να βρεις οικονομικό μέρος για διαμονή, αξιοθέατα, εστιατόρια, μπαράκια, κλπ, στο τέλος μπορεί ν’ ακούσεις κι ένα «Δεν βρήκες τίποτα καλύτερο; ή Πού με έφερες;»!

4
Τελικά έχει καλές σχέσεις με την υγιεινή; 

Freepik.com

Όπως έχεις καταλάβει οι διακοπές είναι μια καλή ευκαιρία για να καταλάβεις (παααάρα) πολλά για την καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής τ@ συντρόφου σου!

Για παράδειγμα, κάθε πότε πλένεται, πόσο συγυρισμένο άτομο είναι, αν παρατάει βρώμικες κάλτσες και άπλυτα ρούχα στο πάτωμα, αν αφήνει «εκπλήξεις» στην τουαλέτα, κ.α.

5
Στα οικονομικά τι γίνεται;

Freepik.com

Το κεφάλαιο «χρήματα» αποτελεί για όλα τα ζευγάρια μια μεγάλη και σημαντική υπόθεση. Εσύ μπορεί να σκέφτεσαι ότι θα περάσετε μερικές όμορφες μέρες χωρίς να ξεμείνετε από λεφτά… Το ταίρι σου, όμως, μπορεί να σχεδιάζει αξέχαστες διακοπές σαν εκατομμυριούχος!

Καλύτερα αυτό το θέμα να το συζητήσετε από πριν και να καταλήξετε σε μια μέση λύση αν έχετε διαφορετικές προτιμήσεις και οικονομικά περιθώρια. Αν δείτε ότι το χάσμα είναι μεγάλοThen, sorry but I have some bad news for you!

Εσύ τι κατάλαβες από τις πρώτες σας κοινές διακοπές; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending