fbpx

Cablenet – ALPHA Κύπρου: Σε ανοικτή τηλεοπτική ζώνη όλοι οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδος στο FIBA EuroBasket 2022!

Η Cablenet αποκλειστικός Τηλεοπτικός Χορηγός του EuroBasket 2022 θέλοντας να δώσει τη δυνατότητα σε όλο το φίλαθλο κοινό της Κύπρου να παρακολουθήσει την προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδος στο FIBA EuroBasket 2022, ήρθε σε συμφωνία με τον ALPHA Κύπρου για να προβάλει ζωντανά σε ανοικτή τηλεοπτική ζώνη, όλους τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος, μέσω του καναλιού ALPHA Κύπρου.

Σημειώνεται ότι η Cablenet θα μεταδώσει ζωντανά περισσότερους από 65 αγώνες της μεγαλύτερης διοργάνωσης του ευρωπαϊκού μπάσκετ, συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων της Εθνικής Ελλάδος, που θα διεξαχθούν στην Τσεχία, τη Γεωργία, την Ιταλία και τη Γερμανία, μεταξύ 01 Σεπτεμβρίου 2022 και 18 Σεπτεμβρίου 2022, μέσα από τα κανάλια Cablenet Sports.

Τώρα με το νέο αθλητικό πακέτο Purple Max Sports απολαμβάνουμε το κυπριακό ποδόσφαιρο, ξένα πρωταθλήματα, όλο τον κυπριακό αθλητισμό, το καλύτερο τηλεοπτικό περιεχόμενο στα 65+ κανάλια της Purple TV, απεριόριστες επιλογές σε ταινίες και αθλητικά γεγονότα με τα κανάλια Novacinema και Novasports, αλλά και την ευκολία να απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας προγράμματα, όπου και αν είμαστε, με την εφαρμογή Cablenet TV GO. Ενώ μαζί απολαμβάνουμε και το Purple Max Internet το οποίο περιλαμβάνει την υπηρεσία Plume HomePass με 2 Pods, δίνοντάς μας τη δυνατότητα της maximum ταχύτητας σύνδεσης για πάντα (έως και 1Gbps), με άψογο σήμα Wi-Fi παντού και με ασφάλεια! Και όλα αυτά, μόνο με 58€/μήνα!

Όλη η αθλητική δράση είναι στην Cablenet!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αθλητικό πακέτο Purple Max Sports, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.cablenet.com.cy

Cablenet For a Better Life

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending