fbpx

GNTM 5: Μάθε πότε κάνει πρεμιέρα & δες όσα θα γίνουν στα πρώτα επεισόδια! (spoilers)

Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει… Επιτέλους έφτασε η στιγμή που περιμένουμε κάθε χρόνο και φυσικά δεν είναι άλλη από τη μεγάλη πρεμιέρα του GNTM!

Έχουμε ήδη μπει στο mood για το αγαπημένο reality μόδας και δεν μπορούμε να περιμένουμε. Τα δεκάδες spoilers που κυκλοφορούν κάνουν την καρδούλα μας να χτυπά όλο και πιο δυνατά, ώσπου να φτάσει η «μεγάλη μέρα».

Μέχρι τότε, όμως, εμείς κάναμε την έρευνά μας και πιο κάτω σου έχουμε μαζέψει όλα μάθαμε και όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια. Με λίγα λόγια, αυτό το άρθρο μπορείς να το κάνεις save με την ονομασία “GNTM 5: Ο απόλυτος οδηγός”! 😉

Δες πότε κάνει πρεμιέρα & όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις:

Κριτές, special guests και coaches
Instagram.com/@gntmgr

Ξεκινάμε, λοιπόν, από την κριτική επιτροπή που στις auditions αποτελείται από τη Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα, τον Τάσο Σωφρονίου και την (Κύπρια) Σοφία Χατζηπαντελή. Στα εβδομαδιαία πλατό η Σοφία θα μας αποχαιρετήσει και τη θέση της θα παίρνει κάθε εβδομάδα κι ένας νέος guest κριτής!

Και τώρα που ο Γιώργος Καράβας θα είναι στη θέση του κριτή, έπρεπε να βρεθεί νέος coach! Και τι να τον κάνουμε τον ένα; Ας πάρουμε δύο… Η Μαίρη Βιτινάρος και ο Χρήστος Μπίρμπας θα είναι οι νέοι «σύμμαχοι» των διαγωνιζόμενων.

like.com.cy

Σε ένα από τα επεισόδια την εμφάνισή του θα κάνει και ο Χριστόφορος Κοτέντος… γνωστός και ως «Μπείτε στο πνεύμα, βάλτε τα δυνατά σας και σκίστε»! (Δες το video για να καταλάβεις τι εννοούμε).

Τώρα, αν ο ρόλος του θα είναι guest κριτής ή κάποιος άλλος θα το δούμε στις οθόνες μας. Για την ώρα κρατάμε την πιο πάνω pic που μοιράστηκε σε story της η Καγιά!

Instagram.com/@evbousis

Και για να σου αποκαλύψουμε άλλη μια guest εμφάνιση, μάθε ότι σε ένα από τα επεισόδια θα δούμε και τον ιδρυτή του οίκου μόδας Dundas, Ευάγγελο Μπούση. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και όπως είπε ανυπομονεί να προβληθεί το συγκεκριμένο επεισόδιο!

Διαγωνιζόμενες ετών 18-88
Instagram.com/@gntmgr

Είπαμε ολική επαναφορά φέτος, έτσι το όριο ηλικίας αυξήθηκε στα 88 έτη. Ωστόσο, στο σπίτι μπήκαν 21 κορίτσια, με τη μεγαλύτερη να είναι 47 χρονών (η οποία μπήκε στη βίλα μαζί με την κόρη της).

Παίκτριες made in Cyprus
Instagram.com/@maritakath/@marialazcosta/@myria.kyriakidou

Με έντονο το κυπριακό άρωμα (ανυπομονούμε για τις κυπριακές ατάκες) θα πραγματοποιηθεί το GNTM 5. Δεν είναι μια, δεν είναι δύο, αλλά 6 οι Κύπριες διαγωνιζόμενες που μπήκαν στο σπίτι. Ας ελπίσουμε, λοιπόν, ότι θα φτάσουν όσο πιο μακριά και -γιατί όχι- μια από αυτές να φέρει το τρόπαιο στην Κύπρο.

Για ‘σένα που είσαι λίγο πιο περίεργ@ και θες να τις περάσεις από έλεγχο, σου βρήκαμε και τα Instagram προφίλ τους, για να σε βγάλουμε από τον κόπο του search! 😉

Η πρώτη αποχώρηση (και όχι μόνο)
Instagram.com/@gntmgr

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει η 1η αποχώρηση θα είναι οικειοθελής… Και να ‘ταν μόνο αυτή;

Απ’ όσα λέγονται κι ακούγονται στον φετινό κύκλο θα χορτάσουμε από οικειοθελείς αποχωρήσεις! Τι θα γίνει άραγε με τις κενές θέσεις που θα προκύψουν; Θα έχουμε επιλαχόντες και επιστροφές;

Η πρώτη δοκιμασία είναι βγαλμένη από… παραμύθι
YouTube.com

Πώς θα προέκυπτε η πρώτη αποχώρηση, αν δεν είχε προηγηθεί η πρώτη δοκιμασία; Και ξέρεις ότι κάθε χρόνο η πρώτη δοκιμασία είναι κάτι περισσότερο από grande!

Έτσι και φέτος, το σκηνικό που στήθηκε ήταν βγαλμένο από παραμύθι και οι παίκτριες φωτογραφήθηκαν πάνω σε μία κρεμαστή κούνια, με το φόντο πίσω τους να είναι μοναδικό!

Extra Info: Τα γυρίσματα της πρώτης δοκιμασίας έγιναν στις 18 Ιουλίου.

Η «Φουρέιρα» στο GNTM 5
Instagram.com/@alexia_traiko

Όχι, το Ελενάκι μας δεν θα κάνει κάποια εμφάνιση στο παιχνίδι (τουλάχιστον προς το παρόν), αλλά θα είναι λες και τη βλέπουμε… κι αυτό χάρη σε μια διαγωνιζόμενη που φαίνεται να της μοιάζει πολύ.

Ο λόγος για την Αλέξια Τράικο, η οποία κάνει χαμό, ενώ μεταδίδεται έντονα η φήμη ότι το συγκεκριμένο μοντέλο έχει θέσει τον πήχη πάρα πολύ ψηλά!

Και η πρεμιέρα έρχεται στις… 

 

Το καλύτερο στο φυλάξαμε για το τέλος, αν και δεν μπορείς να πεις σου προδώσαμε αρκετά απ’ όσα θα δούμε στον 5ο κύκλο του GNTM που θα ξεκινήσει στις… 19 Σεπτεμβρίου!

Φυσικά και η επιλογή της ημέρας (Δευτέρα) δεν μας κάνει εντύπωση, καθώς τα προηγούμενα 4 χρόνια βλέπαμε το reality κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:15 και απ’ ότι φαίνεται το ίδιο θα συμβεί και φέτος!

Ανυπομονείς κι εσύ για το GNTM 5;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending