fbpx

5+1 κομπλιμέντα που ξετρελαίνουν τους άντρες & όλοι θέλουν να τα ακούνε από τις γυναίκες!

Τι πιο ωραίο από το να σου κάνει κομπλιμέντα @ σύντροφος σου;! Μπορεί εμείς οι κοπέλες να έχουμε συνηθίσει λίγο περισσότερο στο άκουσμά τους, αλλά και η καρδούλα των αγοριών το ίδιο δυνατά-τα-τα-τα χτυπάει όταν ακούνε όμορφα λόγια!

Επειδή, λοιπόν, και οι άντρες θέλουν να νιώθουν όμορφοι, ελκυστικοί και απαραίτητοι πιο κάτω σου μαζέψαμε 6 κομπλιμέντα που σίγουρα θα τους ξετρελάνουν!

Δες πιο κάτω τα κομπλιμέντα που λατρεύουν ν’ ακούνε οι άντρες από τις γυναίκες:

1
Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!

Freepik.com

Εκτός από κολακευτικό, είναι και απίστευτα ερεθιστικό για έναν άντρα να του πεις ότι σου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται, υπονοώντας ότι είναι έξυπνος.

Μάλιστα υπάρχει και ο όρος “sapiosexual” που αναφέρεται σε ένα άτομο που προσελκύεται σεξουαλικά από την εξυπνάδα ενός μυαλού, πριν να δώσει βάση στην εξωτερική εμφάνιση!

2
Νιώθω ασφαλής μαζί σου!

Freepik.com

Η ασφάλεια είναι σημαντική σε μια σχέση και κυρίως η ψυχική και συναισθηματική. Όταν εμπιστεύεσαι απόλυτα τ@ σύντροφό σου και ξέρεις ότι θα είναι δίπλα σου ό,τι κι αν συμβεί, πραγματικά δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο.

Για πολλούς άντρες ο βασικός τους στόχος είναι να κάνουν τη γυναίκα που έχουν δίπλα τους να αισθάνεται ασφαλής μαζί τους. Αν αποτύχουν σ’ αυτό, είναι λες και έρχεται η καταστροφή. Έτσι, την επόμενη φορά που θα νιώσεις ασφαλής μαζί του πες του το και δεν θα «χάσεις»!

3
Μυρίζεις πολύ όμορφα!

Freepik.com

Δεν είναι μόνο οι άντρες που δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη μυρωδιά μιας γυναίκας, αλλά και το αντίστροφο! Άλλωστε, είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που ή θα σε τραβήξουν ή θα σε απωθήσουν σε ένα άτομο.

Επομένως, αν κάνεις κομπλιμέντο σ’ έναν άντρα για την κολόνια του ή οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιεί που τον κάνει να μυρίζει ωραία, θα… «πετάξει στους εφτά ουρανούς»!

4
Δεν θ’ άλλαζα τίποτα πάνω σου!

Freepik.com

Σε όλους μας έχει τύχει να ξυπνήσουμε ένα πρωί και να μην είμαστε στα καλύτερα μας. Ειδικά κάποιοι άνθρωποι, νιώθουν ότι μετά τον ύπνο παύουν να είναι όμορφοι κι ελκυστικοί…

Εκεί, όμως, φαίνεται ο καλός σύντροφος που θα φροντίσει να boost-άρει και να τονώσει την εικόνα σου, λέγοντάς σου πολύ απλά ότι «μου αρέσεις ακριβώς όπως είσαι και σ’ αγαπώ γι’ αυτό ακριβώς που είσαι»!

5
Με κάνεις να γελώ με την καρδιά μου!

Freepik.com

Το χιούμορ είναι ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να ξετρελάνει κάθε γυναίκα. Ειδικά όταν μια γυναίκα αισθάνεται χάλια, μπορεί αμέσως να της αλλάξει τη διάθεση!

Αν, λοιπόν, έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που έχει την ικανότητα να αντιμετωπίζει (σχεδόν) τα πάντα με χιούμορ, τότε μην χάνεις ευκαιρία για να του θυμίζεις τους λόγους που σε κάνουν χαρούμενη δίπλα του!

6
Κάνεις το καλύτερο s@x!

Freepik.com

Ποιος δεν θέλει να το ακούει αυτό; Αν όλα τα πιο πάνω αποτύχουν και τελικά δεν έχουν το αποτέλεσμα που θα ήθελες, μια είναι η «συνταγή» που πάντα πετυχαίνει…

Δεν υπάρχει τίποτα που να τον κάνει να χαρεί περισσότερο από το να του πεις ότι κάνει καλό σεξ, ότι σου προσφέρει τη μέγιστη ευχαρίστηση, ότι έχει φανταστικές επιδόσεις και γενικά ότι ταιριάζετε απόλυτα στο κομμάτι αυτό!

Είσαι κι εσύ άντρας; Γράψε μας στα σχόλια ποιο από τα πιο πάνω κομπλιμέντα θες ν’ ακούς περισσότερο από την κοπέλα σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending