fbpx

Γιατί οι φοιτητές έστησαν αντίσκηνα στο προαύλιο του ΤΕΠΑΚ;

Ως γνωστόν οι τιμές στα πάντα πλέον έχουν πάρει φωτιά, κάνοντας τις ζωές μας ακόμα πιο δύσκολες. Πόσον μάλλον αν είσαι φοιτητής που ψάχνεις διαμέρισμα κοντά στο πανεπιστήμιο, τότε -ίσως- να χρειάζεται να πουλήσεις το νεφρό σου για να καταφέρεις να πληρώσεις το ενοίκιο!

Αυτή ήταν και η αφορμή για τη διαμαρτυρία των φοιτητών του ΤΕΠΑΚ στη Λεμεσό! Συγκεκριμένα, φοιτητές έστησαν αντίσκηνα, από νωρίς το πρωί της Δευτέρας 12/09, στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου, θέλοντας μ’ αυτήν τη συμβολική δράση τους να διαμαρτυρηθούν για τα πολύ υψηλά ενοίκια των διαμερισμάτων στη Λεμεσό.

Δες πιο κάτω εικόνες από τη διαμαρτυρία:

Instagram.com/@proodeftiki.kf
Instagram.com/@proodeftiki.kf

Η διαμαρτυρία ήταν μια πρωτοβουλία της Προοδευτικής Κίνησης Φοιτητών, η οποία καλεί την κυβέρνηση «να πάρει άμεσα μέτρα για το στεγαστικό», μέσω ανάρτησής της στα social media.

Instagram.com/@proodeftiki.kf

Υπενθυμίζεται ότι στη Λεμεσό οι τιμές για τα μονάρια ξεκινούν από €800-900 και για δυάρι η χαμηλότερη τιμή είναι τα €1.300.

Οι τιμές αυτές είναι ένα πρόβλημα που έχει αναγκάσει αρκετούς νέους και νέες να μην μπορούν να ξεκινήσουν τις σπουδές τους ή να αναγκάζονται να ζητούν αναστολή φοίτησης.

Instagram.com/@proodeftiki.kf
Instagram.com/@proodeftiki.kf
Instagram.com/@proodeftiki.kf

Γράψε μας στα σχόλια την άποψή σου για τα ενοίκια στη Λεμεσό!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending