fbpx

«Πάρκο Χρωμάτων»: Ανοίγει το μεγαλύτερο πάρκο της Κύπρου – Μάθε πού βρίσκεται!

Το ολοκαίνουριο «Πάρκο των Χρωμάτων» είναι το μεγαλύτερο αστικό πάρκο της Κύπρου και βρίσκεται στο κέντρο της Πάφου.

Η κατασκευή του έχει ήδη ολοκληρωθεί και είναι θέμα ημερών να «δοθεί» στο κοινό, για να μπορείς να το επισκεφθείς με την παρέα σου, να κάνεις τη βόλτα σου σε ένα καταπράσινο περιβάλλον και να περάσεις μια αξέχαστη μέρα!

Μάθε περισσότερα για το μεγαλύτερο πάρκο της Κύπρου:

Το «Πάρκο Χρωμάτων» καλύπτει έκταση 32 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων και είναι το μεγαλύτερο πάρκο που υπάρχει στην Κύπρο!

Το πάρκο βρίσκεται στο κέντρο της Πάφου και συγκεκριμένα μεταξύ της Λεωφόρου Ελλάδος και των δρόμων του εμπορικού κέντρου προς τη συνοικία Μουττάλλου.

Όπως θα δεις και από τις εικόνες το πάρκο δικαίως πήρε την ονομασία του, αφού είναι το πιο «πλούσιο» στο νησί, τόσο από άποψη πρασίνου, όσο και υποδομών.

alphanews.live

Στο πάρκο φυτεύονται εκατοντάδες δέντρα και υπάρχει μια μεγάλη πλατεία για να κάνεις τη βόλτα σου. Εκεί θα βρεις επίσης και καφετέρια για να απολαύσεις το καφεδάκι σου και να χαλαρώσεις με θέα το πράσινο!

Αν ανήκεις στους αθλητικούς τύπους της παρέας… Το πάρκο περιλαμβάνει επίσης γήπεδο tennis, γήπεδο basket, μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου, skateboard, τοίχο αναρρίχησης 3-6 μέτρων, αλλά και αποδυτήρια!

parko-xromaton-paphos
Philenews.com

Σίγουρα θα γίνει το must visit σημείο του νησιού, αφού υπάρχει εκθεσιακός υπαίθριος χώρος και αρωματικός-βοτανικός κήπος!

Τέλος, το πάρκο περιλαμβάνει επίσης χώρους υγιεινής, κάδους για τις ακαθαρσίες των ζώων, χώρους υπηρεσιών… και ένα μεγάλο χώρο στάθμευσης!

alphanews.live

Γράψε μας σε σχόλιο αν έχεις σκοπό να επισκεφθείς το «Πάρκο Χρωμάτων»!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending