fbpx

Freshers Fair 2022 για φοιτητές του Η.Β. & Career Fair για φοιτητές και αποφοίτους!

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε την Τρίτη 1η Σεπτέμβριου 2022 το Freshers Fair 2022 και το Career Fair, στη Δημοσιογραφική Εστία, στη Λευκωσία.

Διοργανωτές της εκδήλωσης η Global Education, εκπαιδευτικοί Σύμβουλοι σπουδών, και η Εθνική Φοιτητική Ένωση Κυπρίων (ΕΦΕΚ) Ηνωμένου Βασιλείου.

To Freshers Fair πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή πάνω από 30 Ελληνοκυπριακών Φοιτητικών Ενώσεων που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στόχος της εκδήλωσης ήταν να γνωρίσουν από κοντά οι πρωτοετείς φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου, τα μέλη του των φοιτητικών ενώσεων του πανεπιστημίου τους και να πάρουν χρήσιμες πληροφορίες για την νέα πόλη διαμονής τους. Στην εκδήλωση βρίσκονταν  και οι έμπειροι εκπαιδευτικοί σύμβουλοι της Global Education όπου προσφέραν συμβουλές σε όποιους χρειάζονταν βοήθεια.

Το Career Fair που διοργανώθηκε για πρώτη φορά είχε γύρω στους 20 επαγγελματίες από διαφορετικούς τομείς και επιστημονικά αντικείμενα όπου πρόσφεραν βοήθεια και επαγγελματικό προσανατολισμό σε νέους και υφιστάμενους φοιτητές, αλλά και πτυχιούχους.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο πρόεδρος της ΕΦΕΚ ΗΒ, κ. Μάριος Κωνσταντίνου όπου ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους και ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Global Education Κρις Σωφρονίου, o οποίος επανέλαβε την πάγια θέση της εταιρείας να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των φοιτητών.  Επίσης πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από την Όλγα Παπαδήμου, εκ μέρους του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και από κ. Θεόδωρο Γκότση από το Υπουργείο Εξωτερικών.

Εκ μέρους των διοργανωτών, η Global Education, θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, στους αξιότιμους ομιλητές, στα Cypriot Societies που συμμετείχαν και στήριξαν το Freshers Fair για ακόμη μια χρονιά και τους επαγγελματίες διαφόρων ιδιοτήτων για τη συμμετοχή τους στο Career fair.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υποστηριχτές επικοινωνίας της εκδήλωσης, τον μουσικό ραδιοφωνικό σταθμό Mix FM που στηρίζει πάντα τέτοιους είδους εκδηλώσεων και το νεανικό Portal, Studentlife.com.cy, το οποίο δημιούργησε όμορφα βίντεο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Επίσης, θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς της εκδήλωσης για την πολύτιμη συνδρομή τους, την Student Letting – η μοναδική εταιρεία που ασχολείται αποκλειστικά με την εξεύρεση φοιτητικής διαμονής στο Η.Β, η Uni Assignment Center – που προσφέρει ακαδημαϊκή στήριξη στους φοιτητές, και το Carol’s Mica Copy Center, που προσφέρει υπηρεσίες ψηφιακής εκτύπωσης και μεγάλη γκάμα γραφικής ύλης και άλλων ειδών χρήσιμων σε φοιτητές και επιχειρήσεις.

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην κάνουμε αναφορά και στον συν διοργανωτή της εκδήλωσης, την ΕΦΕΚ ΗΒ, για την άψογή συνεργασία και να τη συγχαρούμε για το σπουδαίο έργο που διατελεί να στηρίζει έμπρακτα τους φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Global Education εδώ και πάνω από 20 χρόνια παραμένει στην πρώτη γραμμή υποστήριξης των Kυπρίων φοιτητών και δίνει συνεχώς το παρών, πρωταγωνιστώντας σε εκδηλώσεις που στόχο έχουν την στήριξη, καθοδήγηση και ενδυνάμωση των φοιτητών για την πραγματοποίηση μιας επιτυχούς και όμορφης φοιτητικής  ζωής.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending