fbpx

Το Netflix μπήκε στις κυπριακές φυλακές κι αυτό είναι το trailer του ντοκιμαντέρ!

Ο 6ος κύκλος της σειράς-ντοκιμαντέρ “Inside the World’s Toughest” του Netflix πρόκειται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα και σ’ αυτόν θα δούμε τις κυπριακές κεντρικές φυλακές, τις οποίες επισκέφθηκε ο Raphael Rown τον περασμένο Δεκέμβριο για τα γυρίσματα.

Οι κυπριακές φυλακές έχουν επιλεγεί ως πρότυπο σωφρονιστικού ιδρύματος, λόγω των πρακτικών και των μεθόδων που ακολουθεί η διεύθυνση…

Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος που θα τις δούμε στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ, μέσα από το οποίο ο Βρετανός δημοσιογράφος και παρουσιαστής επιδιώκει να μας δείξει πώς είναι η ζωή στις πιο σκληρές φυλακές του κόσμου!

Δες πιο κάτω το trailer του ντοκιμαντέρ που δείχνει τις κυπριακές φυλακές:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raphael Rowe (@raphaelrowe)

Ο νέος κύκλος κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου και όπως μπορείς να δεις στο πιο πάνω trailer, θα δούμε στιγμιότυπα από τις κεντρικές φυλακές της Κύπρου, ενώ σε μια σκηνή βλέπουμε και τον γάμο που πραγματοποιήθηκε μέσα σ’ αυτές μεταξύ δύο κατάδικων.

Όπως αναφέρει ο Raphael στην αρχή κάθε επεισοδίου, είχε καταδικαστεί για δολοφονία και φυλακίστηκε για 12 ολόκληρα χρόνια, όμως, αργότερα κατάφερε να αποδείξει την αθωότητά του κι έτσι επέλεξε να ταξιδεύει στις φυλακές όλου του κόσμου!

Ανυπομονείς κι εσύ να δεις το επεισόδιο με τις κυπριακές φυλακές;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending