fbpx

Φοιτήτρια πάει uni με τις πιτζάμες και το στρώμα της – Γίνεται το είδωλο κάθε φοιτητή!

Έλα παραδέξου το! Έχεις παραπονεθεί κι εσύ για τα πρωινά μαθήματα -όχι μια και δύο φορές- αλλά πολλές περισσότερες… Να σου πω και κάτι; Με το δίκιο σου!

Είναι αλήθεια ότι το πρωινό ξύπνημα δεν είναι και ό,τι καλύτερο, ειδικά αν είσαι από αυτούς που πίστευαν ότι τελειώνοντας το σχολείο δεν θα χρειαστεί να σηκωθείς ξανά από το άγριο χάραμα.

Μια φοιτήτρια (μιλάμε για είδωλο!), βρήκε τη λύση και τον τρόπο να ανταπεξέλθει σε αυτή την κατάσταση και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι ευχόμαστε να είχαμε τα κότσια και το θάρρος της!

Δες το TikTok video της φοιτήτριας που έγινε viral:

@magdakapc

she said fuck it I’m sleeping still #fyp #uni #lboro

♬ Tell Me Something Good – Ewan McVicar

Όπως μπορείς να δεις και μόν@ σου, η «θεάρα» φοιτήτρια έκανε την εμφάνισή της στο μάθημα… παρέα με το στρώμα και τις πιτζάμες της, γιατί… Η λεζάντα τα λέει όλα: «Όταν έχεις μάθημα στις 9, αλλά εσύ θες να μείνεις στο κρεβάτι».

Ωστόσο, στο κεφάλι μας προκύπτουν κάποιες απορίες. Πρώτον πού βρήκε τόση αυτοπεποίθηση… Δεύτερον πώς αντέδρασε ο καθηγητής και τρίτον τι ώρα χρειάστηκε να ξυπνήσει, ώστε να φορτώσει το στρώμα και να το κουβαλήσει με το καροτσάκι του super market μέχρι το πανεπιστήμιό της; 🤔

Άραγε εσύ θα τολμούσες κάτι τέτοιο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending