fbpx

5 Κύπριοι φοιτητές μας λένε το χειρότερο φλερτ που τους έκαναν ποτέ στο uni!

Έρωτας και φοιτητικά χρόνια… πάνε μαζί! Δικαίως, φυσικά, γιατί αν δεν φλερτάρουμε έντονα στο uni, πότε θα το κάνουμε;!

Άραγε εσύ θυμάσαι ποιο ήταν το χειρότερο φλερτ που σου έχουν κάνει στο πανεπιστήμιο; Και μην μου πεις ότι δεν έχεις χειρότερο, γιατί αρνούμαι να το πιστέψω.

Σ’ αυτήν ακριβώς την ερώτηση, λοιπόν, μας απάντησαν 5 Κύπριοι φοιτητές και μερικές από τις απαντήσεις τους οφείλω να πω πως ήταν… ξεκαρδιστικές!

Δες πιο κάτω τι μας απαντήσαν:

1
Φοιτητής 3ο έτος

Freepik.com

«Λοιπόν μπορώ να σου μιλώ ώρες για το χειρότερο φλερτ που μου εκάμαν ποττέ στο uni, γιατί ήταν πραγματικά πολλά τραγικό (τουλάχιστον για εμένα). Ήταν μια κοπέλα σε ένα που τα μαθήματα στο πρώτο έτος… Εκατάλαβες τι ωραίο ξεκίνημα έκαμα!

Είχα καταλάβει σχετικά νωρίς ότι υπήρχε κάποιο ενδιαφέρον που την πλευρά της, οπόταν είπα να είμαι ευγενικός, μιας τζιαι εφαίνετουν οκαυ κοπελλούα. Με τον καιρό άρχισε να γίνεται λλιο πιο έντονη… Εμιλούσεν μου σχεδόν συνέχεια στα breaks αν τζιαι δεν εκάμναμε ιδιαίτερη παρέα, έστελλε μου μετά το uni στο messenger τζιαι εγώ απαντούσα ευγενικά και τυπικά μπορώ να πω.

Έρκεται μια μέρα ο καθηγητής τζιαι βάλλει μας εργασία σε ομάδες. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί τζιαι πώς εβρεθήκαμε στην ίδια! Όταν, λοιπόν, εξεκινήσαμε να βρεθούμαστε τζιαι εχτός uni μαζί με ακόμα 2 συμφοιτητές, εξεκινήσαν τα πιο ιδιαίτερα κομπλιμέντα τζιαι παρόλο που εν της εδιούσα θάρρος, εν εσταματούσεν…

Για να μεν τα πολυλογώ, η κατάληξη ήταν να νιώθω ξαφνικά λες τζιαι παίζω σε σαπουνόπερα με το δράμα της, που εζήτησα που τον καθηγητή να κάμω μόνος μου την εργασία!»

2
Φοιτήτρια 3ο έτος 

Freepik.com

«Εγώ έχω εμπειρία που τα online πιάννεται; Ήταν ένα παιδί, με τον οποίο δεν εγνωριζούμασταν πριν που το συγκεκριμένο μάθημα. Μετά που το πρώτο μάθημα, θυμούμαι ήταν τζιαι νύχτα τζιαι έθελα απλά να πάω να τζιοιμηθώ, έστειλε μου μήνυμα τζιαι εξεκίνησε την κουβέντα. Επειδή, όμως, είχα τζιαι σχέση τότε, εν έδωσα τζιαι πολλή σημασία!

Μετά που κάθε μάθημα έστελλε μου μήνυμα, όποτε είχα κλειστή την κάμερα άρκεφκε μου ότι εν επήε καλά το μάθημα διότι εν είδε το πρόσωπό μου, όποτε την είχα ανοιχτή εξεκινούσε τα κομπλιμέντα… Τζιαι τι όμορφη που ήσουν τζιαι πόση φωτογένεια έχεις… Σκέφτου είπε μου να κανονίσουμε τζιαι photoshooting!

Στον πολύ τζιαιρό τζιαι επειδή επίστεφκα ότι εκατάλαβε πως δεν ενδιαφέρουμε εγίναμε φίλοι, ώσπου τζιαι εχώρισα τζιαι άρχισε να με πιάνει video-call στο messenger σχεδόν κάθε νύχτα. Τελικά, για να καταλάβει ότι εγώ δεν… έπρεπε να στήσουμε ολόκληρο καφκά τζιαι τελικά εν εξαναμιλήσαμε ποτέ!»

3
Φοιτήτρια 4ο έτος

Freepik.com

«Εγώ απλά έτρωα το μεσημεριανό μου μιαν καλή ημέρα, ώσπου τζιαι ήρτεν ένας, ετράβησε που μόνος του μιαν καρέκλα τζιαι έκατσε μαζί μου (σαν να τζιαι εκάλεσα τον ασπούμε)!

Εγώ δεν αντέχω τα πολλά-πολλά τζιαι γενικά δεν έχω πάρα πολλή υπομονή, οπόταν όταν εξεκίνησε να μου μιλά τζιαι να προσπαθεί να μου τραβήσει την προσοχή, αγνοούσα τον. Εσυνέχιζε… επεράσαν 3, επεράσαν 5 λεπτά… Ε, στο 10λεπτο εν άντεξα είπα του να πάει να πιάσει κάτι να φάει τζιαι τζιείνος αν είναι τζιαι να έρτει πίσω να γνωριστούμε, αφού το έθελε τόσο πολλά!

Εδέχτηκε τζιαι εσηκώστηκε να πάει να πιάσει φαγητό. Ώσπου να έρτει πίσω, όμως, είχα γίνει… καπνός! Ε, μα πόσο να αντέξω;»

4
Φοιτήτρια 1ο έτος

Freepik.com

«Για να πω την αλήθεια το χειρότερο μου φλερτ, το προκάλεσα η ίδια στον εαυτό μου! Τι εννοώ; Προφανώς και δεν επροκάλεσα το φλερτ, απλά εξαιτίας μου είχε καταλήξει σε φιάσκο. Με τον συγκεκριμένο συμφοιτητή μου ξεκινήσαμε να μιλούμε από την πρώτη μέρα του uni, αλλά δεν υπήρχε το φλερτ (στην αρχή)!

Μιαν καλή (#not) ημέρα, είχαμε τελειώσει το μάθημα τζιαι επηαίναμε μαζί προς τα αυτοκίνητα μας. Εμιλούσαμε τζιαι εζήτησε μου να πάμε για καφέ την επόμενη, όμως, είχα μιαν υποχρέωση, so είπα του να το εκανονίζαμε κάποια άλλη μέρα. Εφτάσαμε σιγά-σιγά στα αυτοκίνητα τζιαι καταλαβαίνουμε ότι είχαμε παρκάρει απέναντι ο ένας από τον άλλο.

Μπαίνω στο αυτοκίνητο μου, ξεκινώ τζιαι τότε συνειδητοποιώ ότι είχαν παρκάρει τόσο κοντά μου τα αυτοκίνητα δίπλα μου που εν εμπορούσα να φύω. Επροσπάθησα 1 φορά, επροσπάθησα 2η… Στο τέλος απλά ήρτεν ‘το παιδί’ τζιαι τι μου λαλεί; Αν σου το ξιπαρκάρω εν να ακυρώσεις τη δουλειά που έσσιεις αύριο; Νομίζω αντιλαμβάνεσαι γιατί ήταν το χειρότερο με τοοόσο ρεζίλι που έγινα!»

5
Φοιτητής 2ο έτος

Freepik.com

«Άρεσκεν μου τόσο πολλά μια συμφοιτήτρια μου που απλά έστειλα της μήνυμα στο Insta τζιαι είπα της το. Την επόμενη μέρα, πάω στο πανεπιστήμιο τζιαι που τα βλέμματα που μου εσύρναν οι φίλες της καταλαβαίνω ότι είπεν το σε ούλλες!

Ένιωσα πραγματικά τόσο ρεζίλι που πλέον άμαν μου αρέσει κάποια εν τη ρωτώ καν αν έσσιει σχέση… Σιώπω τζιαι ό,τι θέλει ας γινεί!»

Έσενα ποιο ήταν το χειρότερο φλερτ που σου έκαναν ποτέ στο uni;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending