fbpx

Alexander College: Ζήσε την εμπειρία σπουδών σε Πανεπιστήμια της Ευρώπης μέσω του Erasmus+!

Ξεκινάς σπουδές και θέλεις να ζήσεις στο έπακρο τη φοιτητική σου ζωή; Και πολύ καλά κάνεις, αφού τα φοιτητικά χρόνια -ως γνωστόν- είναι η πιο σημαντική περίοδος της ζωής μας!

Το Alexander College φροντίζει να κάνει τα φοιτητικά χρόνια αξέχαστα, αφού σου δίνει την ευκαιρία, φοιτώντας στον τόπο σου, να ζήσεις ταυτόχρονα και μοναδικές εμπειρίες στο εξωτερικό. Πώς; Μα φυσικά μέσω του προγράμματος Erasmus+!

Το Erasmus+ είναι ένα πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη στήριξη της εκπαίδευσης και της κατάρτισης της νεολαίας και του αθλητισμού στην Ευρώπη.

Τι λες, λοιπόν, να αρπάξεις κι εσύ αυτήν την ευκαιρία που σου προσφέρει το γραφείο Erasmus+ του Alexander College για να ζήσεις την εμπειρία που κάθε φοιτητής πρέπει να ζήσει; Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο που επιθυμείς σε χώρες της Ευρώπης (έχοντας τη βάση σου στην Κύπρο) με χρηματοδότηση, για 6 μήνες!

Αυτήν την ευκαιρία εκμεταλλεύονται χιλιάδες φοιτητές από όλο τον κόσμο! Πολλοί από αυτούς επιλέγουν την Κύπρο μας, έτσι το Alexander κάθε χρόνο φιλοξενεί φοιτητές Erasmus+, με τους οποίους οι φοιτητές του ανταλλάζουν ιδέες, γνώσεις και εμπειρίες, κάνουν νέες γνωριμίες και networking!

Την όμορφη εμπειρία της μοιράζεται μαζί μας η Michaela Vitvarova από την Τσεχία, που ήρθε ως φοιτήτρια Erasmus+ στο Alexander College, στον κλάδο Business Management.

Δες όσα μας είπε η Michaela για την εμπειρία της ως φοιτήτρια Erasmus+ στο Alexander College:

«Αν, λοιπόν, σας αρέσει να ταξιδεύετε, το Πρόγραμμα Erasmus+ είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να ανοίξετε τους ορίζοντές σας και να ζήσετε νέες εμπειρίες.

Νιώθω ότι έχω αφήσει ένα μέρος της καρδιάς μου στο Alexander College, γιατί εκεί ήμασταν σαν οικογένεια, όλοι είναι τόσο ευγενικοί και έτοιμοι να βοηθήσουν. Ήταν μια πολύ καλή επιλογή!

Όταν προσπαθούσα να αποφασίσω πού θα φοιτούσα ως Erasmus+ φοιτήτρια, έψαχνα ένα πανεπιστήμιο, στο οποίο το εαρινό εξάμηνο να τελειώνει νωρίς – τέλος Μαΐου, έτσι ώστε να μπορέσω να δουλέψω το καλοκαίρι. Το Alexander προσφέρει αυτήν την ευκαιρία και ήταν το ιδανικό για εμένα, αλλά και για όσους θέλουν να έχουν αυτήν την επιλογή.


Ένα πλεονέκτημα της Κύπρου, εννοείται ότι είναι ο καλός καιρός, σε συνδυασμό με τις όμορφες παραλίες της Λάρνακας και Αγίας Νάπας, που εκεί μπορείτε να περάσετε τον ελεύθερό σας χρόνο!

Όσον αφορά το εκπαιδευτικό ίδρυμα, οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν μαθήματα από διαφορετικούς κλάδους σε αρκετές θεματικές ενότητες, όπως: Business, Fashion, Marketing, κλπ.

Επίσης, κάτι άλλο σημαντικό που κέρδισα μέσω της εμπειρίας μου με το Erasmus+ και της ευκαιρίας που μου δόθηκε να ταξιδέψω στο εξωτερικό, βελτίωσα αρκετά τα Αγγλικά μου

Πώς θα σου φαινόταν να ζήσεις κι εσύ αυτήν την εμπειρία σε χώρες όπως η Τσεχία, η Ισπανία, η Γαλλία, το Βέλγιο, η Πολωνία, κ.α;

Αν σπουδάζεις στο Alexander College, σε έναν από τους εξής κλάδους: BDes Graphic Design, BDes Interior Design, BDes Photography, BDes Fashion ή Business Administration & Finance, τότε μη χάνεις χρόνο. Επικοινώνησε με το γραφείο Erasmus+ του Alexander College και κάνε τις αιτήσεις σου!

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Erasmus+ μέσω του Alexander College μπορείς να βρεις ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending