fbpx

Ο Αργυρός θα τραγουδήσει με τον 50 Cent το «Ελεύθερος στο Candy Shop» και τρελαινόμαστε!

Ένα post-φωτιά εμφανίστηκε πρόσφατα στον προσωπικό λογαριασμό του Κωνσταντίνου Αργυρού, στο Instagram. Τώρα… Η είδηση αποτελεί θέμα συζήτησης στη Κύπρο, στην Ελλάδα και στον κόσμο, ενώ τα σχόλια στα social media είναι χιλιάδες.

Να μην σε κρατώ, όμως, σε αγωνία! Μια συνεργασία-συναυλία έκπληξη επιφύλασσε ο Αργυρός στους θαυμαστές του. Είσαι έτοιμ@; Ο αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής, λοιπόν, θα συνεργαστεί με τον διεθνούς φήμης, Αμερικανό rapper… 50 Cent! Όχι δεν είναι φάρσα, ούτε troll! 😜

Με αφορμή τον εορτασμό των 40 χρόνων του ΟΑΚΑ, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο 50 Cent δίνουν ραντεβού επί σκηνής, το Σάββατο στις 29 Οκτωβρίου 2022, για μια μοναδική και ανατρεπτική συναυλία.

Το opening θα αναλάβουν οι Josephine, FY, και Kings, special guests θα είναι οι Light και Rack, ενώ ο οικοδεσπότης της βραδιάς θα είναι ο Αλέξανδρος Κοψιάλης!

Δες πώς αντέδρασαν οι χρήστες των social media στην ανακοίνωση της συναυλίας Αργυρού-50 Cent:

Οι δύο καλλιτέχνες «ανέβασαν» τη σχετική αφίσα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram και μετά από αυτό… οι αντιδράσεις του κόσμου είναι μοναδικές και άκρος απολαυστικές!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 50 Cent (@50cent)

Να λέμε την αλήθεια, όμως, δεν ξέρουμε ποιος, πότε και γιατί σκέφτηκε αυτήν τη συνύπαρξη, αλλά… Έχουμε μεγάλη περιέργεια και τεράστια ανυπομονησία να δούμε πώς θα «mix-αριστούν» τα τραγούδια τους. 😅 Φαντάσου, λοιπόν, το «Λιώμα, θα ‘μαι λιώμα» σε ρυθμούς “Candy Shop”. Μπορείς;

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Greek Arrow (@greek_arrow)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Greek Arrow (@greek_arrow)

Instagram.com/@50cent
Instagram.com/@50cent
Instagram.com/@argiros_konstantinos

Γράψε μας στα σχόλια αν ανυπομονείς για αυτήν τη συνεργασία!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending