fbpx

Έλα στο UNO Card Games Night για να διασκεδάσουμε με παιχνίδι και δωρεάν φαγητό & ποτό!

Η ακαδημαϊκή χρονιά έχει ξεκινήσει ευχάριστα με συναυλίες, UNiFEST και άλλα happenings και… έτσι πρέπει να συνεχίσει!

Και εκεί που λες πως “ετελειώσαν τα ψέματα” και μπαίνεις στο μελαγχολικό mood διαβάσματος, μαθαίνεις για το UNO Card Games Week που διοργανώνει το StudentLife και ο Όμιλος Επιτραπέζιων Παιχνιδιών! Έτσι αρχίζεις ξανά να αισθάνεσαι πως κάποιος σε νιώθει και σε καταλαβαίνει!

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια σε βάζουμε κατ’ ευθείαν στο θέμα και σου λέμε τι να περιμένεις αυτές τις μέρες από το UNO Card Games Week.

Μάθε περισσότερα πιο κάτω:

1
UNO Card Games Night με τον Όμιλο Επιτραπέζιων Παιχνιδιών του Πανεπιστημίου Κύπρου:

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στις 8:00 το βράδυ σε περιμένουμε στην Πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Κύπρου, στον προθάλαμο του κτηρίου ΚOΔ07 (κάτω από το Cafe Nero) για να περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά παιχνιδιού και διασκέδασης με UNO και τον Όμιλο Επιτραπέζιων Παιχνιδιών του Πανεπιστημίου Κύπρου!

Έλα με την παρέα σου να διασκεδάσουμε παίζοντας με πολλές νέες εκδόσεις του αγαπημένου μας παιχνιδιού UNO, που πιθανώς δεν είχες την ευκαιρία να ξαναπαίξεις!

Και επειδή κανένα event του StudentLife δεν αφήνει το στομάχι παραπομενένο, στον χώρο θα υπάρχει δωρεάν φρέσκια πίτσα από την Domino’s αλλά και ποτά από Photos Photiades Group!

Σημαντικό είναι να δηλώσεις συμμετοχή στο event στην πιο κάτω φόρμα γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες! Αν θα έρθεις με την παρέα σου τότε επίλεξε τον αριθμό ατόμων που θα είστε! Μπορείς να κάνεις την κράτησή σου μέχρι τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να τηλεφωνήσεις στα εξής τηλέφωνα:

  • Νίκη Συγγελάκη – 97609234
  • Λευτέρης Γιάλλουρος – 96739436

2
Παίξε στα Instagram Stories Quizzes μας!

Ενώ εσύ περιμένεις το event εμείς θα σε “εκπαιδεύσουμε” σχετικά με τους κανόνες του UNO μέσω των Quiz γνώσεων που θα ανεβάζουμε αυτές τις μέρες στο Instagram Account του StudentLife! Εσύ δεν έχεις παρά να μας κάνεις follow και να αναμένεις τα σχετικά Stories!

3
Λάβε μέρος στον Instagram διαγωνισμό για να κερδίσεις συναρπαστικές εκδόσεις του UNO

 

Για εσένα που παίζεις UNO από μικρός, έχεις γελάσει μαζί του, έχεις νευριάσει που ξέχασες να πεις “UNO” ενώ είχες μόνο 1 κάρτα ή που έχεις εκδικηθεί κάποιον με +4, να ξέρεις πως μπορείς να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό μας για να κερδίσεις νέες εκδόσεις του αγαπημένου σου παιχνιδιού!

Ο διαγωνισμός τρέχει στο Instagram και μπορείς να τον βρεις πιο πάνω! 5 τυχεροί νικητές θα κερδίσουν από 4 διαφορετικές εκδόσεις του UNO! Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου!

Τι περιμένεις; Κάνε την κράτησή σου και έλα μαζί μας στο UNO Games Night!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending