fbpx

Xmas is coming & η Παραμυθούπολη έρχεται X3 – Σε ποιες πόλεις της Κύπρου θα στηθεί φέτος!

Χριστούγεννα χωρίς Παραμυθούπολη γίνονται; Άσε απαντάμε εμείς για σένα… Φυσικά και όχι! Γι’ αυτό, λοιπόν, η Παραμυθούπολη επιστρέφει… και μάλιστα τριπλή για να μας βάλει σε Xmas mood!

Όχι μια, ούτε δύο, αλλά 3 Παραμυθούπολεις θα στηθούν φέτος στην Κύπρο και προφανώς δεν θα βρίσκονται όλες στην ίδια πόλη, γιατί δεν είμαστε και Λονδίνο… 😝

Μπορεί να έχεις σιγουράκι ότι η μια θα βρίσκεται στη Λευκωσία, καθώς αυτό το έθιμο βάζει σε γιορτινό κλίμα στην πρωτεύουσα. Μπορείς, όμως, να μαντέψεις ποιες άλλες πόλεις θα φιλοξενήσουν φέτος τη δική τους Παραμυθούπολη; Δεν χρειάζεται να κάνεις guess γιατί σου έχουμε όσα πρέπει να ξέρεις πιο κάτω!

Μάθε πού θα στηθεί φέτος Παραμυθούπολη:

tothemaonline.cy

Αρχικά να ανακοινώσουμε ότι η Παραμυθούπολη Λευκωσίας θα στηθεί και φέτος στην τάφρο Ντ’ Αβίλα και συγκεκριμένα στον δημοτικό χώρο στάθμευσης. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία, κατά την οποία θα ανοίξει τις πόρτες της προς το κοινό, αλλά αν κρίνουμε από τις προηγούμενες χρονιές θα λειτουργήσει -μάλλον- περί τα τέλη Νοεμβρίου!

alphanews.live

Το ονειρικό σκηνικό της Παραμυθούπολης θα στηθεί για πρώτη φορά και στη Λάρνακα και συγκεκριμένα στην Πλατεία Ευρώπης! Ο χώρος θα μετατραπεί σε πλατεία διασκέδασης, ξεγνοιασιάς και χαράς και αναμένεται να λειτουργήσει τις τελευταίες ημέρες του Νοέμβρη!

Ποια να είναι άραγε η τρίτη πόλη που θα φιλοξενήσει φέτος τη δική της Παραμυθούπολη; Από την Κυριακή 27 Νοεμβρίου,η πλατεία Αγίου Γεωργίου στο κέντρο του Παραλιμνίου θα «φορέσει» τα γιορτινά της και θα περιμένει μικρούς και μεγάλους για αξέχαστες Χριστουγεννιάτικες βραδιές, με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων!

Εσύ ποια από τις 3 Παραμυθούπολεις της Κύπρου θα επισκεφθείς φέτος; 🎄

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending