fbpx

5 παρεΐστικα στέκια για να απολαύσεις live ελληνική μουσική στη Λευκωσία!

Είσαι η ψυχή της παρέας που όποτε ακούεις ένα ελληνικό τραγούδι «πετάσσεσαι ίσια πάνω» τζιαι φκαίνεις τζιαι πάνω στα τραπέζια; Ε τότε αυτό το άρθρο είναι σίγουρα για εσένα!

Αν δεν τα βρίσκεις με την παρέα και υπάρχουν ερωτηματικά / διαφωνίες για το πού θα πάτε να τα πιείτε ως το πρωί, ακούγοντας live μουσική… κανένα πρόβλημα. Εμείς θα σας «κανονίσουμε»!

Πάμε να δούμε 5 δυνατά στέκια για να απολάυσεις live στη Λευκωσία:

1
Bar-άκι Live

checkincyprus.com

Κάνουμε αρχή με ένα -all time classic- στη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας, σε έναν χώρο ο οποίος εγγυάται πραγματική διασκέδαση. Με μια πολύ δυνατή ομάδα, καταξιωμένων νεαρών καλλιτεχνών, υπόσχεται να σε ανεβάσει!

Γλέντι μέχρι τις πρωινές ώρες… Με τις παρέες να ανεβαίνουν στα τραπέζια με τα ανεβαστικά τραγούδια, άλλους να ανοίγουν τόπο όταν αρχίζουν τα ζεϊμπέκικα και οι ερωτιάριδες της παρέας να αγκαλίαζονται στα πιο slow τραγούδια.

Οι βραδιές live μουσικής γίνονται από Τρίτη μέχρι Σάββατο και σίγουρα θα χρειαστείς κράτηση γιατί γίνεται ένας χαμούλης κάθε βράδυ!

  • Οδός: Γρίβα Διγενή 1066, Λεύκωσια | Τηλέφωνο: 96072277

2
Tafjak

Facebook.com/TafJak

Συνεχίζουμε με κάτι πιο χαλαρό και πιο φοιτητικό. Το Tafjak Cafe Bar στην παλιά πόλη της Λευκωσίας. Ένας πολύ ωραίος χώρος, ιδανικός για μια έξοδο με την παρέα για ποτάκι και ωραίο ναργιλέ.

Όμως, δεν μένουμε ως εκεί, καθώς ο χώρος που απλώνεται στις οδούς Λήδρας και Ονασαγώρου, σου υπόσχεται δυνατές βραδιές μουσικής. Κάθε Σάββατο βράδυ, σε περιμένει ο Θεόδωρος Λειβαδιώτης και ο Ανδρέας Χρυσοστόμου για να σε ταξιδέψουν με τις μελωδικές τους φωνές.

  • Οδός: Λήδρας 235, 1011, Λεύκωσια | Τηλέφωνο: 96926464

3
Baristro All Day Bar

cyprus.wiz-guide.com

Ένα ωραίο στέκι, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της Πανεπιστημιούπολης, στην Αγλαντζιά και αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της περιοχής για τους φοιτητές (και όχι μόνο).

Εκεί μπορείς να πας για να παίξεις το μπιλιάρδο σου, να πιεις το καφεδάκι σου ή το ποτό σου και να απολαύσεις φυσικά και φαγητό!

Κάθε Παρασκευή, όμως, η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο, με το μαγαζί να προσφέρει βραδιές μουσικής. Θα χρειαστείς κράτηση, αφού εμφανίζεται μία από τις καλύτερες κυπριακές φωνές, ο Δημήτρης Μεσημέρης.

  • Οδός: Λεωφόρος Λάρνακος 104Β, 2103, Λεύκωσια | Τηλέφωνο: 22340460

4
Clasico All Day Bar

tripadvisor.com

Άλλο ένα παρεΐστικο στέκι πολύ κοντά στα Πανεπιστήμια της Λευκωσίας, υποδέχεται τους φοιτητές όποιαδήποτε ώρα της μέρας.

Πολλές παρέες το προτιμούν για έναν καφέ πριν το μάθημα ή μια παρτίδα πιλόττα ή ππάστρα ανάμεσα στα μαθήματα. Άλλοι προτιμούν να πάνε για ναργιλέ μετά το μάθημα στο τέλος της μέρας ή για μια παγωμένη τις νύχτες που παίζει η ομάδα!

Το Clasico εδώ και λίγο καιρό λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση και πλέον μπορείς να το επιλέξεις και για να απολαύσεις live με νεαρούς τραγουδιστές να έρχονται να σου ανεβάσουν το κέφι κάθε Παρασκεύη και Σάββατο βράδυ (ή κάποιες φορές και άλλες μέρες της εβδομάδας).

  • Οδός: Ηλία Παπακυριακού 13, Έγκωμη, 2415 | Τηλέφωνο:22775777

5
The Old House Bar and Grill

facebook.com

Χωμένο μέσα στην παλιά πόλη σε ένα κτήριο με ένα εξωτερικό κήπο, το Old House, μπορεί να χαρακτηριστεί σαν ένα κρυμμένο διαμαντάκι στην καρδιά της πρωτεύουσας!

Ένας κλασσικός χώρος, με πολλές επιλογές σε μπύρες, κρασιά και διάφορα κοκτέιλς. Το μεγάλο μπιλιάρδο του μαγαζιού δεσπόζει μέσα στον χώρο, ο οποίος προσφέρει επίσης και αρκετές επιλογές για τσιμπήματα και φαγητό.

Από Τετάρτη μέχρι Κυριακή ο χώρος είναι έτοιμος να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο δύσκολους πελάτες, με ζωντανή ελληνική μουσική από διάφορους νέους τραγουδιστές του τόπου να ενώνουν τις φωνές τους με μοναδικό σκοπό… να προσφέρουν απλόχερα τη διασκέδαση!

  • Οδός: Λυκούργου 25, 1011, Λεύκωσια | Τηλέφωνο: 22006778

Εσύ πού θα πας για να απολαύσεις live ελληνική μουσική κι όχι μόνο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending