fbpx

Netflix: 5 ταινίες που σου προτείνουμε να δεις αυτό το διάστημα!

Τι καλύτερο από ένα χαλαρό ΣΚ στο σπίτι, βλέποντας ταινίες, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς (πολύ) για διάβασμα κι άλλες δουλειές;

Η αλήθεια είναι ότι θα αργήσουμε να έχουμε ξανά αυτήν την ευκαιρία (αφού θα αρχίσουν οι exams όπου να ‘σαι), γι’ αυτό κοίτα να απολαύσεις και να αξιοποιήσεις τον free χρόνο σου όπως σου αρέσει!

Αν είσαι τύπος που προτιμάς να chill-άρεις, σε νιώθουμε γι’ αυτό και κάναμε την έρευνά μας και σου έχουμε μαζέψει 5 ταινίες στο Netflix που θα σου κρατήσουν συντροφιά και θα σε χαλαρώσουν ακόμη περισσότερο. Βρες, λοιπόν, την αγαπημένη σου (ή και παραπάνω), φώναξε την παρέα ή το ταίρι σου και have fun! 😉

Δες πιο κάτω ποιες ταινίες που σου προτείνουμε για το ΣΚ:

1
Το σχολείο του καλού και του κακού

Η φιλία των κολλητών, Σόφι και Άγκι δοκιμάζεται όταν αναγκάζονται να πάνε σε ένα μαγικό σχολείο που ετοιμάζει τους μελλοντικούς ήρωες και κακούς των παραμυθιών!

Η ταινία θα σε βάλει και λίγο σε Halloween mood, αφού περιμένει στη γωνία (Δευτέρα 31/10).

2
Η γραμμή της κιμωλίας

cineuropa.org

Ένα ζευγάρι βρίσκει ένα άγνωστο τραυματισμένο παιδί. Η σύζυγος προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει τη συμπεριφορά του κοριτσιού, ώστε να καταφέρει να ξεκλειδώσει το σκοτεινό παρελθόν του!

3
Δανεική σύζυγος

youfly.com

Για να εκπληρώσει την τελευταία επιθυμία της μητέρας του και να μην βγει από τη διαθήκή της, ο Luiz, ένας εργένης (μένει με τη μητέρα του και δεν εργάζεται) προσλαμβάνει μια ηθοποιό για να υποδυθεί την αρραβωνιαστικιά του!

Όμως για εκείνον, το να έχει αληθινή σύζυγο είναι κάτι που δεν μπορεί ούτε να το σκεφτεί, γι’ αυτό καταφεύγει σε αυτό το κόλπο… Πώς θα καταλήξει η ιστορία άραγε;

4
Το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο

Η “τέλεια ζωή” μιας αρθρογράφου – συγγραφέα στη Νέα Υόρκη αρχίζει να καταρρέει… όταν ένα ντοκιμαντέρ αληθινού εγκλήματος την αναγκάζει να αντιμετωπίσει μια φρικτή ιστορία από το παρελθόν της. Τι της συνέβη στο σχολείο;

5
Crisis

Οι ιστορίες ενός μυστικού πράκτορα της DEA, ενός πανεπιστημιακού ερευνητή και μιας μόνης μητέρας που πενθεί περιστρέφονται γύρω από τη φονική επιδημία οπιούχων!

Με πρωταγωνιστή τον Gary Oldman και το σενάριο, τη σκηνοθεσία και την παραγωγή της ταινίας να υπογράφει ο Αμερικανός Nicholas Jarecki, μπορούμε να πούμε ότι αυτό το θρίλερ (με κεντρικό θέμα μια «πανδημία» ναρκωτικών) θα σε καθηλώσει. Η υπόθεση ακολουθεί τρεις διαφορετικές ιστορίες, οι οποίες είναι συνυφασμένες μεταξύ τους, η κάθε μια σε μια διαφορετική πτυχή αυτής της κρίσης: Την απληστία, τη βία και την τραγωδία του πολέμου των ναρκωτικών.

Εσύ ποια ταινία θα προτιμήσεις να δεις αυτό το διάστημα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending