fbpx

Netflix: Αυτές οι σειρές επιστρέφουν με νέο κύκλο & ανυπομονούμε να δούμε τη συνέχεια!

Οι σειρές του Netflix είναι η καλύτερη παρέα για τις ώρες που θέλεις απλώς να αράξεις και να χαλαρώσεις. Ειδικά τώρα που σιγά-σιγά ανοίγουν και πάλι τα πανεπιστήμια το να δεις την αγαπημένη σου σειρά μετά από μια κουραστική ημέρα στο uni είναι ό,τι πρέπει!

Μπορεί οι νέες σειρές να έχουν τη χάρη τους, όμως, όπως λέει και ο λαός «ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς»… Γι’ αυτό και ανυπομονούμε και περιμένουμε πώς και πώς να κυκλοφορήσουν νέες σεζόν!

Εμείς, κάναμε την έρευνά μας και σου μαζέψαμε 5+1 σειρές που πολύ σύντομα θα επιστρέψουν στο Netflix με νέο κύκλο και εννοείται ότι σου έχουμε και την ημερομηνία της πρεμιέρας! 😉

Δες πιο κάτω:

1
Inside the world’s toughest prisons

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raphael Rowe (@raphaelrowe)

Η σειρά ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει τη ζωή στις χειρότερες φυλακές του κόσμου θα μας απασχολήσει σίγουρα, αφού η 6η σεζόν να είναι προ των πυλών. Από τις 28 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, ετοιμάσου γιατί θα είναι διαθέσιμη στο Netflix!

Υπενθυμίζουμε ότι στα νέα επεισόδια θα δούμε και τις κυπριακές φυλακές, οι οποίες έχουν επιλεγεί ως πρότυπο σωφρονιστικού ιδρύματος…

2
Manifest

Πρόσφατα το πρώτο teaser της 4ης σεζόν που κυκλοφόρησε μας άναψε φωτιές, βάζοντάς μας σε αγωνία. Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, κυκλοφόρησε και το επίσημο trailer (που βλέπεις πιο πάνω) της σειράς που καθήλωσε το κυπριακό -και όχι μόνο- κοινό!

Η 4η σεζόν θα κυκλοφορήσει σε δύο μέρη, αποτελούμενα από 10 επεισόδια το καθένα. Το πρώτο μέρος της θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου 2022 (save the date), ενώ για το δεύτερο θα χρειαστεί να κάνουμε λίγο ακόμη υπομονή μέχρι να μάθουμε πότε θα είναι διαθέσιμο στο Netflix.

3
The Crown

Αλίμονο μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ να μην έπαιρνε «τα πάνω της» η συγκεκριμένη σειρά. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι συντελεστές δεν βλέπουν την ώρα να κυκλοφορήσουν την 5η σεζόν μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Αν είσαι από αυτούς που βλέπουν τη σειρά δεν χρειάζεται να περιμένεις και πάρα πολύ, αφού τα νέα επεισόδια θ’ ανέβουν στο Netflix στις 5 Νοεμβρίου, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα και της 6ης σεζόν!

4
Elite

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Élite (@elitenetflix)

Φρέσκα – φρέσκα νέα… Αφού τη Δευτέρα 26/09 ανακοινώθηκε και επίσημα η πρεμιέρα της 6ης σεζόν του Elite!

18 Νοεμβρίου, λοιπόν, ετοιμάσου γιατί όπως όλα δείχνουν αυτή η σεζόν θα είναι «καυτή» από όλες τις απόψεις…

5
Emily in Paris

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Η παραγωγή του “Emily in Paris” τον τελευταίο καιρό μας έχει κακομάθει! Αφού πρώτα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από την 3η σεζόν που spoil-άρουν μερικές από τις εξελίξεις, τώρα μάθαμε και την ημερομηνία που θα ανέβουν στο Netflix τα νέα επεισόδια, ενώ δόθηκε στη δημοσιότητα και το πρώτο teaser.

Χριστουγεννιάτικα θα μας έρθει η 3η σεζόν και συγκεκριμένα… στις 21 Δεκεμβρίου, γι’ αυτό ετοιμάσου να την απολαύσεις αγκαλιά με τα μελομακάρονα ή τους κουραμπιέδες!

6
YOU

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YOU (@younetflix)

Το τέλος της τρίτης σεζόν μας άφησε σε ένα κομβικό σημείο και όσο να ‘ναι υπάρχει μια αγωνία, η οποία δυστυχώς δεν θα λάβει σύντομα τέλος. Συγκεκριμένα θα πρέπει να περιμένεις μέχρι το 2023 για να δεις πώς θα συνεχιστεί η αγαπημένη σου σειρά!

Για πρώτη φορά η σεζόν θα κοπεί σε δύο μέρη, με το πρώτο να κυκλοφορεί στις 10 Φεβρουαρίου και το δεύτερο έναν μήνα αργότερα, δηλαδή στις 10 Μαρτίου. Στα νέα επεισόδια θα δούμε και αρκετά νέα πρόσωπα… συγκεκριμένα 14 (μόνο)!

Εσύ για ποια σειρά ανυπομονείς περισσότερο; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending