fbpx

5 ταβέρνες στη Λευκωσία για να απολαύσεις καλό φαγητό & να χορέψεις με live μουσική!

Το καλό φαγητό χρειάζεται καλή παρέα και καλή μουσική… Ειδικά όταν πρόκειται για έξοδο το Σαββατοκυρίακο, μετά από μια δύσκολη εβδομάδα, η διασκέδαση είναι η μόνη λύση!

Φτάνει, λοιπόν, αυτή η στιγμή της εβδομάδας που θες να ξεδώσεις! Να βγεις έξω και να περάσεις καλά. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να πας σε μια ταβέρνα με live μουσική;!

Εμείς κάναμε την έρευνά μας, (δοκιμάζοντας φυσικά και ρωτώντας φίλους για reviews) και πιο κάτω σου μαζέψαμε 5 ταβέρνες στη Λευκωσία που το πεντανόστιμο φαγητό και η διασκέδαση με ελληνική μουσική είναι κάτι παραπάνω από σιγουράκι!

Δες ποιες ταβέρνες σου προτείνουμε στην πρωτεύουσα:

1
Το Μεζοστρατί

Facebook.com/@Mezostrati

Το «Μεζοστρατί» βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας και όπως αναφέρει και στη σελίδα του, είναι μια ταβέρνα όπου το χθες φλερτάρει με το σήμερα, προσφέροντας παραδοσιακούς μεζέδες και όχι μόνο!

Πέραν από το καλό φαγητό, όμως, στο «Μεζοστρατί» θα διασκεδάσεις και με εξίσου καλή μουσική, κυρίως τα ΠΣ, αλλά και κάποιες άλλες ημέρες που οι ιδιοκτήτες διοργανώσουν κάποιο live.

Facebook Page: Mezostrati

2
BAREL

Facebook.com/@Ta Vareladika

Εδώ και χρόνια, εκατοντάδες παρέες έχουν διασκεδάσει στα «Βαρελάδικα» (που πλέον έχουν μετονομαστεί σε “BAREL”) και βρίσκονται στην Έγκωμη, κοντά στο “K Cineplex”!

Τέλειο φαγητό και διασκέδαση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που δικαίως κατατάσσουν το “BAREL” στη λίστα μας, αφού φροντίζουν να ανανεώνονται συνεχώς και έχουν πια βρει το «χρυσό» σημείο για να συνδυάζουν αυτά τα 2 τόσο καλά, κάθε Παρασκευή και Σάββατο!

Facebook Page: Barel Live Clubbing

3
Αντίπεινα Live 

Facebook.com/@AntiPina Dinner & Live Party

Οι σταθερές μέρες που έχει ζωντανή μουσική σ’ αυτή την αγαπημένη ταβέρνα της πρωτεύουσας είναι η Παρασκευή και το Σάββατο, όμως, αρκετά συχνά ανακοινώνονται live εμφανίσεις διάφορων τραγουδιστών και ενδιάμεσα της εβδομάδας!

Όσο για το φαγητό τα λόγια είναι περιττά, αφού είναι πεντανόστιμο! Κυπριακοί μεζέδες και άλλα μαγειρευτά πιάτα σε ποσότητες που φτάνουν και περισσεύουν. Και βρίσκονται και σε τέλειο location αν είσαι φοιτητής στην Έγκωμη (απέναντι από το Casino, κοντά στο UNIC)!

Facebook Page: AntiPina Dinner & Live Party

4
Gazi Live

Facebook.com/@FeelFamous Com.Cy

Στα σοκάκια του παλιού Στροβόλου, θα βρεις μια ταβέρνα από την οποία -όχι μόνο δεν θα φύγεις πεινασμένος- αλλά θα διασκεδάσεις με όλη σου την ψυχή!

Ο λόγος για το “Gazi live Stage” που εδώ και μερικά χρόνια έχει δώσει άλλη σημασία στους μεζέδες και τη διασκέδαση με ελληνική μουσική. Τα Σαββατόβραδα γίνεται χαμός, γι’ αυτό φρόντισε να κάνεις την κράτησή σου έγκαιρα!

Facebook Page: GAZI LIVE STAGE

5
Πειραιώς 17 

Facebook.com/@Pireos 17

Το στοιχείο της παράδοσης πρωταγωνιστεί σε ολόκληρο το μαγαζί… Από τη διακόσμηση, μέχρι το φαγητό και τη μουσική!

Η ταβέρνα στην παλιά Λευκωσία προσφέρει πεντανόστιμα πιάτα της κυπριακής κουζίνας και σε περιμένει κάθε Παρασκευή και Σάββατο για μοναδικές βραδιές μαζί με την παρέα σου, που το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τις θυμάστε για καιρό!

Facebook Page: Πειραιώς 17 / Pireos 17

Εσύ σε ποια ταβέρνα θα πας με την παρέα σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending