fbpx

#InstagramDown: Έπεσε το Instagram – Κλείνουν τους λογαριασμούς χιλιάδων χρηστών!

Προσπαθείς κι εσύ να μπεις στο IG σου, αλλά είναι “μαγκωμένο”; Χιλιάδες χρήστες του Instagram ανά το παγκόσμιο, καταγγέλνουν ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα συνδεσιμότητας.

Οι περισσότεροι, μάλιστα, ανεβάζουν screenshots στα υπόλοιπα social media, αφού ανησυχούν ότι οι λογαριασμοί τους έχουν αποκλειστεί και δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι’ αυτό. Επίσης, όπως παρατηρείται πολλοί χρήστες χάνουν μαζικά followers!

Πιο συγκεκριμένα, χρήστες του Instagram ξεκίνησαν να καταγγέλλουν -γύρω στις 15:00- της Δευτέρας 31/10, ότι δεν έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό τους ή προσπαθούν να κάνουν login και τους εμφανίζει ότι το account τους έχει διαγραφεί.

Κι όπως πάντα, αφού το IG δεν λειτουργεί… πού θα μπει ο κόσμος; Στο Twitter! Μάλιστα, τα περισσότερα tweets αναφέρουν ότι στον λογαριασμό τους εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα:

Τι απαντάει το Instagram;

«Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι από εσάς αντιμετωπίζετε προβλήματα με την πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Instagram. Το εξετάζουμε και ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία», απαντάει ο λογαριασμός δημοσίων σχέσεων.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending