fbpx

Η 1η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του 2022 είναι γεγονός & συγκινεί (για άλλη μια φορά)!

Ανυπομονείς κι εσύ να έρθουν τα Χριστούγεννα, η πιο όμορφη εποχή του χρόνου και επιτέλους να μπεις σε Christmas mood, δίνοντας (και παίρνοντας) δώρα στα αγαπημένα σου πρόσωπα και τρώγοντας σοκολατάκια, κουραμπιέδες και μελομακάρονα;

Σίγουρα για το 2ο ανυπομονείς λίγο παραπάνω… Σε νιώθουμε! 😉 Η Disney για άλλη μια χρονιά μας συγκινεί με τη χριστουγεννιάτική της διαφήμιση και -σίγουρα- θα σε βάλει σε mood!

 Δες πιο κάτω την πρώτη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση για το 2022:

 

Η φετινή διαφήμιση της Disney έχει τίτλο «Το Δώρο» και είναι μια συναισθηματική ιστορία, που δείχνει τις αδελφικές σχέσεις μέσα από τα μάτια του μικρότερου μέλους της οικογένειας, της Έλλα που προσπαθεί να προσαρμοστεί σε ένα οικογενειακό περιβάλλον διαφορετικής δυναμικής.

Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται -και φέτος- το λούτρινο αρκουδάκι Micky Mouse που λάμπει στο σκοτάδι, το οποίο ο μεγάλος αδελφός της Έλλας, Μαξ, δίνει για να τη συντροφεύει τη νύχτα. Στη συνέχεια, βλέπουμε την Έλλα να χαρίζει το αρκουδάκι στο νεογέννητο αδελφάκι, καλωσορίζοντας το έτσι στην οικογένεια!

Η διαφήμιση στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα, αφού στόχος της είναι να τονίσει τη σημαντικότητα της οικογένειας σε περιόδους αλλαγής και πώς οι δεσμοί τους γίνονται ακόμα πιο δυνατοί μέσω της συντροφικότητας.

Γι’ αυτό δεν πρέπει να ξεχνάς πόσο σημαντική είναι για ‘σένα η οικογένεια και να τους δείχνεις καθημερινά την αγάπη και τα συναισθήματά σου!

Γράψε μας σε σχόλιο αν σε συγκίνησε κι εσένα η φετινή διαφήμιση της Disney!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending