fbpx

Netflix: Αυτές είναι οι νέες σειρές που θα «φας κόλλημα» μαζί τους τον Νοέμβριο!

Ξέμεινες από σειρές; Το Netflix φρόντισε για ‘σένα και από τον Νοέμβρη θα έχεις αρκετές νέες επιλογές για να προσθέσεις στο watch list σου!

Αρχικά, να σου θυμίσουμε ότι αυτόν τον μήνα έχουμε και κορυφαίες σειρές που επιστρέφουν με νέες σεζόν, οπότε καταλαβαίνεις, έχει να γίνει χαμός!

Ωστόσο, ας επικεντρωθούμε -προς το παρόν- στις νέες κυκλοφορίες που είναι πολλά υποσχόμενες και δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου τραβήξει το ενδιαφέρον έστω και μια από αυτές!

Δες τις νέες σειρές που κάνουν πρεμιέρα αυτόν τον μήνα στο Netflix:

1
Blockbuster

Στο τελευταίο Blockbuster, ένας διευθυντής παλεύει να κρατήσει το βιντεοκλάμπ ανοιχτό και το προσωπικό του ευχαριστημένο εν μέσω ανταγωνισμού και περίπλοκων συναισθημάτων.

Στη νέα σειρά πρωταγωνιστούν οι Randall Park και Melissa Fumero και περιγράφει την πτώση της εταιρείας Blockbuster Video, για την οποία ευθύνεται κυρίως η άνθιση του streaming!

  • Πρεμιέρα 03/11

2
Οι μεσίτες του Μπέβερλι Χιλς

Η οικογενειακή επιχείρηση του Μορίσιο Γιουμάνσκι, “The Agency”, αντιπροσωπεύει μερικά από τα πιο πολυτελή ακίνητα του Μπέβερλι Χιλς. Αλλά το δράμα καραδοκεί σε κάθε γωνιά!

  • Πρεμιέρα: 04/11

3
FIFA UNCOVERED

Παιχνίδια εξουσίας. Παγκόσμια πολιτική. Μια έρευνα για τη FIFA αποκαλύπτει την πολυτάραχη ιστορία της οργάνωσης και τι προϋποθέτει η φιλοξενία του Παγκόσμιου Κυπέλλου!

Το “FIFA Uncovered” υπόσχεται να εξερευνήσει κάποιες από τις πιο ύποπτες στιγμές της FIFA την περασμένη δεκαετία, συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας υποβολής ανάθεσης για τα Παγκόσμια Κύπελλα του 2018 και του 2022, που όπως υποστηρίζουν κυριάρχησε η διαφθορά.

  • Πρεμιέρα 09/11

4
Αρχαία Αποκάλυψη

Ο δημοσιογράφος Γκράχαμ Χάνκοτ ταξιδεύει στον κόσμο αναζητώντας στοιχεία για την ύπαρξη μυστηριώδων, χαμένων πολιτισμών… από την τελευταία εποχή των Παγετώνων.

  • Πρεμιέρα 11/11

5
1899

Αυτή η σειρά προβλέπεται ότι θα γίνει η νέα μας εμμονή! Η πλοκή της να επικεντρώνεται γύρω από μια ομάδα Ευρωπαίων μεταναστών που κατευθύνονται δυτικά για να φύγουν από τη γηραιά ήπειρο και το Λονδίνο για τη Νέα Υόρκη.

Πιο συγκεκριμένα, μυστηριώδη γεγονότα αλλάζουν την πορεία ενός πλοίου με τους μετανάστες που έχουν προορισμό τη Νέα Υόρκη, το 1899 και οι σαστισμένοι επιβάτες αντιμετωπίζουν έναν απίστευτο γρίφο!

  • Πρεμιέρα 17/11

6
Blood, Sex & Royalty

gamerevolution.com

Μια αισθητική σειρά που μας δίνει μια γεύση από τη ζωή των πιο φονικών, σέξι και θρυλικών μοναρχών. Η σύγχρονη εκδοχή ενός βρετανικού δράματος!

  • Πρεμιέρα 23/11

7
Wednesday

Πρόκειται για μία σειρά 8 επεισοδίων που αφορά τη νέα «Οικογένεια Άνταμς». Η κωμική σειρά θα κάνει μία αναδρομή στα μαθητικά χρόνια της Γουένσντεϊ, στο Nevermore Academy.

Οι προσπάθειές της να κατακτήσει την αναδυόμενη ψυχική της ικανότητα, εμποδίζουν ένα τερατώδες ξεφάντωμα δολοφονίας που έχει τρομοκρατήσει την τοπική πόλη και λύνει το υπερφυσικό μυστήριο που ενέπλεξε τους γονείς της πριν από 25 χρόνια.

  • Πρεμιέρα 23/11

Εσύ ποια σειρά θα παρακολουθήσεις τον Νοέμβρη;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending