fbpx

Το “Larnaca Christmas Food Market” είναι γεγονός και δεν πρέπει να το χάσεις!

Σου αρέσει και εσένα να δοκιμάζεις καινούρια φαγητά και γενικά νέες γεύσεις; Σου βρήκαμε ένα φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσεις!

Στο “Larnaca Christmas Food Market” -όχι μόνο- θα γευτείς καινούρια πράγματα και θα ζήσεις νέες εμπειρίες, αλλά θα μπεις στο απόλυτο Christmas mood!

Μάθε πιο κάτω περισσότερες λεπτομέρειες:

Check In Cyprus

Από τις 17-24 Δεκεμβρίου, στη νέα πλατεία Ζαχουρί, στη Λάρνακα, θα μπορείς να απολαύσεις φαγητά και γλυκά από επαγγελματίες του Street Food, που -σίγουρα- θα ικανοποιήσουν τις γευστικές σου προτιμήσεις!

Όμως επειδή γιορτή χωρίς ποτό δεν γίνεται θα υπάρχει επίσης ζεστό κρασί, ζέστη σοκολάτα, κοκτέιλ και πολλά άλλα. Το καλύτερο, όμως, είναι ότι παράλληλα θα μπορείς να παρακολουθήσεις διάφορα Live Music Shows και χορευτικά που σου ανεβάσουν το κέφι!

Γι’ αυτό πρέπει να επισκεφθείς το “Larnaca Christmas Food Market”, αφού θα ζήσεις την εμπειρία ενός αυθεντικού Christmas Market που θα σε βάλει στο mood για τα Χριστούγεννα!

Υ.Γ.: Πιο συγκεκριμένα οι μέρες και ώρες λειτουργίας είναι οι εξής: το Σαββατοκύριακο 17/12 – 18/12 από τις 12 μ.μ., τις καθημερινές Δευτέρα 19/12 μέχρι και Παρασκευή 23/12 από 15:00 μ.μ. και το Σάββατο 24/12, από τις 12 μ.μ.!

Γράψε μας σε σχόλιο αν θα επισκεφθείς κι εσύ το “Larnaca Christmas Food Market”! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending