fbpx

Τα Jumbo ξεκίνησαν το Xmas countdown & μας χτυπούν κατευθείαν στο συναίσθημα! (video)

Όσο κι αν έχεις μεγαλώσει, τα Χριστούγεννα δεν παύουν να είναι η (πιο αγαπημένη) περίοδος… που ξαναγίνεσαι παιδί!

Κάθε χρόνο, λοιπόν, ανυπομονούμε για την τέλεια αυτή γιορτή και ξεκινάμε την αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα Χριστούγεννα, με την ελπίδα να περάσουμε ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα μας πρόσωπα.

Τα Jumbo μας έχουν “καλομάθει”, αφού κάθε χρόνο φροντίζουν να ξεκινούν το Xmas countdown από νωρίς για να μας βάλουν στο mood! Έτσι και φέτος. Η διαφήμιση για την αντίστροφη μέτρηση είναι γεγονός και μάλιστα με αντιπολεμικό μήνυμα!

Δες πιο κάτω τη φετινή διαφήμιση με το Χριστουγεννιάτικο countdown των Jumbo:

Ολόκληρος ο πλανήτης είναι επηρεασμένος από τον πόλεμο ανάμεσα σε Ουκρανία και Ρωσία και φέτος τα Jumbo επέλεξαν να ξεκινήσουν την αντίστροφη μέτρηση με μα βασική υπενθύμιση προς όλους εμάς: Ότι τα παιδιά είναι σοφότερα από τους μεγάλους!

Τα παιδιά, λοιπόν, είναι η ελπίδα! Για ακόμη μια φορά τα Jumbo κατάφεραν να μας συγκινήσουν και να μας θυμήσουν ότι πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι… Και όταν οι άνθρωποι παραμένουν ενωμένοι μεταξύ τους μπορούν να καταφέρουν πολλά, ακόμη και αυτά που μοιάζουν ακατόρθωτα! Ας άφησουμε, λοιπόν, στην άκρη όλα αυτά που πιστεύουμε ότι μας χωρίζουν κι ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο μέλλον!

Άλλωστε όπως αναφέρει και η ίδια η εταιρεία στην ανακοίνωσή της: «Η αντίστροφη μέτρηση του 2022 είναι γεγονός. Όπως γεγονός είναι πως η ανθρωπότητα βαδίζει μέσα από συμπληγάδες που συνθλίβουν τα πιο όμορφα συναισθήματά μας, τις θετικές μας σκέψεις για το μέλλον. Σε μια γωνιά της γης, δυο γλυκές συμμορίες παιδιών, η JOY και η HAPPINESS, αντίπαλοι στο καθημερινό τους παιχνίδι, κάθε Χριστούγεννα γίνονται ένα! Ενώνουν τα τρίγωνά τους σε μια ιεροτελεστία που στέλνει το μήνυμα των Χριστουγέννων σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Ενώνονται! Γιατί τα παιδιά ξέρουν, πως μόνο έτσι θα ακουστούν. Αλήθεια, εμείς οι μεγάλοι το γνωρίζουμε; ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ»

Άρχισες κι εσύ να μετράς αντίστροφα για την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending