fbpx

GNTM 5 spoiler: Αυτές οι Κύπριες είναι εκτός σπιτιού – Ποιες θα δούμε στον τελικό; (video)

Είναι γνωστό ότι τα γυρίσματα του GNTM 5 είναι σε πιο μπροστά σε σχέση με τα επεισόδια που βλέπουμε στην TV και μάλιστα τη Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου γυρίστηκε το πρώτο part του μεγάλου τελικού που θα προβληθεί στα τέλη Δεκεμβρίου.

Μπορεί να μην ξέρουμε 100% ποιες έχουν μείνει στο σπίτι, όμως, μάθαμε ποιες Κύπριες είναι πλέον εκτός διαγωνισμού… αφού τις εντόπισαν στο αεροδρόμιο όταν επέστρεφαν στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του τελικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον τελικό θα δούμε μια πασαρέλα με όλες τις διαγωνιζόμενες (συμπεριλαμβανομένων και των 4 κοριτσιών του τελικού). Έπειτα, θα αποχωρήσει ένα μοντέλο και έτσι θα διαμορφωθεί η τελική τριάδα, από την οποία και θα προκύψει η μεγάλη νικήτρια του GNTM 5!

Δες ποιες Κύπριες δεν είναι πλέον στο σπίτι & ποιες παραμένουν στην τελική τετράδα:

Όπως ξέρουμε φέτος οι Κύπριες παίκτριες στο GNTM ήταν αρχικά επτά. Η Μαρίτα Καθιζιώτη, η Μύρια Κυριακίδου, η Μαρία Κώστα, η Κάτια Κιζίμα, η Ζωή Ιωαννίδου, η Γρηγοριάνα Πλυτά και η Έλενα Λυσάνδρου, ενώ στη συνέχεια μπήκαν άλλες δύο… Η Ραφαέλα Χαραλάμπους και η Ειρήνη Αντωνίου!

Στο πιο πάνω video εκτός από τα κορίτσια που είδαμε ήδη να αποχωρούν (Έλενα και Ζωή), βλέπουμε ότι δεν κατάφεραν να προχωρήσουν μέχρι τον τελικό ούτε η Μύρια, η Κάτια, η Ραφαέλα και η Μαρία (τις οποίες ακόμη βλέπουμε στα επεισόδια που προβάλλονται).

Ποιες βρίσκονται στην τελική πεντάδα;

Instagram.com/@gntmgr

Αν υπολογίσουμε από το ποιες Κύπριες δεν βλέπουμε στο video, λογικά μέσα στο σπίτι βρίσκονται ακόμη η Μαρίτα, η Γρηγοριάνα και η Ειρήνη.

Το hint, όμως, για το ότι περισσότερες από μία Κύπριες βρίσκονται ακόμη στο παιχνίδι, επιβεβαίωσε «αινιγματικά» η Μύρια, η οποία όταν ρωτήθηκε ποια θα ήθελε να δει νικήτρια, απάντησε πως θέλει να κερδίσει σίγουρα… «μια Κυπραία»!

Πάντως, σύμφωνα με spoilers που διέρρευσαν, μόνο μια Κύπρια βρίσκεται στην τελική πεντάδα… και αυτή είναι η Μαρίτα Καθιζιώτη μαζί με τις Μάρα Μάρλη, Κότυ Γουγούση, Αλεξία Τράικο και Βικτώρια Μυροφορίδου.

Τώρα μένει απλά να δούμε τι ισχύει, πότε και γιατί θα φύγουν οι υπόλοιπες Κύπριες, μέχρι ποια θέση θα φτάσει η Γρηγοριάνα και η Ειρήνη και αν τελικά θα καταφέρει να κερδίσει το GNTM 5 (για πρώτη φορά) η Κύπρια Μαρίτα!

Εσύ πιστεύεις ότι μπορεί φέτος να κερδίσει Κύπρια;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending