fbpx

Netflix: Οι νέες χριστουγεννιάτικες ταινίες που πρέπει να δεις για να μπεις σε Xmas mood!

Σίγουρα υπάρχουν κάποιες μέρες τις οποίες απλώς θέλεις να μείνεις στο σπίτι, σκεπασμέν@ με μια κουβέρτα, pop corn και ζεστή σοκολάτα και να απολαύσεις μια ταινία στον καναπέ σου, χαλαρώνοντας μόν@ ή με παρέα!

Μιας και πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, εμείς σου βρήκαμε τις καινούριες Χριστουγεννιάτικες ταινίες που έρχονται στο Netflix και δεν πρέπει με τίποτα να τις χάσεις!

Δες πιο κάτω τις νέες Xmas movies που πρέπει να δεις φέτος:

1
Falling for Christmas

Η ταινία της Lindsay Lohan ανέβηκε στο Netflix από τις 10 Νοεμβρίου και η πρωταγωνίστρια έχει τον ρόλο μιας κακομαθημένης κληρονόμου ξενοδοχείου που παθαίνει ατύχημα με το σκι…

Έτσι, υποφέρει από ολική αμνησία και βρίσκεται υπό τη φροντίδα ενός όμορφου ιδιοκτήτη ξενώνα και την πρόωρη κόρη του λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα. Άραγε τι πρόκειται να γίνει στη συνέχεια;

2
The Claus Family 2 

 

Ο Jules Claus έχει αγκαλιάσει πλήρως τα Χριστούγεννα και το μέλλον του ως Άγιος Βασίλης είναι εξασφαλισμένο. Μαζί με τον παππού του Noël είναι καθ’ οδόν για να προετοιμαστούν για τα καλύτερα Χριστούγεννα.

Με τα Χριστούγεννα στο κατώφλι τους όλα κυλούν ομαλά μέχρι που ο Jules λαμβάνει ένα γράμμα με μια πολύ ασυνήθιστη ευχή… Ποια είναι άραγε αυτή; Αυτό μπορείς να το μάθεις αν παρακολουθήσεις την ταινία που έχει ανέβει ήδη στο Netflix από τις 8 Νοεμβρίου!

3
Christmas With You

Η ποπ σταρ Αντζελίνα νιώθει ότι η καριέρα της έχει εξαντληθεί και έτσι δραπετεύει για να ικανοποιήσει την επιθυμία ενός νεαρού θαυμαστή στη μικρή πόλη της Νέας Υόρκης.

Εκεί, όχι μόνο βρίσκει την έμπνευση για να αναζωογονήσει την καριέρα της, αλλά και μια την αληθινή αγάπη! Διαθέσιμη από 17 Νοεμβρίου!

4
The Noel Diary 

Η συγκεκριμένη ταινία έρχεται στο Netflix στις 24 Νοεμβρίου… και η ιστορία έχει να κάνει με ένα άνδρα που επιστρέφει σπίτι τα Χριστούγεννα για να τακτοποιήσει το κτήμα της μητέρας του που απεβίωσε.

Όταν φθάσει εκεί, ανακαλύπτει ένα ημερολόγιο που μπορεί να κρύβει μυστικά για το δικό του παρελθόν και για μια όμορφη νεαρή γυναίκα που διανύει το δικό της μυστηριώδες ταξίδι!

5
Scrooge: A Christmas Carol

Χριστούγεννα χωρίς να δεις μια ταινία του Σκρούτς δεν είναι Χριστούγεννα… γι’ αυτό το Netflix στις 2 Δεκεμβρίου φέρνει μια ολοκαίνουρια αντίληψη της κλασικής ιστορίας με μια ανατροπή του υπερφυσικού και του ταξιδιού στον χρόνο!

Μπορεί ο Σκρούτς να μην άλλαξε και τόσο χαρακτήρα, όμως, η μορφή του είναι κάπως ανανεωμένη! Δεν πρέπει με τίποτα να τη χάσεις.

6
Violent Night

Μια ελίτ ομάδα μισθοφόρων εισβάλλει σε ένα οικογενειακό συγκρότημα την παραμονή των Χριστουγέννων, κρατώντας τους πάντες ομήρους…

Ωστόσο, δεν είναι προετοιμασμένοι για έναν μαχητή-έκπληξη και τις υπόλοιπες εξελίξεις μπορείς να τις δεις στην οθόνη σου από τις 2 Δεκεμβρίου!

7
Christmas on Mistletoe Farm

Paudal

Ένας χήρος πατέρας, αφού κληρονόμησε ένα αγρόκτημα, τα Χριστούγεννα κάνει μια ανώμαλη προσαρμογή στη ζωή του χωριού – ενώ τα παιδιά του καταστρώνουν ένα σχέδιο….να μείνουν εκεί για πάντα! Η ταινία θα είναι διαθέσιμη από τις 23 Νοεμβρίου 2022.

Γράψε μας σε σχόλιο ποια ταινία σκοπεύεις να δεις για να μπεις στο απόλυτο Christmas mood!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending