fbpx

Φωταγώγηση της Πλατείας Ελευθερίας στη Λευκωσία παρέα με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις έχουν βάλει ήδη τα γιορτινά τους, σηματοδοτώντας την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου. Σειρά παίρνει και η Λευκωσία, η οποία θα κάνει φωταγώγηση με ένα ενδιαφέρον ψυχαγωγικό πρόγραμμα!

Η πρωτεύουσα, λοιπόν, θα ανάψει τα φώτα των Χριστουγέννων παρέα με τον δημοφιλή, Κύπριο τραγουδιστή, Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Λευκωσίας μας δίνει ραντεβού την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, στην Πλατεία Ελευθερίας, στις 18:00 για ένα ευφάνταστο εορταστικό πρόγραμμα.

Στις 18:00-18:30 θα πραγματοποιηθεί παρέλαση Μαζορέτων Σώματος Κυπρίων Οδηγών από την αρχή της Λεωφόρου Μακαρίου ΙΙΙ (συμβολή λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού) μέχρι την Πλατεία Ελευθερίας. Την παρέλαση θα συνοδεύει η Φιλαρμονική του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, ενώ θεαματική είσοδο θα κάνει και ο Άγιος Βασίλης με… τη μοτοσυκλέτα του, από το Μουσείο Ιστορικής Μοτοσυκλέτας.

Τη βραδιά θα εμπλουτίσουν οι χορωδίες “Χάρισμα”, “Αστρινίδειο Ωδείο”, “Παιδική Χορωδία Δήμου Λευκωσίας” ενώ στην παρέα θα υπάρχουν επίσης ξυλοπόδαροι και μασκότ.

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα γίνει στις 18.30 και στη συνέχεια, από τις 19:00 μέχρι και τις 21:00 ο αγαπημένος Μιχάλης Χατζηγιάννης θα μας διασκεδάσει με τις επιτυχίες του σε μια μεγάλη συναυλία!

Φωταγώγηση και στη Λεμεσό!

nationalpost.com.cy

Με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο, στο κλίμα θα μπει για τα καλά και η Λεμεσός!

Συγκεκριμένα το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης, που βρίσκεται στην πολυσύχναστη οδό Ανεξαρτησίας θα φωταγωγηθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου.

Εσύ θα πας στη φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων δέντρων στις κυπριακές πόλεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending