fbpx

Κι όμως… Αυτοί οι 10 διάσημοι σπούδασαν κάτι εντελώς διαφορετικό πριν αλλάξουν καριέρα!

Λέμε συχνά πως «είναι γεννημένοι γι’ αυτό»! Για να γράφουν στίχους και μουσική, για να τραγουδούν μπροστά σε χιλιάδες κόσμο, για να πρωταγωνιστούν σε μεγάλες παραγωγές και να ενσαρκώνουν μοναδικούς ρόλους…

Ξεχνάμε, όμως, πως οι celebrities δεν «γεννήθηκαν» διάσημοι. Υπήρξαν κι αυτοί -όπως κι εμείς- παιδιά, έφηβοι, φοιτητές που σε κάποια στιγμή θα «έπρεπε» να πάρουν μια μεγάλη απόφαση και να σκεφτούν το μέλλον, την καριέρα και τη ζωή τους.

Και ξαφνικά βρέθηκαν σε μια αίθουσα πανεπιστημίου, πάνω απ’ τα βιβλία και τις σημειώσεις να… σπουδάζουν κάτι εντελώς διαφορετικό απ’ αυτό που αργότερα τους άλλαξε τη ζωή! Κάναμε, λοιπόν, μια μικρή έρευνα στο βιογραφικό γνωστών προσώπων… και μας βρίσκεις σε φάση «άντε ρε αλήθεια; Shock»!

Δες τι σπούδασαν πριν αποφασίσουν να αλλάξουν καριέρα:

1
Κλέλια Ανδριολάτου

Instagram.com/@klelia_andriolatou

Η ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου είναι… το “hot” πρόσωπο των ημερών! Με βλέμμα που μαγνητίζει, «η μούσα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη», όπως την αποκαλούν, κατάφερε με ένα μοναδικό τρόπο να κερδίσει το ενδιαφέρον από τη σειρά “Maestro”.

Η μικρή Κλέλια δεν ονειρευόταν ποτέ να γίνει ηθοποιός. Στα 14 ανέλαβε τον πρώτο της ρόλο ως… μοντέλο, αρχίζοντας μια λαμπρή καριέρα στον χώρο αυτό. Στα 18, όμως, βρέθηκε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης να σπουδάζει Δημοσιογραφία και ΜΜΕ. Μετά το τέλος του πτυχίου της, η ίδια αποφάσισε να επιστρέψει στο εξωτερικό, συνεχίζοντας την καριέρα της ως μοντέλο.

Τελικά, η συμμετοχή της στη σειρά «Μπρούσκο» του Ανδρέα Γεωργίου ήταν η πρώτη της επαφή με την υποκριτική και η αρχή μιας νέας επιτυχημένης καριέρας ως ηθοποιός. Σήμερα, στα 26 της, η Κλέλια έχει ήδη τελειώσει τις σπουδές της το θέατρο και είναι ένα από τα νέα πιο ταλαντούχα άτομα στον χώρο!

2
Freddie Highmore

ilovestyle.com

Θα αναρωτιέσαι… Ποιος είναι ο Freddie Highmore; Είναι φυσικά ο γλυκύτατος ηθοποιός, ο οποίος ενσαρκώνει τον Dr. Shaun Murphy στη σειρά “The Good Doctor”.

Η αγάπη του για την υποκριτική ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία. Στην εφηβεία, ο Freddie είχε ήδη πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες, αναμεσά τους και η ταινία “Charlie and the Chocolate Factory” (2005)  με τον Johnny Depp.

Και τότε αποφασίζει να σπουδάσει Γλώσσες, παίρνοντας πτυχίο στα Ισπανικά και τα Αραβικά. Το όνειρο, η αγάπη του προς την υποκριτική -και το ταλέντο του φυσικά- ήταν αρκετά για να τον κάνουν να επιστρέψει στις οθόνες μας, κάνοντας αυτό για το οποίο γεννήθηκε να κάνει!

3
Σοφία Μουτίδου

Instagram.com/@sofia_moutidou

Η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου είναι ένα από τα πιο… viral πρόσωπα της ελληνικής showbiz!

Μέσα από το κανάλι της στο YouTube, το οποίο σήμερα μετρά 350+ χιλιάδες συνδρομητές, αλλά και μέσα από τις stand-up παραστάσεις της βρίσκει την ευκαιρία να πει τις δικές τις ιστορίες, αναλύοντας πολλές φορές θέματα της καθημερινότητας και της επικαιρότητας – απόψεις για τις όποιες έχει σχολιαστεί θετικά αλλά και αρνητικά.

Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχει σπουδάσει! Δασκάλα δεν είναι. Το δοκίμασε στη σειρά «Το Καφέ της Χαράς» και… είμαι σίγουρη πως κανείς δεν θα ήθελε την Αγλαΐα για δασκάλα. Παρουσιάστρια δεν είναι. Το έχει δοκιμάσει στο πλευρό του Αρναούτογλου στον «Πρωινό Καφέ» και στο πλευρό της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, της Κρυσταλλίας Ρήγα και της Σοφίας Κουρτίδου στο “The Booth”. Πριν αποφασίσει να γίνει ηθοποιός, λοιπόν, σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Τι λες; Θα κέρδιζε τις δίκες;

4
Νίκος Καρβέλας

fthis.gr

Ο Νίκος Καρβέλας θα μπορούσε -άνετα- να βρίσκεται στο δικαστήριο, απέναντι από τη Σοφία Μουτίδου και να παλεύει για την αθώωση του δικού του πελάτη.

Ναι. Σωστά διάβασες. Ο ταλαντούχος συνθέτης, ο οποίος έγραψε μουσική και στίχους για πολλούς τραγουδιστές αναμεσά τους η Άννα Βίσση, σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών!

5
Lisa Kudrow

Instagram.com/@lisakudrow

“My eyes, my eyes”! Αυτή ήταν η αντίδραση μου μόλις είδα τι έχει σπουδάσει η αγαπημένη πρωταγωνίστρια των “Friends”, Lisa Kudrow… μιας και δεν τη φανταζόμουν ποτέ να κάνει αυτό το επάγγελμα.

Πριν ανακαλύψει, λοιπόν, το ταλέντο της στην υποκριτική αποφάσισε να σπουδάσει Ψυχοβιολογία στο Vassar College της Νέας Υόρκης – ένα πτυχίο για το οποίο η Phoebe Buffay θα ήταν σίγουρα περιφανή.

Η Lisa ήταν αποφασισμένη να εξασκήσει το επάγγελμα, βοηθώντας τον πατέρα της και ξεκινώντας τη δική της πορεία στο κομμάτι της έρευνας, όμως… η ζωή είχε άλλα σχέδια για εκείνη. Ξαφνικά αποφασίζει να περάσει από audition για μια θεατρική ομάδα αυτοσχεδιασμού και τότε αρχίζει μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της υποκριτικής!

6
Μιχάλης Λεβεντογιάννης

Instagram.com/@michalisleventogiannis

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είναι ένας από τους πιο… γοητευτικούς Έλληνες ηθοποιούς. Φέτος, ο 36χρόνος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά μυστηρίου «Παγιδευμένοι», ενώ στο βιογραφικό του έχει ήδη πολλούς πρωταγωνιστικούς ρόλους («Δίδυμα Φεγγάρια», «Τατουάζ», «Αγγελική»).

Η υποκριτική, όμως, μπήκε στη ζωή του όταν ήταν μόλις 22 χρονών. Τότε ήταν που εγκατέλειψε τη δουλεία του σε μια διαφημιστική εταιρεία, αφού είχε σπουδάσει Marketing και Διοίκηση Επιχειρήσεων… για να πάει σε δραματική σχολή!

7
Kate Middleton

Instagram.com/@princeandprincessofwales

Η μικρή Katherine ονειρευόταν κι αυτή -όπως όλες- τη στιγμή που θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί τον δικό της πρίγκιπα. Δεν ήξερε, όμως, πως το όνειρο αυτό θα γινόταν πραγματικότητα!

Πότε; Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων, όταν η Kate αποφασίζει να σπουδάσει Ιστορία της Τέχνης στο University of St. Andrews της Σκωτίας – στο ίδιο πανεπιστήμιο που φοιτούσε και ο Πρίγκιπας William.

Το αν ασχολήθηκε με το επάγγελμα και το πώς εξελίχθηκε η σχέση τους είναι περιττά, αφού πλέον η Kate έχει τον τίτλο της “Princess of Wales”.

8
Rowan Atkinson

newsbomb.gr

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson είναι ένας από τους πιο… αγαπητούς και πετυχημένους ηθοποιούς παγκοσμίως και είναι γεννημένος κωμικός!

Ποιος δεν «εφύρνετουν που τα γέλια» κάθε φορά που έβλεπε τις πελλάρες που έκανε ως Mr. Bean; Ποιος να φανταζόταν, λοιπόν, πως δεν σπούδασε υποκριτική;

Σαν γιος εύπορων αγροτών, ο Rowan είχε πάρει την απόφαση να σπουδάσει Ηλεκτρολόγος Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο του Newcastle. Το πάθος του, όμως, για την υποκριτική ήταν αυτό που τον κέρδισε, παρόλο που οι πρώτες του εμφανίσεις ως ηθοποιός ξεκίνησαν όταν έκανε το master του στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

9
Κωνσταντίνος Αργυρός

Instagram.com/@argiros_konstantinos

Είναι ταλαντούχος και πετυχημένος. Είναι γοητευτικός και sexy. Είναι ο No 1 Έλληνας τραγουδιστής της γενιάς του. Είναι ο… Κωνσταντίνος Αργυρός!

Η μουσική ήταν αυτό που τον ενδιέφερε σαν παιδί, αφού σε μικρή ηλικία είχε δημιουργήσει μαζί με τους φίλους του συγκρότημα. Τελειώνοντας, όμως, το σχολείο δεν προσπάθησε να κυνηγήσει το όνειρό του, αλλά να σπουδάσει Νοσηλευτική. Έλα παραδέξου το! Είσαι ήδη στα πατώματα, βλέποντας τον ντυμένο στα μπλε να προσπαθεί να σε συνεφέρει. 😉

Η μουσική επέστρεψε, όμως, στη ζωή του το 2005 όταν συμμετείχε στο “Fame Story 3” και τότε το όνειρό του ως τραγουδιστής αρχίζει να ζωντανεύει!

10
Dwayne Johnson

star.gr

Ο Αμερικανός ηθοποιός Dwayne Johnson έχει πρωταγωνιστήσει μέχρι σήμερα σε (περίπου) 61 ταινίες, αναμεσά τους οι επιτυχημένες ταινίες “Black Adam”, “Jumanji”, “Red Notice” και “Fast & Furious”.

Ήξερες, όμως, τι έχει σπουδάσει; Εννιά χρόνια πριν αποφασίσει να ξεκινήσει την πορεία του ως ηθοποιός, το 1995, ο Dwayne είχε αποφοιτήσει από το University of Miami, με πτυχίο στην εγκληματολογία. Λες γι’ αυτό να του αρέσουν οι ταινίες δράσης και μυστηρίου; 🤔

Εσύ μπορείς να φανταστείς αυτούς τους διάσημους να εξασκούν το επάγγελμα που σπούδασαν;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending