fbpx

Νεαρός τράβηξε όπλο και τους κυνηγούσε στον δρόμο επειδή… έχασε στη Monopoly!

Πολλές φορές λέμε ότι τα επιτραπέζια παιχνίδια μπορούν να καταστρέψουν φιλίες και σε μερικές περιπτώσεις μπορεί όντως να συμβεί! Ωστόσο, ένας νεαρός από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ το παράκανε…

Για την ακρίβεια, ο συγκεκριμένος τύπος έχασε στη Monopoly και μη μπορώντας να δεχθεί την ήττα του, πήρε το όπλο κι όποιον πάρει ο χάρος (ευτυχώς δεν έχασε κανείς τη ζωή του).

Ο νεαρός κυνηγούσε στον δρόμο τους ετεροθαλείς πατέρα και αδελφή του με όπλο, ενώ την πυροβόλησε κιόλας… και όλα αυτά μόνο και μόνο επειδή του «έκλεψε» τη νίκη στο αγαπημένο επιτραπέζιο!

edition.cnn.com

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ο John Armstrong είχε τσακωθεί με τον πατέρα όση ώρα έπαιζαν Monopoly και στη συνέχεια μέλος της οικογένειας τους έδιωξε από το σπίτι για να συνεχίσουν αλλού τον καυγά τους! Ωστόσο, τα πράγματα πήραν πολύ επικίνδυνη τροπή.

Ο John, αφού πρώτα αναποδογύρισε το επιτραπέζιο, ξεκίνησε να ρίχνει μπουνιές σε όλα τα αντικείμενα και έπιπλα, με αποκορύφωμα να βγάζει όπλο και να τους κυνηγά στον δρόμο, πυροβολώντας.

Η νεαρή γυναίκα, κάλεσε την αστυνομία ισχυριζόμενη ότι ένας εκ των πυροβολισμών προοριζόταν γι’ αυτήν. Οι τοπικές αρχές, έσπευσαν αμέσως στο σημείο και συνέλαβαν τον John Armstrong, ο οποίος κατηγορείται για επίθεση με φονικό όπλο, ενώ ο ίδιος υποστηρίζει πως όταν πυροβολούσε στόχευε στο έδαφος και όχι σε κάποιον άνθρωπο.

pexels.com

Σ’ αυτό το σημείο, λοιπόν, είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι τα παιχνίδια δεν αποτελούν τίποτα περισσότερο από… παιχνίδια. Όταν βρισκόμαστε με φίλους ή την οικογένεια μας για game night, στόχος πρέπει να είναι η διασκέδαση και όχι οι καβγάδες, γιατί είδαμε πού μπορεί να μας οδηγήσει ο θυμός!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι John αυτήν τη φορά δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει την κάρτα: «Βγες από τη φυλακή» (#oups)!

Γράψε μας στα σχόλια αν θυμώνεις κι εσύ πολύ όταν χάνεις στη Monopoly!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending