fbpx

GNTM 5: Η Κύπρια Γρηγοριάνα που αποχώρησε μας μιλάει για την εμπειρία της στον διαγωνισμό!

Αρκετές Κύπριες κατάφεραν να ξεχωρίσουν φέτος τόσο στις auditions και τα bootcamps του GNTM 5, όσο και μέσα στο σπίτι. Μια από αυτές είναι και η Γρηγοριάνα Πλύτα!

Πάμε να δούμε τι μας είπε η ίδια σε μια αποκλειστική συνέντευξη μετά από την αποχώρησή της από τον διαγωνισμό, για την εμπειρία της στο GNTM 5 και πώς νιώθει που κατάφερε να βρίσκεται στην τελική εννιάδα!

Δες πιο κάτω όσα μας είπε η Γρηγοριάνα:

– Πες μας λίγα πράγματα για τη Γρηγοριάνα… Με τι ασχολείσαι στην προσωπική σου ζωή, τι σπουδάζεις και πώς προέκυψε η απόφαση να πας στο GNTM 5;
Instagram.com/@grigply

Πάντα πίστευα πως όλα είναι επιλογές και πως εμείς επηρεάζουμε τη ζωή μας, συνεπώς για να πετύχουμε τους στόχους και τα όνειρά μας πρέπει να παλέψουμε γι’ αυτά, γιατί τίποτα δεν θα μας χαριστεί!

Από παιδί μου άρεσε να παρακολουθώ στην τηλεόραση παιχνίδια μόδας γιατί μου άρεσε πολύ ο κόσμος της ομορφιάς… Μεγαλώνοντας ανακάλυψα πως αυτό είναι που με γεμίζει σαν άνθρωπο και έτσι, παράλληλα με τις σπουδές μου στον κλάδο της δημοτικής εκπαίδευσης, το κυνήγησα!

Το GNTM ήταν ένα όνειρο που είχα από μικρή, μου άρεσαν πάντα οι νέες προκλήσεις και έτσι φέτος αποφάσισα πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για εμένα να κάνω το βήμα για αυτό το μεγάλο ταξίδι που ονομάζεται GNTM!

– Μίλα μας για την εμπειρία σου μέσα στο σπίτι. Πώς ήταν οι δοκιμασίες, ποια από αυτές ήταν η αγαπημένη σου και ποια σε δυσκόλεψε περισσότερο;

Η εμπειρία μου στο σπίτι είναι αναμφίβολα κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ! Ήρθα πολλές φορές αντιμέτωπη με τον ίδιο μου τον εαυτό και εκεί ανακάλυψα και κατάλαβα το ποια πραγματικά είμαι!

Ήταν μια πολλή όμορφη εμπειρία, την οποία πιστεύω αξίζει να ζήσεις μια φορά. Οι δοκιμασίες που είχαμε ήταν για μένα κάθε μέρα κάτι πρωτόγνωρο και καινούριο και όλες ανυπομονούσαμε να δούμε τι μας περίμενε κάθε φορά.

Σίγουρα υπήρξαν δοκιμασίες που ήταν εύκολες κι άλλες που ήταν πιο δύσκολες. Δεν έχω αγαπημένη δοκιμασία, γιατί για εμένα η κάθε μια ξεχωριστά ήταν εξίσου όμορφη και σημαντική!

– Πώς ένιωθες όταν άκουγες τις απόψεις των κριτών; Νιώθεις ότι ίσως αδικήθηκες;
Instagram.com/@grigply

Όταν ερχόταν η στιγμή για τις απόψεις των κριτών περίμενα με πολλή ανυπομονησία να ακούσω την κριτική τους, γιατί μέσα από αυτήν πάντα γινόμουν καλύτερη.

Θεωρώ ότι πάντα από τα λάθη μας μαθαίνουμε και βεβαίως ένα αρνητικό σχόλιο μπορεί να σε κάνει καλύτερο σε σύγκριση με ένα θετικό σχόλιο!

Ίσως θα ήταν πιο δίκαιο να μου δοθεί και εμένα μια δεύτερη ευκαιρία εφόσον μια φορά άκουσα κακή κριτική και ήταν η πρώτη φορά που είχα φτάσει στο bottom… Αλλά από την άλλη, επειδή δεν μου αρέσει να μου χαρίζεται τίποτα μάλλον έτσι έπρεπε να γίνει.

– Είχες κάποι@ αγαπημέν@ κριτή;

Αγαπημένη μου κριτής είναι η κυρία Βίκυ Καγιά. Κατά την άποψή μου είναι ένα πρόσωπο που έχει χαράξει μεγάλη πορεία στον χώρο της μόδας και μια αξιοθαύμαστη καριέρα. Από πάντα τη θαύμαζα και ήταν τιμή και χαρά μου που τη γνώρισα από κοντά. Με τα σχόλια της πάντα με βοηθούσε να γίνω καλύτερη και ήταν πάντα ειλικρινής και μας συμβούλευε όλες!

– Πώς νιώθεις που έφθασες στις τοπ 9 του διαγωνισμού; Αποχωρώντας θεωρείς ότι είσαι κερδισμένη;
Instagram.com/@grigply

Νιώθω πραγματικά πολύ περήφανη για τον εαυτό μου που έχω καταφέρει να είμαι στις τοπ 9 του φετινού GNTM. Ήταν ένας πολύ όμορφος δρόμος για να φτάσω μέχρι εκεί, αλλά καθόλου εύκολος!

Σίγουρα φεύγω κερδισμένη, γιατί είμαι εμπλουτισμένη με περισσότερες γνώσεις, όσον αφορά το κομμάτι που αγαπώ και ονομάζεται modelling και σίγουρα θα μου ανοίξει πόρτες για να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Αυτό, όμως, δεν με καθησυχάζει. Δεν επαναπαύομαι, θέλω να δουλέψω σκληρά και να κάνω πράγματα στον χώρο με την αξία μου και μόνο!

– Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ανέπτυξες κάποιες φιλίες. Θεωρείς ότι θα κρατήσεις επαφή; Αν ναι, με ποιες κοπέλες και γιατί;

Με το πέρασμα του χρόνου ήρθα πολύ κοντά σχεδόν με όλες τις κοπέλες και πιστεύω θα κρατήσουμε και επαφές τελειώνοντας από τον διαγωνισμό.

Εννοείται μια ιδιαίτερη συμπάθεια είχα στα κορίτσια που μέναμε στο ίδιο το δωμάτιο, γιατί με αυτές περνούσα τις περισσότερες ώρες και ήμασταν το στήριγμα η μια της άλλης στις δύσκολες στιγμές.

– Ξέρουμε ότι δεν μπορείς να αποκαλύψεις και πολλά, όμως, από τις κοπέλες που βλέπουμε ακόμα στον διαγωνισμό ποια θα ήθελες να κερδίσει;

Θα ήθελα πολύ να κερδίσει η Μύρια. Αν όχι, η Μαρίτα ή η Βικτώρια!

– Τι στόχους έχεις για το μέλλον;
Instagram.com/@grigply

Το μέλλον είναι απρόβλεπτο, αλλά σίγουρα εμείς καθορίζουμε τη ζωή μας. Στόχος μου είναι να κάνω όσα περισσότερα πράγματα μπορώ στον χώρο της μόδας και να ασχοληθώ επαγγελματικά με το μόντελινγκ.

Σίγουρα η μόδα και το μόντελινγκ είναι κομμάτι της ζωής μου και δεν θα πάψει ποτέ να είναι. Τα όνειρα και τα σχέδια μου είναι να κάνω μια πετυχημένη καριέρα με την οποία στο μέλλον να μπορώ να βοηθώ άτομα που έχουν ανάγκη!

– Φαντάζομαι ότι ο κόσμος όταν σε βλέπει έξω σε αναγνωρίζει. Ποιες είναι οι αντιδράσεις του;

Δεν περίμενα βγαίνοντας να εισπράξω τόση αγάπη από τον κόσμο. Τόσο από μηνύματα, όσο κι όταν με συναντούν στον δρόμο. Είναι πραγματικά πολύ όμορφο που με βλέπουν και με χαιρετούν!

– Τι συμβουλή θα έδινες σε ένα άτομο που θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο;
Instagram.com/@grigply

Στην εποχή της παντοδυναμίας των social media και των ριάλιτι, συμβουλή μου είναι να μην πάψουν ποτέ να κυνηγούν τα όνειρά τους και να παλεύουν καθημερινά γι’ αυτά!

Πάντα υπάρχει ο εύκολος δρόμος που επιλέγουν οι περισσότεροι να ακολουθήσουν, αλλά είναι προτιμότερο να επιλέξεις και να χαράξεις τη δική σου πορεία με οποίες δυσκολίες και αν περάσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως όταν τα καταφέρεις θα ξέρεις πως είναι κάτι που έκανες μονός σου και με την αξία σου.

Κλείνοντας, να αγαπούν τον εαυτό τους όπως είναι ακόμα και αν θεωρούν πως κάποια πράγματα είναι μειονεκτήματα… να βρίσκουν τον τρόπο να τα κάνουν πλεονεκτήματά τους!Κάπου εκεί βρίσκεται η επιτυχία. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το πιστεύεις δυνατά και με την ψυχή σου!

Ευχαριστούμε πολύ Γρηγοριάνα για την όμορφη συζήτηση. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending