fbpx

GNTM 5 (spoiler): Αυτή είναι η τελική πεντάδα – Θα καταφέρει να κερδίσει η Κύπρια;

Ο μεγάλος τελικός του GNTM 5 έχει προγραμματιστεί να προβληθεί την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου. Τα μοντέλα, μάλιστα, στον ημιτελικό συνάντησαν τη Σοφία Χατζηπαντελή στην Ιταλία, όπου φωτογραφήθηκαν μαζί της, ενώ έχει ήδη γυριστεί και το πρώτο part του τελικού.

Σε προηγούμενο άρθρο σε είχαμε ενημερώσει για το ποιες Κύπριες είναι πλέον εκτός σπιτιού και δώσαμε τα πρώτα spoilers που ακούστηκαν για τον τελικό, αλλά τώρα σου έχουμε 99.999% σίγουρη την τελική πεντάδα που έχει διαμορφωθεί και… «διέρρευσε» στα social media!

Και όπως μπορείς να φανταστείς αυτό που μας καίει περισσότερο είναι να μάθουμε αν θα τα καταφέρει να φτάσει στον τελικό η μοναδική Κύπρια που απέμεινε στον διαγωνισμό!

Δες πιο κάτω ποια μοντέλα έφτασαν στην τελική πεντάδα του GNTM 5:

Instagram.com/@gntmgr

Οι αρχικές προβλέψεις φαίνεται να επιβεβαιώνονται όσο προχωρούν τα επεισόδια που βλέπουμε στην TV,  αφού σιγά – σιγά βλέπουμε τα μοντέλα να αποχωρούν και να μένουν στο παιχνίδι τα κορίτσια, που σύμφωνα με τα spoilers, είναι στην πεντάδα!

@gntmgreece_edit9_ Η τελική πεντάδα του Gntm 5 @GNTM @Greece’s Next Top Model #gntmgreece #gntm2022 ♬ Judas × Gemyni Cover – 𝕯𝖎𝖘𝖙𝖔𝖕𝖎𝖆

Το πιο πάνω video έκανε την εμφάνισή του πρόσφατα στο TikTok και ίσως ο user που κρύβεται πίσω από το account να έχει τις πηγές του… 😉

Στην τελική πεντάδα, λοιπόν, βρίσκεται η (δική μας αγαπημένη Κύπρια) Μαρίτα Καθιζιώτη μαζί με τις Μάρα Μάρλη, Κότυ Γουγούση, Αλεξία Τράικο και Βικτώρια Μυροφορίδου. Τώρα μένει απλά να δούμε αν τελικά θα καταφέρει να φτάσει στον μεγάλο τελικό και να κερδίσει το GNTM 5 (για πρώτη φορά) Κύπρια!

Εσύ πιστεύεις ότι μπορεί να κερδίσει η Μαρίτα; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending