fbpx

Future Farm: Το μέλλον του plant-based κρέατος είναι εδώ!

Διαθέσιμα και στην Κύπρο τα προϊόντα που θα αλλάξουν για πάντα τις διατροφικές σας συνήθειες!


Πότε ένα burger μοιάζει με burger, μυρίζει σαν burger, έχει γεύση νοστιμότατου burger αλλά ΔΕΝ είναι burger τουλάχιστον με την κλασική έννοια; Ακούγεται σαν επιστημονική φαντασία και πέσατε κοντά γιατί προέρχεται από το… μέλλον. Συγκεκριμένα από τη FUTURE FARM, τη βραζιλιάνικη εταιρεία που έκανε την έκπληξη το 2019 με μια σειρά προϊόντων κρέατος φυτικής προέλευσης που κατέκτησαν τις μεγαλύτερες αγορές του πλανήτη (συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ) μέσα σε τρία μόλις χρόνια και σκοπεύει να κάνει το ίδιο και με την κυπριακή!

Τα προϊόντα της βραζιλιάνικης Future Farm ήρθαν επιτέλους και στην Κύπρο για να μας μάθουν να τρώμε κρέας… χωρίς κρέας. Σε επιλεγμένα καταστήματα και σούπερ μάρκετ σε όλο το νησί θα βρείτε Future Farm burger, κεφτεδάκια, κιμά, λουκάνικα και φιλέτο κοτόπουλο.

Η Future Farm είναι μια διεθνής εταιρεία τεχνολογίας τροφίμων που χρησιμοποιεί non-GMO προϊόντα για να δημιουργήσει το καλύτερο «κρέας» φυτικής προέλευσης. Η καινοτόμος προσέγγιση της εταιρείας, της επιτρέπει να παράγει τρόφιμα που έχουν την ίδια γεύση, υφή και ζουμερή γεύση με το κρέας χωρίς να βλάπτουν τα ζώα ή τον πλανήτη. Μετά το λανσάρισμα στη Βραζιλία το 2019, η Future Farm ξεκίνησε μια διαδικασία επέκτασης στην Ευρώπη και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το 2021 και σήμερα τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα σε 30 χώρες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Κύπρου!

Τα προϊόντα Future Farm είναι διαθέσιμα στα καταστήματα και υπεραγορές Παπαντωνίου (Πάφος, Λεμεσός, Λευκωσία), Αθηαινίτης (Λευκωσία), Ιωαννίδης (Λευκωσία), Wolt (Λάρνακα, Λευκωσία), Olympic (Λευκωσία), Yakumo (Λεμεσός, Λάρνακα, Λευκωσία), Κόλιας (Λευκωσία), Healthy Life (ελ. Αμμόχωστος), Vegan4Life (Λεμεσός), Σοφοκλέους (Λεμεσός), Στέλιος Ανδρέου (Λάρνακα) και παγκύπρια στο online Ways Express.

Βρείτε το κοντινότερό σας κατάστημα, εδώ.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending