fbpx

Δες πώς είναι σήμερα τα παιδάκια που είδαμε σε αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινιές!

Μετράμε αντίστροφα για την πιο λαμπερή εποχή του χρόνου και θέλουμε να ζήσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων! Φωτάκια στους δρόμους, μυρωδιές απ’ τα παραδοσιακά γλυκά, Xmas songs on repeat στο ραδιόφωνο και χαλαρές βραδιές στο σπίτι με χριστουγεννιάτικες ταινίες στην TV, είναι μερικά από τα πράγματα που μας βάζουν στο πνεύμα των ημερών.

Μιας και είπα για χριστουγεννιάτικες ταινίες… Δεν (νομίζω πως) υπάρχει κάποι@ που δεν θα δει τουλάχιστον μια χριστουγεννιάτικη ταινία αυτήν την περίοδο;! Γιατί υπάρχουν μερικές classic Christmas movies, τις οποίες λατρεύουμε να βλέπουμε ξανά και ξανά… όσα χρόνια και αν περάσουν, όσο και αν έχουμε μεγαλώσει!

Μέσα από αυτές, όμως, γνωρίσαμε και αγαπήσαμε νέους ηθοποιούς – μικρά ταλέντα, οι οποίοι τότε ήταν παιδάκια και σήμερα έγιναν διάσημοι ενήλικες! 🤯

Δες πώς είναι σήμερα τα παιδιά που είδαμε σε classic Xmas movies:

1
Macaulay Culkin ως “Kevin McCallister”

popsugar.co.uk/Instagram.com/@patotecuenta

Με φωνή τσιριχτή, βλέμμα πανικόβλητο και ένα αίσθημα απόγνωσης, όπως της μητέρας του, ας φωνάξουμε όλοι μαζί… “Kevin”!

Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να μην είχαμε γεννηθεί καν όταν πρωτο-εμφανίστηκαν αυτές οι ταινίες, αλλά ας είναι καλά οι επαναλήψεις γιατί… Ξεχνιούνται αυτές οι classic πλέον χριστουγεννιάτικες ταινίες; Ξεχνιέται αυτό το παιδί;

Ο Macaulay Culkin, λοιπόν, όπως ονομάζεται ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Kevin McCallister στις ταινίες “Home Alone” (1 & 2), είναι το παιδί που έχει «σημαδέψει» τα Χριστούγεννα μας! Γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου του 1980 (OMG! Δεν είναι πλέον παιδί, αλλά 43 χρονών!) στη Νέα Υόρκη. Το 1990, όταν ήταν δηλαδή 10 χρονών, συμμετείχε στο πρώτο “Home Alone” και σήμερα είναι ένα από τα πιο διάσημα και αγαπητά παιδιά που συμμετείχαν σε χριστουγεννιάτικες ταινίες.

Τα χρόνια προς την ενηλικίωση δεν ήταν ευχάριστα για τον ηθοποιό, αφού έχει κατηγορηθεί αρκετές φορές για κατάχρηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ άλλες φορές κυκλοφορούσαν φήμες που τον ήθελαν νεκρό. Ο ίδιος, πλέον, προσπαθεί να «σταθεί στα πόδια» του και να ζήσει όλα αυτά που στερήθηκε τόσα χρόνια. Από το 2017 μέχρι και σήμερα βρίσκεται σε σχέση με την ηθοποιό Brenda Song, ενώ το 2021 έγινε μπαμπάς. Πρόσφατα, μάλιστα απέκτησε και δικό του αστέρι στο “Walk of Fame” & η «μαμά Kate» πήγε να τον καμαρώσει!

2
Mara Wilson ως “Susan Walker”

muppet.fandom.com/Instagram.com/@marawilson

Δεν ξέρω για ‘σένα, αλλά εγώ θυμάμαι αυτό το κοριτσάκι… όχι από τη χριστουγεννιάτικη ταινία “Miracle on 34th Street” (1994), αλλά από την ταινία “Matilda” (1996).

Η Mara Wilson γεννήθηκε το 1987 (σήμερα είναι 35 χρονών). Σε ηλικία 6 χρονών πρωταγωνίστησε στη χριστουγεννιάτικη ταινία με τίτλο “Miracle on 34th Street”, έχοντας τον ρόλο της Susan – ενός μικρού κοριτσιού που δεν πιστεύει στον Άγιο Βασίλη. Με τη βοήθεια, όμως, της μητέρας της και ενός δικηγόρου, η Susan προσπαθεί να ανακαλύψει αν υπάρχει τελικά Άγιος Βασίλης.

«Παιδί-θαύμα», έτσι την αποκάλεσαν μετά το τέλος της ταινίας. Και τότε μια λαμπρή καριέρα στον κόσμο της υποκριτικής ξεκινά για τη Mara, αφού ακολούθησαν πολλές επιτυχημένες ταινίες, όπως “Matilda” και “A Simple Wish”. Η ξαφνική αναγνώριση και η τεράστια πίεση που αντιμετώπιζε, ανάγκασαν τη Mara να παρατήσει την υποκριτική σε ηλικία 13 χρονών. Δεν ήταν, όμως, τόσο απλό.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο podcast, “Mayim Bialik’s Breakdown”, μίλησε για τις σοβαρές δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά. «Είχα μόλις τελειώσει τα γυρίσματα της Matilda. Η μητέρα μου ήταν άρρωστη. Και εγώ είχα ξεκινήσει να έχω κρίσεις πανικού [ακόμα και] για πράγματα όπως το να χάσω το hamster μου». Στη συνέχεια, η ίδια εξομολογήθηκε πως διαγνώστηκε με σοβαρής μορφής Obsessive Compulsive Disorder (OCD). «Ξεκίνησα να πλένω τα χέρια μου συνέχεια, τόσο πολύ που ήταν κόκκινα, σκασμένα και ξηρά… Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα και ήξερα ότι ήταν περίεργο… Ήξερα ότι αυτό ήταν κάτι που δεν είχαν οι υπόλοιποι άνθρωποι… τα υπόλοιπα παιδιά», είπε.

Αυτή τη στιγμή η Mara ασχολείται με το γράψιμο, αφού έχει ήδη εκδώσει δύο βιβλία, ενώ έχει και το δικό της blog. Η ίδια είναι ακτιβίστρια, ενώ παλεύει καθημερινά για θέματα που αφορούν τα δικαιώματα της LGBTQI κοινότητας, τη σεξουαλικοποίηση των νεαρών κοριτσιών και για θέματα ψυχικής υγείας!

3
Thomas Brodie-Sangster ως “Sam”

elle.gr/Instagram.com/@samohtsangster

Η ταινία “Love Actually” (2003) έχει χαρακτηριστεί ως μια από τις πιο classic ρομαντικές χριστουγεννιάτικες ταινίες. Η ιστορία της γνωστή… Ο έρωτας «χτυπά την πόρτα» 8 ζευγαριών. Το κάθε ζευγάρι προσπαθεί με τον δικό του ιδιαίτερο και χιουμοριστικό τρόπο να αντιμετωπίσει τα συναισθήματά του, στο τέλος όμως όλοι αντιλαμβάνονται πόσο περίπλοκες και δύσκολες είναι οι σχέσεις.

Ένα, όμως, ήταν το love story που κέρδισε το ενδιαφέρον μας… αυτό του χαριτωμένου Sam και της ταλαντούχας συμμαθήτριας του Joanna! Η αγάπη του για τη Joanna ήταν τόσο δυνατή που έκανε τον Sam να θέλει να την εντυπωσιάσει μαθαίνοντας drums!

Σε συνέντευξη του το 2021, ο Thomas είχε πει: «Νομίζω πως θα είμαι για πάντα γνωστός ως το μικρό, χαριτωμένο παιδάκι από το Love Actually. Δεν με πειράζει, όμως, είναι εντάξει».

Το 13χρονο (τότε) ξανθό αγόρι της ταινίας, στην πραγματικότητα ακούει στο όνομα Thomas Brodie-Sangster, μεγάλωσε (και συνεχίζει να είναι cute)! Ο Thomas είναι σήμερα 32 χρονών, ενώ συνεχίζει την καριέρα του ως ηθοποιός έχοντας στο βιογραφικό του πολλές επιτυχημένες ταινίες και σειρές, όπως το “The Maze Runner” (2014, 2015, 2018), η σειρά “Game of Thrones” και η επιτυχία του Netflix “The Queen’s Gambit” (2020).

Παρά τις φήμες, όπως παρατηρούμε στη φωτογραφία, η οποία ανέβηκε από τον ίδιο στο IG κάνοντας το official… ο Thomas βρίσκεται σε σχέση με την ηθοποιό Talulah Riley, την πρώην γυναίκα του Elon Musk.

4
Olivia Olson ως “Joanna”

ladylike.gr/Instagram.com/@oliviaroseolson

Τα χρόνια πέρασαν (20+ ολόκληρα χρόνια από την προβολή της ταινίας)… και δεν μπορούμε να ξεχάσουμε αυτό το γλυκό φιλί στο μάγουλο που έδωσε η Joanna στον Sam στο τέλος της ταινίας “Love Actually”.

Η Olivia Olson, όπως είναι το πραγματικό όνομα της Joanna, είναι σήμερα 30 χρονών και είναι τραγουδίστρια – ένα όνειρο που είχε -ίσως- από παιδί, αφού και στην ταινία είχε τραγουδήσει με επιτυχία το τραγούδι “All I Want for Christmas is You”. Το 2019 είχε συμμετάσχει και στο Βρετανικό “The X-Factor: Celebrity”, αποχωρώντας πολύ νωρίς.

Η ίδια συνεχίζει να βρίσκεται και στον χώρο της υποκριτικής, «δανείζοντας» τη φωνή της στην animated σειρά “Phineas and Ferb”.

5
Taylor Momsen ως “Cindy Lou Who”

imdb.com/Instagram.com/@taylormomsen

Θυμάσαι εκείνο το ξανθό κοριτσάκι με το περίεργο χτένισμα που πρωταγωνιστούσε στην ταινία “How the Grinch Stole Christmas” (2000); Ονομάζεται Taylor Momsen, είναι πλέον 30 χρονών και ασχολείται με το τραγούδι.

Η Taylor ήταν 7 χρονών όταν συμμετείχε στην ταινία, έχοντας τον ρόλο ενός νεαρού κοριτσιού που προσπαθούσε να γίνει φίλη με τον Grinch – το πράσινο εκείνο πλάσμα που μισούσε τα Χριστούγεννα!

Η ίδια έγινε ακόμα πιο γνωστή όταν σε ηλικία 14 χρονών συμμετείχε στην νεανική σειρά “Gossip Girl” (2007-2012), έχοντας τον ρόλο της Jenny Humphrey. Μετά από 3 χρόνια, όμως, είχε αποχωρίσει από τη σειρά, ενώ φήμες λένε πως είχε κακή συμπεριφορά.

Από το 2012 μέχρι και σήμερα, η Taylor δεν έχει ασχοληθεί ξανά με την υποκριτική, ενώ κατάφερε να «χτίσει» μια νέα καριέρα στον κόσμο της μουσικής και του τραγουδιού. Η Taylor είναι πλέον η frontwoman του συγκροτήματος “The Pretty Reckless”.

6
Devin Ratray ως “Buzz McCallister”

protothema.gr/Instagram.com/@devinratray

Κλείνουμε ακριβώς όπως αρχίσαμε γιατί… Χριστούγεννα χωρίς “Home Alone” γίνεται; Δεν γίνεται! Ο Buzz McCallister ήταν το μεγαλύτερο και το πιο «κακό» παιδί της οικογένειας McCallister.

Σε ηλικία 13 χρονών, ο Devin Ratray όπως ονομάζεται, έπαιξε για πρώτη φορά τον ρόλο του Buzz, ενώ συνέχισε να έχει τον ίδιο ρόλο μέχρι την τρίτη ταινία “Home Alone”. Το 2021, όμως, η Disney+ αποφασίζει να συνεχίσει τις “Home Alone” ιστορίες, βγάζοντας με μια νέα ταινία με τίτλο “Home Sweet Home Alone” και ο Buzz επιστρέφει ως ενήλικας, έχοντας πλέον τη δουλεία του αστυνομικού!

Ο Devin Ratray συνέχισε να δουλεύει ως ηθοποιός με τις ταινίες “Kimi” (2022), “Hollywood.con” (2021), και “Hustlers” (2019) να είναι μερικές από τις πιο πρόσφατες του δουλείες. Σύμφωνα, όμως, με το CNN, τα τελευταία χρόνια έχει κατηγορηθεί για βίαιη συμπεριφορά, βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση. 


Τίποτα, απ’ ότι φαίνεται, δεν είναι τόσο λαμπερό και μαγικό όσο φαίνεται! Ο δρόμος για την επιτυχία δεν είναι πάντα «στρωμένος με ροδοπέταλα»… ειδικά για ένα μικρό παιδί!

Ποι@ ηθοποιός πιστεύεις ότι άλλαξε περισσότερο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending