fbpx

Εντοπίσαμε τον καθηγητή-YouTuber που τα εξηγεί «κουτσιά καθαρισμένα»!

Κάποιες φορές ενώ διαβάζεις για τις εξετάσεις, σου δημιουργούνται απορίες και θα ήθελες να έχεις έναν προσωπικό καθηγητή που να σου τα εξηγήσει εκείνη την ώρα «κουτσιά καθαρισμένα»…

Ο κύριος Κοσμάς Μαρινάκης, Έλληνας καθηγητής με το κανάλι Greekonomics στο YouTube, καταπιάνεται με διάφορα οικονομικά φαινόμενα που αφορούν κυρίως την Ελλάδα. “Boring” θα σκέφτεσαι, όμως, εμείς εντοπίσαμε κάποια videos που μας εντυπωσίασαν, όπως: “Γιατί ο Σνικ αμοίβεται περισσότερο από ένα δάσκαλο;” και “Ποιο είναι το πρόβλημα με το tinder;”

Με μερικά βιντεάκια που παρακολουθήσαμε, ενθουσιαστήκαμε στην ιδέα ότι θα μπορούσε να μας κάνει και μάθημα σε κάποιο πανεπιστήμιο στην Κύπρο, αλλά προς το παρόν διδάσκει στο Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης… Εδώ στη γειτονιά δηλαδή!

Δες μερικά βιντεάκια του και θα καταλάβεις γιατί ενθουσιαστήκαμε:

Στο κανάλι Greekonomics, λοιπόν, ο Δρ. Κοσμάς κάνει σύντομα και απλά vlogs από το γραφείο του πανεπιστημίου του, το οποίο έχει μετατρέψει σε στούντιο με κρυφούς φωτισμούς. Δεν ξέρουμε αν εκεί κάνει και τις ώρες γραφείου του.

Είτε σε ενδιαφέρουν τα οικονομικά είτε όχι, ο Δρ. Κοσμάς μας επεξηγεί διάφορα φαινόμενα της εποχής μας όπως τον “πληθωρισμό” και την “ηλιθιότητα” με απλά λόγια. Όπου χρειαστεί μας βάζει και σχεδιαγράμματα για να μην συγχιζόμαστε!

Ακόμη, στο συγκεκριμένο κανάλι θα βρεις την επεξήγηση αξιοπερίεργων περιστατικών, οικονομικά παράδοξα και παράλληλα μαθαίνεις απλές και πολύ χρήσιμες οικονομικές αρχές.

Τώρα αν θέλεις να περάσεις το μάθημα οικονομικών (και όχι μόνο), το μόνο που έχεις να κάνεις είναι φυσικά να στρωθείς στο διάβασμα!

Είπαμε. Ο καθηγητής αυτός απλά θα σε βοηθήσει μέσα από τα βιντεάκια του να μάθεις κάποια πράματα με πιο κατανοητό τρόπο. Αλλά χωρίς να ρίξεις και μια ματιά στην ύλη… τελικές εξετάσεις δεν περνάς μόνο με το YouTube)! Δεν θα πάει να γράψει κιόλας στις εξετάσεις για εσένα ο professor. 😉

Με αυτό το YouTube channel κανένας φοιτητής Οικονομικών δεν θα μας πιάνει αδιάβαστους!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending