fbpx

Netflix: 10 σειρές που έρχονται τον Ιανουάριο και δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις!

Μπορεί να τελείωσαν οι γιορτές, αλλά η χρονιά μπαίνει πολύ δυναμικά… αφού το αγαπημένο μας Netflix δεν θα μας αφήσει ούτε αυτόν τον μήνα παραπονούμενους!

Ξέρουμε ότι δεν ξεκολλάς από την πλατφόρμα και είδες ό,τι υπήρχε, γι’ αυτό ετοιμάσου για τις νέες σειρές που έρχονται στις οθόνες μας και -σίγουρα- αξίξει να παρακολουθήσεις.

10 σειρές που πρέπει να δεις τον Γεννάρη:

1
Kaleidoscope

Στη συγκεκριμένη σειρά που ήδη βρίσκεται στο Netflix από την 1η Ιανουαρίου 2023 θα δεις μία τεράστια ληστεία. Μάλιστα κάθε επεισόδιο εισάγει τον θεατή σε μία διαφορετική χρονική στιγμή του εγκλήματος, σε διάστημα 25 χρόνων, επιτρέποντάς σου να βλέπεις τη σειρά με όποια σειρά θέλεις και να βγάζει νόημα!

Αν είσαι fan του La Casa De Papel, τότε σίγουρα το Kaleidoscope θα σε καθηλώσει, αφού η ιστορία είναι παρόμοια!

2
Lady Voyeur

Μια ταλαντούχα χάκερ βρίσκει τον εαυτό της να ωθείται σε μια επικίνδυνη έρευνα, αφού ο γείτονας της που δουλεύει φεύγει για ένα ταξίδι το Σαββατοκύριακο

Εκεί αρχίζει η περιπέτεια. Τι είναι αυτό που θα επακολουθήσει άραγε; Η σειρά είναι διαθέσιμη από την 1 Ιανουαρίου 2023 στο Netflix.

3
The Lying Life of Adults

Στη Νάπολη της δεκαετίας του 1990, μια έφηβη αγωνίζεται να καταλάβει τη θέση της στον κόσμο. Όμως, σύμφωνα με τον πατέρα της, η Τζιοβάννα αλλάζει προς το χειρότερο!

Αν έχεις την περιέργεια να δεις τι τελικά συμβαίνει με την έφηβη η σειρά βρίσκεται στο Netflix από τις 4 Ιανουαρίου 2023!

4
Madoff: The Monster of Wall Street

Αν σου αρέσουν τα True Crime Documentaries, τότε θα βρεις στο Netflix (από τις 4 Ιανουαρίου 2023) το Madoff: The Monster of Wall Street!

Το εν λόγω ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από το περιβόητο παγκόσμιο σχέδιο Ponzi -πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων- του Bernie Madoff και τους τρόπους με τους οποίους το επέτρεψε ένα ηθελημένα τυφλό χρηματοπιστωτικό σύστημα να ανθίσει για δεκαετίες.

5
Copenhagen Cowboy

Η Miu έρχεται στο Netflix στις 5 Ιανουαρίου 2023 για να δείξει πώς πρέπει να διοικείται ο κάτω κόσμος της Κοπεγχάγης.

Όπως θα δεις στο trailer η σειρά είναι βουτηγμένη στα neon lights, το αίμα και τα παράξενα στοιχεία. Πρωταγωνιστεί η Angela Budnanovic στο ρόλο της αινιγματικής Miu, μια γυναίκα που έχει αφιερώσει τη ζωή της σε μια σκιώδης εγκληματική οργάνωση και επιστρέφει στη γενέτειρά της την Κοπεγχάγη μόνο και μόνο για να πάρει εκδίκησή από την αιώνια εχθρό της.

6
Ginny & Georgia (Season 2)

Η Τζίνι και η Τζόρτζια επέστρεψαν και αυτή τη φορά θα κάνουν μια νέα αρχή σε μια νέα πολιτεία!

Νέες σχέσεις και προκλήσεις τις περιμένουν, καθώς η ζωή τους κυλά ήρεμα στο Γουέλσμπερι, μέχρι που τα μυστικά του παρελθόντος απειλούν τα πάντα… Η δεύτερη σεζόν της σειράς κάνει πρεμιέρα στις 5 Ιανουαρίου.

7
Pressure Cooker

Αν σου αρέσει η μαγειρική ή έστω οι διαγωνισμοί μαγειρικής, τότε πρέπει να δεις τη συγκεκριμένη σειρά.

Όπως καταλαβαίνεις και από τον τίτλο της θα υπάρχει αρκετή πίεση… Διαθέσιμη στο Netflix από τις 6 Ιανουαρίου 2023!

8
Vikings: Valhalla (Season 2) 

Οι θρυλικοί απόγονοι των Βίκινγκ είναι -πλέον- καταδιωγμένοι και κυνηγημένοι… έτσι αναγκάζονται να δοκιμάσουν τις φιλοδοξίες και το θάρρος τους πέραν από το σκανδιναβικό φιόρδ.

Την εξέλιξη των γεγονότων μπορείς να την δεις στο Netflix από τις 12 Ιανουαρίου 2023!

9
Sky Rojo (Season 3)

Οι Coral, Gina και Wendy έκαναν μια νέα ζωή, αφού βρήκαν την αγάπη στην Αλμερία. Όμως, με τον Romeo να ψάχνει για εκδίκηση, η ηρεμία και η ησυχία τους δεν θα διαρκέσουν για πολύ.

Ο τρίτος κύκλος της σειράς επιστρέφει στις οθόνες μας από τις 13 Ιανουαρίου 2023!

10
Shanty Town

Αν σου αρέσουν οι σειρές που ανήκουν στις κατηγορίες Crime, Thrillers και Dramas, τότε πρέπει να παρακολουθήσεις τη συγκεκριμένη σειρά που θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 20 Ιανουαρίου 2023.

Μια ομάδα εταίρων επιχειρεί να ξεφύγει από τη λαβή ενός διαβόητου βασιλιά… αλλά η πολιτική διαφθορά και οι δεσμοί αίματος καθιστούν την ελευθερία σχεδόν αδύνατο στόχο!

Γράψε μας σε σχόλιο ποια σειρά θα ξεκινήσεις να βλέπεις αυτόν τον μήνα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending