fbpx

Η Shakira τα χώνει στον Πικέ με νέο τραγούδι λέγοντάς του όσα θέλουμε να πούμε σε πρώην!

Χωρίζεις και βγαίνει ένα τραγούδι, το οποίο λέει όσα θέλεις να πεις στον/στην πρώην σου! Το ανεβάζεις σε stories, το χορεύεις στα clubs… και αν υπήρχε τρόπος θα του/της τα φώναζες όλα αυτά στη μούρη!

Αυτό ακριβώς το mood έχει το νέο τραγούδι της Shakira (Shakira) και τα lyrics είναι ό,τι καλύτερο. Το θέμα φυσικά είναι ο χωρισμός της δημοφιλούς τραγουδίστριας από τον διάσημο ποδοσφαιριστή Gerard Piqué.

Το ζευγάρι χώρισε τον Ιούνιο του 2022 και όπως φαίνεται η Shakira δεν τα έβαψε μαύρα, αντιθέτως πήρε έμπνευση για τα επόμενα hits της, όπως το ‘Te Felicito’, το ‘Monotonía’… και τώρα αυτό που ακούσαμε στην εκπομπή του μουσικού παραγωγού Bizarrap ‘BZRP Music Session’.

Άκου πιο κάτω το νέο song της Shakira & τις μπηχτές που ρίχνει στον Πικέ:

Για ακόμα μια φορά η τραγουδίστρια είναι κάτι παραπάνω από αιχμηρή, αφού τα lyrics είναι σκληρά και ξεκάθαρα… Με άλλα λόγια «τα χώνει» στον πρώην της και τη νέα του κοπέλα, Clara Chía Martí, όπως πολλές φορές θέλαμε να κάνουμε κι εμείς!

Επειδή το τραγούδι είναι στα ισπανικά θα σου κάνουμε μια μικρή μετάφραση – επεξήγηση για να πιάσεις ακόμα καλύτερα το νόημα!

Απευθυνόμενη (πάντα με έμμεσο τρόπο) στον Πικέ, λοιπόν, μερικοί στίχοι λένε: «Μια λύκαινα σαν εμένα δεν είναι για έναν rookie. Μια λύκαινα σαν εμένα δεν είναι για τύπους σαν εσένα.» «Αντάλλαξες μια Ferrari για ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex για ένα Casio.» «Χωρίς παρεξήγηση, μωρό μου, σου εύχομαι τα καλύτερα με την υποτιθέμενη αντικατάστασή μου».

Ενώ στη συνέχεια τα lyrics πάνε για την 22χρονη (προφανώς): «Αξίζω όσο δύο 22άρες», «Έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου. Σαφώς και δεν είναι όπως ακούγεται»… αφού η λέξη ‘claramente’ (= σαφώς) παραπέμπει χωρίς αμφιβολία στο όνομα Clara!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BZRP (@bizarrap)

Κι αν νομίζεις ότι η κατακραυγή τελειώνει εδώ… στο τραγούδι η Shakira θίγει και το πρόβλημα με τη φορολογική απάτη (ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ) με την οποία είναι αντιμέτωπη.

Συγκεκριμένα, με τα lyrics φαίνεται να ρίχνει τη ευθύνη στον Πικέ: «Μου άφησες την πεθερά για γειτόνισσα. Με τα μίντια στην πόρτα μου και ένα χρέος στην Εφορία. Νόμιζες ότι με πλήγωσες και γύρισα πίσω πιο δυνατή. Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια, οι γυναίκες τιμολογούν.»

Okay, μπορεί με τα τραγούδια της η Shakira να δείχνει cool, όμως, σίγουρα έχει πληγωθεί από αυτόν τον χωρισμό. Πράγμα απόλυτα φυσιολογικό, αφού όπως όλα δείχνουν ο Πικέ ήταν μαζί με την 22χρονη πριν ακόμα χωρίσουν.

Και πώς το ξέρουμε αυτό; Η πιο πάνω φώτο είναι από ένα παλαιότερο live streaming που έκανε ο Πικέ (όσο το ζευγάρι ήταν ακόμη μαζί) στο σπίτι όπου έμενε με τη Shakira και τα παιδιά τους (!) και η Clara εμφανίζεται ανενόχλητη στο πλάνο! #oups.

Αν έκοφκεν ο νους του Πικέ ήταν να τη φέρει στη βίλα τους στην Πέγεια, αλλά δεν… Έτσι είναι όμως. «Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα», η Shakira ανακάλυψεν τους!

Εμείς πάντως είμαστε #teamShakira… και πολύ καλά του τα πε! Εσένα σου άρεσε το νέο της τραγούδι;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending