fbpx

5+1 παίκτες «αστέρια» που λείπουν & απογοητευτήκαμε που δεν είναι στο “Survivor All Star”!

Όπως θα γνωρίζεις πολύ καλά, στις 8 Ιανουαρίου έκανε πρεμιέρα το φετινό Survivor, το οποίο είναι “All Star”. Συμμετέχουν δηλαδή οι καλύτεροι παίκτες των προηγούμενων κύκλων!

Παρόλο που οι διαγωνιζόμενοι φέτος είναι πραγματικά πολύ καλοί αγωνιστικά, δεν θα ήταν δυνατόν να μην παρατηρήσουμε και την απουσία μερικών παικτών – «αστεριών» που «άφησαν εποχή» στο reality επιβίωσης!

Ξεχώρισαν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας και είμαστε σίγουροι πως αν έδιναν το παρών τους στο “Survivor All Star” θα είχε ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον και… γέλιο!

Δες πιο κάτω τα «αστέρια» που μας λείπουν από το “Survivor All Star”:

1
Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος)

oneman.gr

Νομίζω η πιο «δυνατή» απουσία στο “Survivor All Star” είναι αυτή του Ντάνου. Ο νικητής του 2017 που πολλοί περίμεναν ότι φέτος θα έκανε και πάλι το ταξίδι προς τον Άγιο Δομίνικο, όπως φαίνεται προτίμησε να παρακολουθήσει το reality από το σπίτι ή η παρουσία του θα κόστιζε ακριβά στην παραγωγή!

Πάντως, φήμες υποστηρίζουν ότι θα υπάρξουν νέες αφίξεις στο παιχνίδι και ανάμεσα στα πρόσωπα που θα μπουκάρουν θα είναι και ο Αγγελόπουλος…

Εμείς πάντως δεν ξέρουμε τι να πρωτο-πιστέψουμε, αφού ο νικητής του Survivor θα εμφανιστεί σε δύο ταινίες του Netflix  – τη διεθνή συμπαραγωγή «Queen of Heaven» και το «The sessions: a hip hop horror story». Στην πρώτη, που θα κυκλοφορήσει το 2024, ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα ενσαρκώσει τον Άγιο Λογγίνο τον Εκατόνταρχο και θα πρωταγωνιστήσουν μαζί του Έλληνες ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων και ο Γιώργος Χρανιώτης.

2
Γιάννης Σπαλιάρας 

… Ή αλλιώς ο σφάχτης της καρύδας! Τι να πρωτο-θυμηθούμε από τον Σπαλ; Μπορεί αγωνιστικά να μην ήταν και ο καλύτερος παίκτης (ο χειρότερος μπορεί), όμως, μας χάρισε αξέχαστες στιγμές γέλιου, όπως για παράδειγμα όταν αποφάσισε να κάνει χαλαρωτικές ασκήσεις κάτω από τον ήλιο!

Βέβαια, αξέχαστες ήταν και μερικές από τις ατάκες του… Αλλά η πιο επική (υπόθηκε πριν το survivor) ήταν η: «Έχω πάει με 4000 γυναίκες»! Πάντως με μερικούς πρόχειρους υπολογισμούς αυτό σημαίνει ότι πάει σχεδόν με 100 γυναίκες τον χρόνο (μιας και όταν το είπε ήταν 41 ετών).

3
Ανθή Σαλαγκούδη 

Μπορεί να είσαι από αυτούς που πιστεύουν ότι είναι από τις χειρότερες παίκτριες που πέρασαν ποτέ από το reality επιβίωσης, όμως, θα πρέπει να παραδεχτείς ότι γούσταρες να βλέπεις αυτά τα γουρλομένα μάτια!

Δεν γίνεται να μην χτυπιόσουν από το γέλιο με αυτή την παίκτρια, εκτός κι αν φοβόσουν με το ποοοόσο μπορεί να γουρλόσει τα μάτια της. Ε, δεν μπορείς να μην τη χαρακτηρίσεις «αστέρι»!

4
Πάνος Αργιανίδης

flash.gr

Αυτόν τον τύπο τον θυμάσαι; Αν όχι, μήπως σου λέει κάτι το “manager rugby”; Τώρα δεν παίζει να μην τον θυμήθηκες! Ο Πάνος Αργιανίδης, λοιπόν, που είδαμε στο Survivor του ’17 είναι ανάμεσα στους παίκτες που θα θέλαμε να δούμε και φετός, περισσότερο για τις στιγμές που μας χάρισε.

Φυσικά, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα ήταν να δούμε αν θα διαγωνιζόταν στο “Survivor All Star” με τη φανέλα γεμάτη αστέρια που έλιωσε κυριολεκτικά πάνω του!

5
Τριαντάφυλλος

protothema.gr

Ε, μα πώς να κάνει ψηλή τηλεθέαση το “Survivor All Star” όταν απουσιάζει το «αστέρι» που ακούει στ’ όνομα Τριαντάφυλλος;! Έλα, πες αλήθεια… Σου έλειψαν και ‘σένα οι ανακατοσιές που έκανε.

Όσο και να πεις θα είχε περισσότερο action αν τους έβαζε όλους να τσακωθούν μεταξύ τους και τότε θα ήταν πραγματικό reality επιβίωσης. Πάντως, ο φίλος μας ο Τριαντάφυλλος κάνει καλύτερο ανακάτεμα και από μίξερ!

6
Ελευθερία Ελευθερίου

skai.gr

Θα θέλαμε να τη δούμε ξανά μιας και είναι Κύπρια… και σκέψου να άρχιζε τα κυπριακά μαζί με τον Πρίαμο, οι “calamars” θα ήθελαν σίγουρα υπότιτλους!

Δεν νομίζω να ξέχασες και το καινούριο όνομα με το οποίο τη βάφτισε ο Τούρκος παρουσιαστής: Τελεφερίκ Τελεφερίου! Άραγε αν πήγαινε φέτος θα διαγωνιζόταν με το όνομα Τελεφερίκ ή Ελευθερία;

Εσύ ποι@ από τους πιο πάνω παίκτες θα ήθελες να δεις στο “Survivor All Star”;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending