fbpx

Έχεις μια επιχειρηματική ιδέα; Δήλωσε συμμετοχή με την ομάδα σου στο JA StartUp!

Είσαι φοιτητής ή φοιτήτρια και θέλεις να αναπτύξεις τη δική σου εταιρεία; Πιστεύεις ότι μπορείς να βρεις καινοτόμες ιδέες; Θέλεις να αποκτήσεις δεξιότητες που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις; Το πρόγραμμα JA StartUp είναι η ευκαιρία σου να κάνεις τα πιο πάνω πραγματικότητα!

Το JA StartUp είναι μια πρακτική εμπειρία που σου προσφέρει την ευκαιρία να βιώσεις την έναρξη, ανάπτυξη και λειτουργία της δικής σου επιχείρησης.

Προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους φοιτητές, όποιουδήποτε πανεπιστημίου και υλοποιείται κάθε χρόνο με τη συμμετοχή 20,000+ φοιτητών/τριών σε όλη την Ευρώπη!

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες πιο κάτω:

Αν συμμετάσχεις θα έχεις, λοιπόν, κι εσύ την ευκαιρία να διαγωνιστείς στον Εθνικό Διαγωνισμό, όπου οι 10 καλύτερες ομάδες παρουσιάζουν την επιχειρηματική τους ιδέα σε ζωντανό κοινό και κριτική επιτροπή!

Η νικήτρια ομάδα έχει την τιμή να εκπροσωπήσει την Κύπρο στη μεγαλύτερη εκδήλωση επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη, Gen-E.

Τι περιμένεις; Μάζεψε την ομάδα σου (3 – 5 ατόμων) και ανακαλύψτε μαζί τον υπέροχο κόσμο της επιχειρηματικότητας. Εργαστείτε κάτω από πραγματικές συνθήκες και μάθετε όλα όσα χρειάζεται για να ξεκινήσετε τη δική σας start-up εταιρεία!

Γιατί να λάβεις μέρος;
  • Πλήρης Επιχειρηματική Εκπαίδευση
  • Έπαθλα που ξεπερνούν τις €3000
  • Υποστήριξη από μέντορες
  • Πρόσβαση σε πλατφόρμα με πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό
  • Διαδικτυακά σεμινάρια από ειδικούς
  • Ευκαιρίες δικτύωσης

Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές, συμπλήρωσε τη φόρμα εδώ, και η ομάδα του Junior Achievement Κύπρου θα επικοινωνήσει μαζί σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending