fbpx

5+1 τραγουδιστές που έκαναν ρεζίλι τους πρώην μέσα από τα τραγούδια τους!

«Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο», λένε και όταν «σερβίρετε» με ένα τραγούδι εκατομμυρίων views (το οποίο γίνεται αμέσως viral) είναι ακόμη πιο έντονη και απολαυστική! #sorry_not_sorry

Ενώ εσύ προσπαθείς να «πνίξεις» τον πόνο σου, να κρατηθείς μακριά από μικροπρέπειες και να παραμείνεις cool για να «σταθείς» στα πόδια σου μετά τον χωρισμό… Διάσημοι τραγουδιστές βγαίνουν και τα «χώνουν» -χωρίς δισταγμό, αλλά με πάθος- στους πρώην μέσα από τα τραγούδια τους.

Με αφορμή, λοιπόν, τον χαμό που προκάλεσε η Shakira με το νέο της hit αφιερωμένο στον Gerard Piqué, ας θυμηθούμε παλιά και νέα τραγούδια που έγιναν επιτυχίες, κάνοντας ρεζίλι τους πρώην τους!

Δες ποια είναι αυτά τα τραγούδια:

1
Miley Cyrus – “Flowers”

Δεν προλάβαμε καλά-καλά να καταλάβουμε τους στίχους – «μπηχτές» στο τραγούδι της Shakira και τσουπ… η Miley Cyrus κυκλοφορεί τραγούδι αφιερωμένο στον ηθοποιό και πρώην της Liam Hemsworth!

Το νέο τραγούδι της Miley ονομάζεται “Flowers” και κυκλοφόρησε στις 13 Ιανουαρίου 2023, ανήμερα των γενεθλίων του Liam. Ouch, αυτό πρέπει να πόνεσε! Αν δεν είναι αυτό σημάδι πως το τραγούδι είναι αφιερωμένο σε εκείνον, τότε τι είναι;!

Το video clip φημολογείται πως έχει γυριστεί στο ίδιο σπίτι, όπου ο Liam την απάτησε με περισσότερες από 14 γυναίκες. Η θεωρία αυτή δεν έχει ούτε επιβεβαιωθεί ούτε διαψεφθεί, όμως η είδηση έγινε viral.

Οι fans δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν και τις στιλιστικές επιλογές της Miley. Απ’ τη μία, το χρυσό, αποκαλυπτικό φόρεμα που φοράει στην αρχή του video clip, φαίνεται να είναι αναφορά σε αυτό που φορούσε η ηθοποιός Jennifer Lawrence στην πρεμιέρα της ταινίας “Hunger Games” (αφού φαίνεται να είναι μια εκ των 14 φιλενάδων του Liam).

@givemileyherflowers

& that’s the tea 🫖 #mileycyrus #mileytok #mileycyrusflowers #flowers #jenniferlawrence #liamhemsworth #popculture #music #foryou #fyp

♬ Flowers – Miley Cyrus

Απ’ την άλλη, το μαύρο κουστούμι στο τέλος του clip, μοιάζει με το κουστούμι που φορούσε ο ηθοποιός στην πρεμιέρα της ταινίας “Avengers: The Endgame” – τότε που ο ηθοποιός της ζήτησε με έντονο ύφος να «συμπεριφερθεί φυσιολογικά για μια φορά».

@julielouise1975

Replying to @Tribaltripper_67 yikes!! They definitely looked like a cpl who were in a fight but pretending for the crowd. Think this is the jacket she’s wearing in the video? #mileycyrus #mileycyrusflowers #flowers #liamhemsworth #mileyandliam

♬ Flowers – Miley Cyrus

Μπορεί η επιλογή των outfits να είναι τυχαία, όμως, η επιλογή των στίχων σίγουρα δεν είναι! Συγκεκριμένα, μέσα από τα lyrics η Miley φαίνεται να απαντά έμμεσα στο τραγούδι του Bruno Mars “When I Was Your Man”ένα τραγούδι που της αφιέρωνε ο Liam.

Παρά το δράμα που έχει δημιουργηθεί, το τραγούδι έσπασε κάθε ρεκόρ ως το “most-streamed song in a single week” στην ιστορία του Spotify, ξεπερνώντας τα 100 εκατομμύρια views στο YouTube. Ενώ, έχει χαρακτηριστεί ως ο «ύμνος» του self-love!

2
Justin Bieber – “Love Yourself”

Justin Bieber και Selena Gomez… Ένας εφηβικός έρωτας που κατέληξε σε μια θυελλώδη on/off σχέση. Η ιστορία τους ξεκίνησε το 2010 και τελείωσε οριστικά το 2018, ενώ μέσα σ’ αυτό το διάστημα χώριζαν, τα ξανα-βρισκαν, ξαναχώριζαν… 5 συνολικά φορές, με τους δύο να «ρίχνουν» συχνά σπόντες ο ένας στον άλλον μέσα από τα τραγούδια τους!

Το 2015 ο Justin κυκλοφορεί το τραγούδι “Love Yourself”, το οποίο αναφέρεται στην πρώην σχέση τους, μιας και ο τίτλος του φαίνεται να σχετίζεται με ένα από τα tattoos της Selena – γραμμένο στα αραβικά, με την αγγλική μετάφραση να σημαίνει “love yourself first”.

Μέσα από το τραγούδι ο Justin εκφράζει με έντονο και ξεκάθαρο τρόπο την επιθυμία του να συνεχίζει τη ζωή του, τραγουδώντας… “And I didn’t wanna write a song. ‘Cause I didn’t want anyone thinkin’ I still care, I don’t, but… You still hit my phone up. And baby, I’ll be movin’ on. And I think you should be somethin’ I don’t wanna hold back. Maybe you should know that”.

3
Selena Gomez – “Lose You to Love Me”

Το 2018 η Selena Gomez επιστρέφει με το τραγούδι “Lose You to Love Me”… βάζοντας τέλος σε όλη αυτήν τη φάση ανταλλαγής «μπηχτών» μέσω τραγουδιών, αλλά και στη σχέση της με τον Bieber.

«Είναι μια μπαλάντα για μια αγάπη που χάθηκε», ίσως να σκέφτηκες στο πρώτο άκουσμα. Αλλά… ο στίχος Ιn two months, you replaced us. Like it was easy. δεν είναι τόσο αθώος, όσο φαίνεται.

Μέσα από αυτόν η Selena «ρίχνει» ξεκάθαρα τα βέλη της στον Justin, ο οποίος 2 μήνες μετά τον τελευταίο τους χωρισμό (Μάρτιο του 2018) ξεκίνησε να βγαίνει με τη Hailey Baldwin (ή αλλιώς Hailey Bieber, αφού τον Σεπτέμβριο του 2018 παντρευτήκαν).

Το τραγούδι τελειώνει κάπως έτσι “And now the chapter is closed and done … And now it’s goodbye, it’s goodbye for us”. Ήταν ο τρόπος της να δείξει ότι πλέον διαλέγει τον εαυτό της, αφού όπως παραδέχτηκε στο ντοκιμαντέρ της, I felt haunted by a past relationship that no one wanted to let go of… But then I just moved past it. And I wasn’t afraid anymore”.

4
Justin Timberlake – “Cry Me a River”

Οι δυο τους ήταν το απόλυτο “pop music couple” των ‘00s, με το ρομάντζο τους να κρατά 3 χρόνια, από το 1999 μέχρι το 2002. Ο λόγος για τον Justin Timberlake και τη Britney Spears, οι οποίοι αποφασίζουν ξαφνικά να χωρίσουν τον Μάρτιο του 2002.

Τσαντισμένος o Timberlake, έξι μήνες μετά τον χωρισμό, κυκλοφορεί το τραγούδι “Cry Me a River” και κάνει ρεζίλι τη Britney παγκοσμίως μέσα από τους στίχους. “You don’ t have to say, what you did. I already know, I found out from him.και κάπως έτσι… αποκαλύπτει πως τον είχε απατήσει! Φήμες λένε πως η «πέτρα του σκανδάλου» ήταν ο χορογράφος της.

Η εκδίκησή του, όμως, συνεχίζεται με το video clip! Μια κοπέλα με ξανθά μαλλιά, ντύσιμο αλά Britney και ένα μπεζ καπέλο ίδιο με αυτό που φορούσε στις εμφανίσεις της, η πρωταγωνίστρια φαίνεται να απατά τον Justin… 🤯 Και κάπου εδώ ο Justin το τερμάτισε! Η Britney πάντως, έκανε react στο video clip μέσα από IG video, λέγοντας: “Hmmmm something looks familiar …. The hat 👒 …. wait I look 👀 like that girl in the Justin Timberlake video with that hat in Cry Me A River !!! Oh shit that’s ME !!! I’m Britney Spears ⭐️ ???”.

Αρκετά χρόνια μετά ο τραγουδιστής παραδέχτηκε πως όντως το τραγούδι ήταν αφιερωμένο στην πρώην του και ζήτησε συγνώμη για την «κατινίστικη» (θα λέγαμε) στάση του.

5
Taylor Swift – “I Knew You Were in Trouble”

Μερικούς μήνες διήρκησε η σχέση της Taylor Swift και του Harry Styles, αλλά ήταν αρκετοί για να εμπνεύσουν την τραγουδίστρια να γράψει τραγούδι για τον χωρισμό τους.

“Η βασίλισσα των break-up songs” (αφού πολλά από τα τραγούδια της αναφέρονται σε πρώην) έγραψε το τραγούδι “I Knew You Were in Trouble” και το τραγούδησε στα Brit Awards μπροστά στον Harry και όχι μόνο!

Όπως ήταν λογικό, με το τέλος του τραγουδιού οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν αν ήταν δύσκολο να τραγουδήσει, με την ίδια να απαντά: “Well, it’s not hard to access that emotion when the person the song is directed at is standing by the side of the stage watching.

Στα MTV VMAs του 2013, η Taylor κερδίζει το βραβείο για το “best female video”… βγαίνει στη σκηνή και ευχαριστεί δημόσια τον Harry«το άτομο που με ενέπνευσε να γράψω αυτό το τραγούδι… ξέρει ποιος είναι», λέει η τραγουδίστρια. Και τότε συμβαίνει το “απίστευτο”… μετά το τέλος της ομιλίας της, ο cameraman κάνει κοντινό στον Harry!

6
Pink – “So What”

“Na-na-na-na-na-na. I guess I just lost my husband. I don’t know where he went. So I’m gonna drink my money, I’m not gonna pay his rent…”, τραγούδα η Pink στην αρχή του τραγουδιού “So What”.

Το τραγούδι -φυσικά- αφιερωμένο στον πρώην σύντροφό της, Carey Hart, με την ίδια στο video clip να τα σπάει κυριολεκτικά και μεταφορικά. Iconic στιγμή όταν η Pink κόβει στα δύο το δέντρο όπου είναι χαραγμένα τα ονόματα τους, Carey και Alecia (όπως είναι το πραγματικό της όνομα).

Μπορεί η Pink να έγραψε πολλά τραγούδια για αυτήν την on/off σχέση, όπως το “Mean” και το “I Don’t Believe in You”, αλλά η αγάπη της ήταν τόσο δυνατή που την έκανε να τον δεχτεί πίσω. Είναι μαζί γύρω στα 16 χρόνια και έχουν αποκτήσει 2 παιδιά!


Απ’ ότι βλέπεις, η Shakira δεν ήταν η πρώτη που «άνοιξε τον δρόμο» για την εκδίκηση των πρώην μέσω… επιτυχημένων τραγουδιών!

Πέραν από τα πιο πάνω τραγούδια, η λίστα είναι πολύ μεγάλη… αναμεσά τους και το τραγούδι της Ariana Grande “Thank you, Next”! Τι λες; Να κάνουμε και Part 2; 😉

Εσύ ποιο song θα αφιέρωνες σε πρώην σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending