fbpx

Elon Musk: Αφού αγκάλιασε τον Φειδία, έκανε tweet με ελληνικό γράμμα & προκάλεσε χαμούλη!

Είναι γνωστό ότι ο «εκκεντρικός» ιδιοκτήτης του Twitter, Elon Musk, απολαμβάνει να γίνεται το επίκεντρο της δημοσιότητας! Πρόσφατα, μάλιστα στην Κύπρο έγινε viral μετά από την αγκαλιά που έκανε στον Κύπριο YouTuber, Φειδία Παναγιώτου.

Το βράδυ της Κυριακής, 29 Ιανουαρίου, ο Elon Musk έκανε ένα… αινιγματικό θα λέγαμε tweet, με μόνο ένα ελληνικό γράμμα, το «Ω». Χωρίς να εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί, προκάλεσε έκρηξη σχολίων, με twitter-άδες από όλο τον κόσμο να προσπαθούν να μαντέψουν «τι θέλει να πει ο ποιητής»!

Κάποιοι νόμιζαν πως πρόκειται να αγοράσει την εταιρεία ρολογιών “Omega”, άλλοι θεώρησαν πως όπως το «Ω» είναι το τελευταίο γράμμα του ελληνικού αλφάβητου, έτσι και το tweet συμβολίζει «το τέλος του Μασκ στο Twitter».

Φυσικά, οι Έλληνες χρήστες του Twitter, δεν έλειψαν από το “party” που στήθηκε στα σχόλια και οι απαντήσεις με… ελληνικό χρώμα ήταν αυτές που μας έκαναν να γελάσουμε περισσότερο!

Δες πιο κάτω πώς αντέδρασαν οι twitter-άδες στο «Ω» του Elon Musk:

Τελικά η εξήγηση δώθηκε από τον Elon Musk…

Την απάντηση για το τι εννοούσε με το πρώτο του tweet, έδωσε λίγο αργότερα ο ίδιος ο Musk, γράφοντας: «Αντισταθείτε στο ρεύμα»

To «Ω» είναι το σύμβολο για τη μονάδα μέτρησης Ωμ (Ohm) της ηλεκτρικής αντίστασης για συνεχές ρεύμα, όπως πολύ σωστά είχαν προβλέψει αρκετοί χρήστες.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Elon Musk κάνει tweet στα ελληνικά! Πριν καιρό είχε γράψει την ελληνική λέξη «διαλεκτική», με τους περισσότερους ακολούθους του να μην έχουν ιδέα τι ήθελε να πει, προκαλώντας και πάλι… «τσουνάμι» σχολίων!

Εσύ πώς θα ερμήνευες το συγκεκριμένο tweet;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending