fbpx

Netflix: Το Sex/Life επιστρέφει (επιτέλους) με 2η σεζόν & το teaser video «ανάβει φωτιές»!

Έχει περάσει περίπου ενάμιση χρόνος (Αύγουστος 2021) από τότε που το Netflix ανακοίνωσε ότι η επιτυχημένη σειρά Sex/Life θα επιστρέψει με 2η σεζόν!

Μέσα σ’ αυτό το διάστημα, λοιπόν, ανυπομονούσαμε για τη συνέχεια και αναρωτιόμασταν γιατί χρειάζεται τοοόσο καιρό να γυριστεί. Τελικά, οι συντελεστές της σειράς μας υπενθυμίζουν ότι το καλό πράγμα αργεί να έρθει!

Κι εκεί που -σχεδόν- ξεχάσαμε την ύπαρξη της σειράς, το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία της πρεμιέρας της 2ης σεζόν, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα και το πρώτο teaser… που «ανάβει φωτιές»!

Δες το teaser & μάθε πότε επιστρέφει το Sex/Life:

Το πιο πάνω teaser μπορεί να έχει διάρκεια μικρότερη από ενάμιση λεπτό, όμως, είναι αρκετό για να κάνει restart την αγωνία μας και να επιβεβαιώσει αυτό που ήδη ξέραμε… Ότι ο Brad και η Billie θα συνεχίσουν τις κρυφές, ερωτικές τους συναντήσεις, αφού ακούμε την πρωταγωνίστρια να λέει:

«Δεν συμβαίνει σε όλους: Να έχουν την ανάγκη να ξυπνήσουν, να σταματήσουν να υπνοβατούν στη ζωή τους, να σταματήσουν να προσπαθούν να κάνουν τα σωστά πράγματα ενώ αρνούνται την αλήθεια, αλλά εμείς που το κάνουμε, κολυμπάμε σε επικίνδυνα νερά»!

Και τώρα που έχεις μπει για τα καλά σε mood “can’t wait until season 2”, μάθε ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένεις πολύ, αφού τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν θα είναι διαθέσιμα στο Netflix από τις 2 Μαρτίου!

1
Ένα reminder για όσα είδαμε στην πρώτη σεζόν

netflixlife.com

Η Billie Connelly που είναι για χρόνια σε σχέση και πλέον παντρεμένη με τον Cooper, συναντά ξανά τον πρώην (hot) γκόμενό της, Brad και τότε μπλέκει σε ένα ερωτικό τρίγωνο…

Με τον ex boyfriend της είχε ζήσει πολλές στιγμές πάθους στα νιάτα της, τις οποίες αναβιώνει ξανά!

Ανυπομονείς κι εσύ για τη δεύτερη σεζόν του Sex/Life; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending