fbpx

Valentine’s night: 5 ρομαντικά εστιατόρια στην Κύπρο για το perfect date με το ταίρι σου!

Η πιο ερωτική μέρα του χρόνου πλησιάζει και θες να οργανώσεις την τέλεια βραδιά για εσένα και το ταίρι σου!

Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα ρομαντικό δείπνο σε κάποιο εστιατόριο του νησιού; Μπορεί να ακούγεται κάπως cliché, όμως, δεν σημαίνει ότι η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πρέπει να αποτελείται μόνο από αυτό, καθώς μπορείς να οργανώσεις διάφορες εκπλήξεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας…

Για παράδειγμα, το date σας μπορεί να περιλαμβάνει diner… εκτός πόλης ή ακόμα καλύτερα ένα ρομαντικό διήμερο ή ότι άλλο αρέσει σε ‘σένα και το amore σου. Εμείς, σου μαζέψαμε μερικά από τα πιο ρομαντικά εστιατόρια της Κύπρου για να επιλέξεις πού θα βγείτε!

Δες πιο κάτω 5 ρομαντικά εστιατόρια για Valentine’s date:

1
Tocayo (Λευκωσία)

Instagram.com/@tocayocy

Tocayo στα ισπανικά σημαίνει συνονόματος! Το εστιατόριο της πρωτεύουσας που κερδίζει όλο και περισσότερο κοινό (ειδικά full in love couples) είναι η απάντηση στην ερώτηση: «Πού θα πάμε τη νύχτα του Valentine’s»; Υψηλών προδιαγραφών με πιάτα που ακολουθούν τις παγκόσμιες γαστρονομικές τάσεις!

  • Πρεβέζης 10, Λευκωσία (70 088089)

2
Skinny Fox (Λευκωσία)

Facebook.com/@Skinny Fox

Η εντυπωσιακή διακόσμηση θα ενθουσιάσει εσένα και το ταίρι σου τη βραδιά των ερωτευμένων, καθώς πρόκειται για έναν ζεστό χώρο με ευχάριστη και ρομαντική ατμόσφαιρα. Το μικρό αλλά ταυτόχρονα εκλεκτό μενού του και τα ιδιαίτερα κοκτέιλ θα απογειώσουν το βράδυ σας!

  • Μενάνδρου 14 ΑΒ (22256070)

3
Lighthouse Surf & Turf (Λεμεσός)

Facebook.com/@Lighthouse Surf & Turf

«Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ’ αγόρι μου» (ή κορίτσι μου)… Αυτό ακριβώς προσφέρει το συγκεκριμένο εστιατόριο της Λεμεσού! Πέραν από την υπέροχη θέα στη θάλασσα, όμως, εκεί θα βρεις νόστιμα πιάτα που σε συνδυασμό με τη γουστόζικη διακόσμηση του είναι το ιδανικό μέρος αν θες να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου!

  • Γεωργίου Α 106, Γερμασόγεια (25313808)

4
Ristorante Locatelli Amara Hotel (Λεμεσός)

amarahotel.com

Σκέψου μια ερωτική χώρα! Άσε με να μαντέψω… Το μυαλό σου πήγε κατευθείαν στην Ιταλία και όχι άδικα! Το Ιταλικό εστιατόριο που βρίσκεται στο ξενοδοχείο Amara, στη Λεμεσό, συνήθως ετοιμάζει special menu για τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου με τη μεγαλύτερη έκπληξη… να κρύβεται στο γλυκό!

  • Λεωφόρος Αμαθούντος 95 (25442222)

5
Almar Seafood Bar (Λάρνακα)

Facebook.com/@ALMAR Seafood Bar

Ακόμη μια επιλογή με θέα τη θάλασσα, αλλά αυτή τη φορά στο Μακένζυ! Στο “Almar Seafood Bar” όλα όσα σου προσφέρει η θάλασσα έρχονται στο πιάτο σου. Θα βρεις πεντανόστιμα πιάτα με θαλασσινά που θα ικανοποιήσουν και το πιο… ιδιότροπο amore!

  • Τάσου Μητσόπουλου, Μακένζυ (24201700)

Εσύ πού θα πας με το ταίρι σου στο φετινό Valentine’s; Κάνε την κράτησή σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending