fbpx

5+1 φορές που τα “Instagram notes” θα σου φανούν full χρήσιμα & ίσως δεν το είχες σκεφτεί!

Το Instagram συνεχίζει τα updates και αυτή τη φορά μας γυρίζει πίσω στον χρόνο! Η νέα λειτουργία του αγαπημένου μας app, ονομάζεται “Instagram notes” και η λογική τους αποτελεί έναν συνδυασμό των stories… και του MSN!

Για να κάνεις share ένα note πας στην κορυφή των dms σου, επιλέγεις το “+” πάνω από το προφίλ σου και διαλέγεις αν θα είναι ορατό σε όλους τους followers ή μόνο στους “close friends”. Easy peasy!

Στα notes έχεις όριο 60 χαρακτήρων που περιλαμβάνουν μόνο κείμενο και emojis (εικόνες & βίντεο #not). Κι αν αναρωτιέσαι πώς μπορούν να σου φανούν χρήσιμα, σου έχουμε μαζέψει μερικά παραδείγματα… που είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα τα δούμε αρκετές φορές.

Δες πώς τα “Instagram notes” μπορούν να είναι πραγματικά χρήσιμα:

1
Σημασία από το crush

Freepik.com

Τη σημασία από το crush σου μπορείς να την πάρεις κι από ένα απλό story, καθώς μπορεί εύκολα να κάνει reaction σε κάποια pic που θα ανεβάσεις! Σκέφτηκες ποτέ, όμως, ότι δεν είναι και το πιο cool πράγμα στον κόσμο να κάνεις reaction σε ένα insta story;

Σε αντίθεση με τα notes, που θα μπορεί εύκολα κανείς να ανοίξει κουβέντα αν και αυτό εξαρτάται και από το text που θα επιλέξεις… Ε, βάλε κι εσύ λίγη φαντασία! 😉

2
Παρέα για διάβασμα

Freepik.com

Να διαβάζεις “home alone” δεν λέει και το γνωρίζεις πολύ καλά! Γιατί να κάτσεις να στέλνεις μήνυμα σε κάθε συμφοιτητή σου ξεχωριστά, όταν πολύ απλά μπορείς να γράψεις ένα note στο Insta και να ενημερωθούν όλοι στο άψε-σβήσε;!

Σ’ αυτό το σημείο να σε ενημερώσουμε, ότι οι απαντήσεις των “Instagram notes” έρχονται ως private message, άρα δεν χρειάζεται να ανησυχείς ότι θα τις βλέπουν όλοι!

3
Info για ακραία καιρικά φαινόμενα (και σεισμούς)

pexels.com

Τώρα τελευταία η χώρα μας φαίνεται να έχει μια ιδιαίτερη συμπάθια -όχι μόνο στα ακραία καιρικά φαινόμενα- αλλά και στα φυσικά φαινόμενα (π.χ. σεισμούς)!

Είσαι στον δρόμο και γίνεται… κατακλυσμός από τις βροχές; Ρίχνει χαλάζι; Χιονίζει; Άφησε ένα note να το μάθουν όλοι μην βρεθούν πουθενά εγκλωβισμένοι!

Σε ό,τι αφορά τους σεισμούς με το να σημειώνουμε στα notes, τότε θα ξέρουμε ότι όντως τον νιώσαμε… και δεν έχουμε παραισθήσεις.

4
Κάμερες και ραντάρ στους δρόμους

kathimerini.com.cy

Αυτήν τη χρήση κι αν δεν την είχαμε σκεφτεί αρχικά… αλλά είναι ό,τι καλύτερο! Σκέφτου πόσα “ττικετούθκια” της αστυνομίας θα γλυτώσουμε!

Θέλω να κάνω έκκληση σε ‘σένα που διαβάζεις τώρα αυτό το άρθρο: αν καμιά μέρα/νύχτα σε πιάσει κινητή κάμερα ή ραντάρ, φρόντισε να μην ξυπνήσει ο εγωισμός σου και να μας ενημερώσεις για το ακριβές location που είναι «στημένοι»!

5
Parcking στο uni

24h.com.cy

Παίζει κανένα parcking ελεύθερο ή μπααα; Όταν πηγαίνεις προς το uni κάνε μια ερώτηση, ώστε να σου απαντήσουν όσοι είναι ήδη εκεί να ξέρεις αν έχει ή όχι parcking… και πού, ώστε να μην ψάχνεις άδικα!

Από την άλλη, αν είσαι ήδη στο uni δεν είναι και τοοόσος κόπος να ενημερώσεις τους φίλους σου που βρίσκονται on the way για τα ελεύθερα σημεία, για παράδειγμα: Free parcking space στο χωράφι του ΧΩΔ02 #προλάβετε!

6
BONUS: “StudentLife is here”

Facebook.com/@StudentLife.com.cy

Φαντάζομαι πως δεν θες να χάνεις τα super events του StudentLife στο uni σου! Ε, ούτε οι συμφοιτητές/τριες σου θέλουν.

Γι’ αυτό, απ’ εδώ και στο εξής κοίτα να είσαι alert και μόλις δεις το StudentLife team στο uni (π.χ. να κάνει νέο poll, video ή να μοιράζει δώρα) άνοιξε το Insta και άφησε κατευθείαν ένα note, ώστε να διαδοθούν “τα νέα” σε όλους!

Γράψε μας στα comments ποιο είναι το πρώτο “Insta Note” που θα κάνεις share! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending