fbpx

GNTM: Πρώην παίκτρια «κλέβει» μαγαζιά λέγοντας ψέματα πως είναι καλεσμένη στον Αρναούτογλου!

Ότι υπάρχουν άπειροι τρόποι να εξαπατήσεις κάποιον είναι γνωστό, όμως, αυτή η πρώην παίκτρια του GNTM ξεπέρασε κάθε φαντασία με την πονηριά της!

Η συγκεκριμένη «έξυπνη» εξαπατούσε μικροεπιχειρήσεις ρούχων, λέγοντας πως είναι καλεσμένη στην εκπομπή “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ζητούσε ρούχα για να τα διαφημίζει και να τα κάνει giveaway…

Όλα καλά ως εδώ ε; Έλα όμως που στην πραγματικότητα δεν ήταν ποτέ καλεσμένη σε καμιά εκπομπή!

@sisterstheboutique Εσείς στην θέση μου τι θα κάνατε; #φυπシ #foryou #fy #φοργιου #μπεςφοργιουγαμω #φυ #fyp #foryoupage #foryoupage ♬ πρωτότυπος ήχος – Sisters the boutique

Το θέμα ξέσπασε στο TikTok, όπου, τις τελευταίες μέρες, διάφορες κοπέλες που έχουν δικά τους μικρά brands με ρούχα, καταγγέλνουν με τα βιντεάκια τους ότι πρώην παίκτρια του GNTM τις προσέγγιζε με την πιο πάνω πρόφαση. Την ίδια ώρα στα σχόλια κι άλλες κοπέλες αναφέρουν παρόμοιες εμπειρίες.

@sisterstheboutique♬ πρωτότυπος ήχος – Sisters the boutique

Παρόλο που στα videos δεν αποκαλύπτεται το όνομα της παίκτριας, είναι φανερό για ποιαν μιλάνε… Ανέβηκε κι άλλο «ο μπήχης της». If you know you know (#oops)!

@mania_dandoulaki Απάντηση στον χρήστη @Kiki Kolaza Ξεκίνησε η κατρακύλα 🤜🤛🫶#maniadandoulaki #manidicb #manidiclothingbar #manidigirl #radioproducer #musicclub1058 #saltyjgirl #saltyj #greece #crete #heraklion ♬ πρωτότυπος ήχος – Mania_Dandoulaki

Το σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Το κόλπο της μπορεί να λειτούργησε για λίγο, ωστόσο δεν κράτησε για πολύ, αφού τα νέα έφτασαν και στα αυτιά του Αρναούτογλου! Καλά «σε ποιο ουράνιο και τόξο» νόμιζε πώς δεν θα μαθαινόταν αυτό που κάνει;

Ο ίδιος δεν έχασε ευκαιρία να σχολιάσει το γεγονός, μέσα από πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή, λέγοντας συγκεκριμένα:

«Κάποια “έξυπνη” και παμπόνηρη προσπάθησε να πάρει χρήματα από επιχειρήσεις, λέγοντας πως είναι καλεσμένη στο The 2Night Show και ότι για να φορέσει ρούχα τους, θα πρέπει να της δώσουν χρήματα.

Ούτε καλεσμένη ήταν… Την έχουμε καλέσει στο παρελθόν. Αυτή έπαιρνε τηλέφωνο στις επιχειρήσεις κι έλεγε ότι θα βγει στην εκπομπή και θέλω να σας διαφημίσω. Το πιο σοκαριστικό ήταν ότι δεν θα ήταν ποτέ καλεσμένη.

Απατεωνιά καραμπινάτη. Πολύ στενάχωρο όλο αυτό. Εμένα με αναγούλιασε όλη αυτή η ιστορία, γιατί (η ίδια) έκανε ότι δεν το έκανε και είναι ψέματα. Από ό,τι φαίνεται την είχαν ηχογραφήσει να το κάνει αρκετές φορές, οπότε ακούγαμε τη φωνή της να τα λέει όλα αυτά. Χάσαμε κάτι από την εκπομπή που ήταν πάρα πολύ όμορφο για ‘μένα. Τα δώρα που κάναμε στον κόσμο.»

Φαντάζομαι κι εσύ κατάλαβες για ποια πρόκειται! Προσοχή παιδιά, απατεώνες παντού!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending