fbpx

GNTM: Αυτές οι πρώην διαγωνιζόμενες έγιναν «είδηση» αλλά για πολύ δυσάρεστους λόγους!

Αρκετά παιδιά (κορίτσια και αγόρια στους προηγούμενους κύκλους) δηλώνουν συμμετοχή στο GNTM, με στόχο να γίνουν γνωστοί στον κόσμο και να τους ανοιχτούν πόρτες στη βιομηχανία της μόδας!

Ωστόσο, λίγα είναι τα μοντέλα που βγαίνοντας από τον διαγωνισμό κατάφεραν να κάνουν την καριέρα που επιθυμούσαν ή έστω να πάρουν (και να διατηρήσουν) αυτήν τη διασημότητα που τόσο επεδίωκαν.

Ακόμη πιο δυσάρεστο, όμως, είναι το γεγονός ότι μέσα σε έναν χρόνο πρώην διαγωνιζόμενες του GNTM έγιναν «είδηση» για πολύ δυσάρεστα γεγονότα και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να «παίζει» παντού το όνομά τους γι’ αυτούς τους λόγους!

Δες πιο κάτω:

1
Κυβέλη Χατζηευστρατίου

protothema.gr

Η νικήτρια του GNTM 5 πολύ πρόσφατα έγινε η πρώτη είδηση σε όλα τα ψηφιακά μέσα, αφού ενεπλάκη σε ατύχημα όπου ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του! Από τότε, η Κυβέλη έχει διαγράψει τα προφίλ της από όλα τα κοινωνικά δίκτυα.

2
Ελευθερία Καρναβά

seleo.gr

Η Ελευθερία ήταν το golden pass στο GNTM 2. Δυστυχώς πριν από μερικές ημέρες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media έκανε γνωστό ότι ο αγαπημένος της παππούς έχει φύγει από τη ζωή!

3
Μικαέλα Φωτιάδη

gossip-tv.gr

Ακόμη μια από τις πρώην διαγωνιζόμενες του GNTM που βίωσε μια μεγάλη απώλεια. Πιο συγκεκριμένα, περί τα τέλη του Σεπτέμβρη η Μικαέλλα ανέβασε μια φωτογραφία με την οποία αποχαιρετούσε τον παππού της!

4
Μαριαγάπη Ξυπολιά

gossip-tv.gr

Η Μαριαγάπη μας συστήθηκε στο GNTM 3, όπου έφτασε ως το προημιτελικό, όμως, βγήκε κερδισμένη από το παιχνίδι, αφού βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Αιμιλιάνο! Δυστυχώς, τον Φεβρουάριο του 2022, γνωστοποίησε μέσα από τα social media ότι και ο δικός της παππούς της έφυγε από τη ζωή.

5
Παρασκευή Κερασιώτη

iefimerida.gr

Η Παρασκευή κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση στο GNTM 3, ωστόσο, η χαρά της δεν κράτησε πολύ, αφού έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς της, τον οποίο είχαμε δει και σε ένα από τα επεισόδια. Την είδηση έκανε γνωστή η αδερφή της μέσα από ανάρτηση στο Facebook προφίλ της!

6
Κατερίνα Πεφτίτση

eirinika.gr

Δυσάρεστη και παράλληλα χαρούμενη ήταν η είδηση που αφορά αυτό το μοντέλο. Τον Σεπτέμβρη η Κατερίνα Πεφτίτση μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή της Ελλάδας για τη μάχη που έδωσε ο πατέρας της σε μονάδα εντατικής θεραπείας μετά τη διάγνωσή του με κορωνοϊό. Ευτυχώς, όμως, κατάφερε να βγει νικητής!

Εσύ γνώριζες ότι οι πιο πάνω κοπέλες έγιναν «είδηση» γι’ αυτούς τους λόγους;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending